0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Паднала духом
« Отговор #20 -: Октомври 04, 2007, 11:25:28 am »
Бебе, съгласна съм до някъде с теб, и все пак един нов потребител не е наясно с всички писани и най-вече неписани правила на форума. Ако така се посрещат новодошлите, те повече няма да влезнат тук. А поне доколкото знам, форумът освен за проблемно забременяване е и за проблемна бременност. Тук има много мами и бременни запознати с това естество проблеми и могат да се включат. Би следвало всеки да има право да пише тук, а ако се е объркал, нека тактично да му обясним.
/>
« Отговор #21 -: Октомври 04, 2007, 11:25:48 am »
Явно в този форум са на 'почит' успехите и неуспехите на редовните потребители.Не всички проблеми са свързани с АРТ ПРОЦЕДУРИТЕ .
Мое ангелче винаги ще те обичам!
embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=eva&year=2010&month=7&day=14&babycount=1"
« Отговор #22 -: Октомври 04, 2007, 11:27:41 am »
Аз също не съм привърженик с викове и крясъци да се изритват попадналите "по погрешка" в тази сайт. Като търсиме толерантност е хубаво да я прояваваме. Неориентирана е потребителката - хубаво, ще разбере за какво става дума ...
Ако пък посетителят действително цели подигравка с нечии чувства имаме си модератори на място, които винаги реагират своевременно ...

*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #23 -: Октомври 04, 2007, 11:33:55 am »
Явно аз реагирам по-емоционално, защото съм пред М. Може и така да е :( Или пък не успявам да се изразя разбираемо. Забравям за тази тема и без това само ми става по-гадно от нея.
Успех в бебеправенето на всички и дано скоро разберем какво е да си бременна...

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #24 -: Октомври 04, 2007, 11:37:20 am »
Моля въздържайте се от обобщения и скандали.
Заключвам темата.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу