Аз размислих, уважаеми потребителки ...
Zlatulka, не правя реклама на никого, но някои биха могли да се възползват от невероятните познания на въпросния билков лечител и ... да се сдобият с дългомечтаното си щастие - в това число включително и ти.
Но ... успокой се!!! "Бог дава, но в кошара не вкарва."
Затова забрави за моята особа и ..дишай свободно с широки гърди, защото няма по-прекрасно нещо от живота, пък под каквато и форма да е той ...
Скъпа Сияйна, не съм искала да те обидя ни най-малко, а просто да ти обърна внимание, че начина по който се опитваш да помогнеш би могъл да се сбърка с реклама. Помисли само. Щом сме тук значи всички ползваме интернет, нали? Ами спомени името на Еньо Миланов и всеки, който е решил да го намери, ще успее. Освен това два пъти постингите ти с телефона му са веднага след тези на Касиел, което също прави впечатление. Нека ти кажа още нещо- малко е глупаво да твърдиш, че би ми помогнал въпросния лечител без да знаеш какво ми има на мен и дали изобщо нещо ми има, нали? И само за протокола ще спомена, че съм ходила при него преди повече от 10 години и тогава той също се ползваше с добро име. Така че нямам нищо против човека. Предлагам да не разводняваме повече темата и ако мислиш, че е останоло нещо недоизяснено, да го изясним с лични бележки. Още веднъж се извинявам ако съм те обидила, но помисли как си поставила нещата..