Хайде добра седмица и от нас с Мия.
За температурата вкъщи, на мен лично ми е студено на 18 градуса, така че не мога да оставя бебето да спи на такава и отоплявам до 22 градуса. тя спи с памучна пижамка и я завивам с одеалце -пак памучно.
Стефи, как без отопление имате 23-24 градуса, направо завидях.
Нашият апартамент е супер студен, ама и изложението му е някакво северозападно или нещо подобно.
Мари, ужасна случка си изживяла. Слава Богу, че всичко се е разминало и Господ си знае работата!
Мия миналата зима шапка търпеше, ама сега е ужас -единственото дете без шапка в парка е тя. Направо не знам какво ще я правя. С по-тясна качулка спасяваме малко положението, ама когато е широка качулката я сваля веднага. Обувките вече не ги сваля, иначе ако е по чорапи, то чорапът се задържа 20 секунди и вече сме без него.
Да се оплача от моята дъщеря малко - идва миналата седмица на гости вкъщи моя много близка приятелка, която е и кръстница на Мия и малкото шило не ме остави 5 приказки да си кажем на спокойствие. Тя плачеше при всеки опит от страна на кръстницата да й каже нещо, все протягаше ръце да я гушна, гушкам я, стои 2 минути и хайде да ходим, направи 2 крачки и пак гушкане, направо ужас. Не мога да разбера защо се държи така, навън е супер дружелюбна, усмихва се на всякакви хора и познати и непознати. Оказва се, че аз с нея не мога да се видя с никой нито навън, нито вкъщи
. Та такива неволи.