0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Рени

д-р Райна Бинева?
« -: Октомври 19, 2007, 18:44:34 pm »
Препоръчват ми тази докторка за провеждане на стимулация за инвитро.
От години следя информацията из форумите за различни лекари, но това име не съм
срещала досега. Някой има ли впечатления от нея?
*

lidi

• 153
  • За умния стига и намек
Re: д-р Райна Бинева?
« Отговор #1 -: Октомври 20, 2007, 09:44:29 am »
Аз съм ходила преди около 9-10 години при нея, тогава беше в пета градска в София.Не ми хареса кой знае колко,даже ми прави една пародия на инсиминация,но това беше отдавна. Сега нещата може и да са се променили. Има специализирани клиники по стерелитет и аз ти препоръчвам там да отидеш.
Но решението е твое, успех каквото и да решиш!!!

*
« Отговор #2 -: Октомври 20, 2007, 10:05:37 am »
Аз познавам д-р Бинева и не ти я препоръчвам ако имаш репродуктивни проблеми. Преди да се ориентирам към моята клиника тя доста ме пообърка с напътствията си.
« Отговор #3 -: Март 12, 2008, 15:37:30 pm »
Не ходете при Д-р Р.Бинева. Особено ако имате стерилитет.
« Отговор #4 -: Март 18, 2008, 22:40:07 pm »
Не ходете при Д-р Р.Бинева. Особено ако имате стерилитет.

Аз днес бях при нея, не останах очарована, публикувах преживяното от мен на http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=7608.0 по друг повод, без да споменавам името й, но като видях постовете ви, момичета, не се въздържах. Това, което съм споделила е лично мое мнение, може и да е добър специалист, но аз лично не бих отишла повторно при нея. Счетоводителката ми ми препоръча друг лекар, който смятам да навестя веднага след като ми мине цикъла и с радост ще споделя мнението си за него с вас. Успех на всички!
« Отговор #5 -: Април 07, 2008, 01:24:06 am »
Доколкото знам Др-Бинева работи съвместно с клиника ЯКЕНТРО провежда стимулациите.Нямам мнение за нея.Никои ли не е ходол при нея ?Албена я посо4ва като доктор с които работят в София