0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Аспирин
« Отговор #20 -: Октомври 25, 2005, 17:17:29 pm »
Не.
Аспирин
« Отговор #21 -: Октомври 26, 2005, 12:06:11 pm »
Смятам, че за приемането на  всяко лекарство трябва са направени определени изследвания, да е уточнена диагноза и да се преценят показанията и противопоказанията  от употребата му.
Аз лично пия аспирин от повече от година.  Имах повишени едни от антифосфолипидните антитела-те бяха спаднали при последното изследване (може би от аспирина и имуновенина), но имам и генетична мутация, причиняваща повишаване на съсирваемостта на кръвта. Но ако човек не си е направил изследвания и не знае дали има повишена, понижена или нормална съсирваемост на кръвта, не мисля, че е разумна продължителната употреба на Аспирин.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Аспирин
« Отговор #22 -: Януари 07, 2006, 14:59:21 pm »
Здравейте,момичета ! Виждам,че има отделна тема за Аспирина..тъкмо щях да пускам такава :oops:  Аз взимам аспирин от 20 дни някъде.За пръв път цикъла ми подрани с една седмица 8O  Моля,момичетата които приемат аспирин да споделят своя опит ,така ли е и при вас ?Не ми се връзва да го пия,за да забременея, а той да ми предизвиква цикъла по-рано и то ми тече като за световно...започна внезапно,така не беше ме изненадвал 8O  8O  8O Обикновенно започва по-слабо,кафеникаво ,а сега - юруууш.Освен това тоя месец май попрекалих със спорта,може и това да има връзка.Уффф,незнам вече ако някой се сеща нещо ...моля да пише :roll:
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Аспирин
« Отговор #23 -: Януари 07, 2006, 16:04:45 pm »
Мога да ти кажа само - спирай аспирина и алоето. И аз точно незнам как действа аспирина, но е колкото полезен, толкова и опасен.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Аспирин
« Отговор #24 -: Януари 07, 2006, 17:26:17 pm »
Ели,

1. ти защо пиеш аспирин? без лекарско предписание, "просто ей така" не ти е нужен. ако има установен някакъв проблем, само тогава.
2. по колко аспирин пиеш? дневната доза трябва да е ниска - четвъртинка обикновен аспирин!
3. по време на цикъл аспирин не се пие.

аз пия аспирин от половин година, не съм имала никакви проблеми с цикъла от него!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Аспирин
« Отговор #25 -: Януари 07, 2006, 18:48:12 pm »
Ели, аз пия аспирин по 100мг дневно от близо 2е години вече и никога не съм имала такова подраняване на цикъла. По някой път лелката ме посещава с 2-3 дни по рано, но едва ли е от аспирина.
На теб, защо ти го изписаха? И нали знаеш, че по време на цикъла не трябва да го пиеш, както и алоето
Аспирин
« Отговор #26 -: Януари 07, 2006, 19:53:39 pm »
не мисля, че аспиринът влияе на цикъла, поне не и при мен
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Аспирин
« Отговор #27 -: Януари 08, 2006, 13:44:34 pm »
Мерси за бързите отговори,момичета :)  Джам, не го пия "просто ей така " тоя аспирин ами ми го изписа доц.Маркова от Майчин дом Варна.Защо незнам точно.Мога само да предполагам,че след като видя изследванията ни и каза "ами всичко изглежда добре"...е решила да опитаме с алоето и аспирина,понеже и казах,че не сме правили изсл. за съвместимост ,имам ниско кръвно,имала съм преди възпаления на яйчниците,не съм забременявала досега и може би всичко това я е накарало да ми изпише тези неща ,преди да предприемем нещо друго.Пия по 100 мг от тоя аспирин дето се разтваря направо в червата - едни малки хапченца на Байер.Сега ,повреме на на цикъла спрях всичко... :roll:  :dontknow: