Начина за взимане на пратката е много зле (за София). Отива се в митницата, която е до автогарата, на пощенско гише 24 се плаща таксата (4.20 лв.) и на гише 30 се взима колета.
Отне ми около 15 мин (защото бях първи на гише 24
).
Обработката на документите за колетите не е последователна а е леко паралелизирана.
Значи след като платиш таксата и се замъкнеш пред 30-то гише там една много учтива какичка ти взима бележката, разписваш се и те изпраща да висиш пред една метална врата в дъното на коридора (точно до 24-то гише). Така събира документите на още 5-6 човека и след това идва, отваря вратата и всичките вкупом влизаме в помещението с колетите. Оказа се че от 5 човека 4-ма сме с пратки от Ла Редуте
.
Нашия кашон беше разкъсан и с какичката проверявахме по фактурата от магазина дали всички стоки са в кашона. Имайте на предвид, че кашоните наистина са много тънки и се мачкат лесно а и се късат, но няма загубени неща от поръчката.
За материите - прилични са (направо са си много хубави). Якето на детето е страхотно (плътно, хубава материя, хубав цвят и не е циганийка). Якето което е за мен ми се струва малко големичко, но не е фатално, иначе материята също е много хубава. В БГ магазин това яке би струвало около 120 лв (мисля че е около 15 евро от там - жена поправяй ако лъжа).
Абе накратко смятам че са много добри покупките.
Поздрави