0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Re: направих грешка
« Отговор #20 -: Октомври 22, 2007, 20:42:03 pm »
непременно се консултирай с лекар
*
« Отговор #21 -: Октомври 23, 2007, 11:29:17 am »
а ако се окаже киста ...отразява ли се на забременяване в бъдеще и в каква степен?
миличка зависи от кистата! има кисти , които наистина  многоооо зле се отразяват на евнтуално забременяване! казвам го от личен опит! това нещо е сериозно!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #22 -: Октомври 23, 2007, 11:41:37 am »
V-leta, вместо да се чудиш какво може да е и какво го е причинило, бягай по най-бързия начин на лекар! Не боли без причина, може да е от много неща - от най-невинното, до ... по-сложно нещо! И да пишеш какво е станало!  :bighug:

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #23 -: Октомври 23, 2007, 12:52:58 pm »
Вече оговорих изследвания за утре...престраших се
*
« Отговор #24 -: Октомври 23, 2007, 12:55:36 pm »
Какво ти каза доктора?
« Отговор #25 -: Октомври 23, 2007, 13:02:20 pm »
утре ще си правя изследвания...каза че много вероятно да е цистит,защото имам болки при уриниране,но и болки при секс имам и незнам вече какво да мисля
« Отговор #26 -: Октомври 23, 2007, 14:00:06 pm »
а ако се окаже киста ...отразява ли се на забременяване в бъдеще и в каква степен?
миличка зависи от кистата! има кисти , които наистина  многоооо зле се отразяват на евнтуално забременяване! казвам го от личен опит! това нещо е сериозно!

Аз съм много подходящ пример.Не питай колко години се боря с кистите,за да мога да забременея.Не подценявайте кистите.Спукването на кистата понякога може да има доста сериозни последствия.Доста често се налага и операция.
v/leta,не подхождай със страх ,и не подценявай нито един проблем,свързан с репродуктивната система,за да не изпаднеш в неприятна и сложна ситуация.При най/малкия проблем се ходи на лекар незабавно.
Успех.
« Отговор #27 -: Октомври 23, 2007, 14:20:50 pm »
каква е причината да се появяват тези кисти?някой може ли да ми отговори?
*
« Отговор #28 -: Октомври 23, 2007, 14:24:24 pm »
хормонален дисбаланс и много други
« Отговор #29 -: Октомври 23, 2007, 14:29:37 pm »
с това се сетих за нещо...преди около 5 години напипах малка бучка на еднага гърда ....както и да е пих си лека .....тогава.Дали това има някаква връзка въобще с образуването на кистите?
« Отговор #30 -: Октомври 23, 2007, 14:34:48 pm »
А тази бучка какво се оказа?
Пак те пращам на лекар.По интернет няма как да се излекуваш.Може да получиш съвети и информация,но не можем да гадаем какво ти има и с какво е свързано.
*
« Отговор #31 -: Октомври 23, 2007, 14:36:47 pm »
Кои ти каза че имаш киста на яйчника, може да нямаш?
« Отговор #32 -: Октомври 23, 2007, 14:44:34 pm »
оказа се че са масни образувания получени от стрес и пих....мисля беше мастодинон..и да ,незнам какво ми е ,но искам да получа информация.Не вярвам на лекари и затова се решавам трудно да отида при тях.само се надявам силно че тези хапчета за след секс/2 пъти съм пила/да не са ми причинили нещо необратимо.благодаря за информацията и милите думи
« Отговор #33 -: Октомври 23, 2007, 14:51:03 pm »
Във форума е пълно с координати на лекари,на които спокойно можеш да се довериш.Поразрови малко.Освен това,тук пишат хора със сериозни проблеми.Тоест можеш сериозно да се наплашиш,без да има причина.И повярвай ми,за повечето от сериозните проблеми за които можеш да получиш информация тук,е по/добре никога да не ти се налага да знаеш. 
« Последна редакция: Октомври 23, 2007, 14:58:04 pm от tinkito »
« Отговор #34 -: Октомври 23, 2007, 14:55:22 pm »
затова се регистрирах....искам да бъда подготвена психически за всичко което може да се случи,получавайки информация оттук и може би след утрешния ден ще имам конкретна търсене в сайта и въпроси
« Отговор #35 -: Октомври 23, 2007, 15:02:16 pm »
бих те посъветвала да направиш тест за бременност веднага,защото по описаните симптоми има вероятност от извънматочна бременност.аз вече я преживях.
« Отговор #36 -: Октомври 23, 2007, 15:06:03 pm »
tsvg сериозно ли го мислиш?и след редовен цикъл?бременна?
*
« Отговор #37 -: Октомври 23, 2007, 15:13:50 pm »
Вероятността за извънматочна е нищожна.
За сметка на това е добре да се помисли за предпазване ПРЕДИ, а не след евентуално зачеване.
Вайълетке, реши първо, дали ти е време за дата или не и после вземи съответните мерки. В това число не влиза заравяне на главата в пясъка и телефонни консултации за изследвания.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #38 -: Октомври 23, 2007, 15:28:10 pm »
казвам ти това не  за да те плаша,а да те предпазя.на мен ми дойде след няколко дни закъснение,имах болки само отляво/започваха долу ниско чак в гърдата/,болки при уриниране,също и секса беше невъзможен.
*
« Отговор #39 -: Октомври 24, 2007, 13:15:13 pm »
каква е причината да се появяват тези кисти?някой може ли да ми отговори?

медицината още няма отговор на този въпрос! появяват се и това е ! относно болката при уриниране и при секс - и аз имах подобни симптоми и наистина се оказа киста и то ендометриозна.не че искам да те плаша , но наистина имаш нужда от лекар! с теб сме! пиши как е минало при доктора! :balk_602: