Ние обсъждаме как да са нещата, дали да има подфорум или да са си по старому в "Дългоочаквана", ама не питаме доктора, той също може да има идеи. Не е ли възможно да го поканим и тук или някаква тема, в която да се обсъди тази ситуация, ако има нужда да се обсъжда допълнително.
Аз например мисля, че ако той си има отделен подфорум и за него ще е по-трудно да влиза и да разглежда всяка от темите, които съм сигурна, че ще се нароят. Аз например ако имам въпрос за наддаването на Кристина, проблеми с нослето, хранене и някакъв обрив да речем си го питам в един постинг с номерирани въпросчета и той отговаря. А ако има подфорум как например ще си задаваме въпросите - един в тема - "хранене", друг в тема "ваксинации", трети в тема "проблеми с ...." да речем. Някак си ми се струва разхвърляно и отнемащо повече време и за двете страни.
Иначе както написах всеки има право да се посъветва с него и за нас трябва да е чест това, че той е поканил тук други хора, като е написал, че момичетата тука са с добри сърца, топли и възпитани хора. Много мило е това.