0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Нова тема - нов късмет! - IVF 10,11.2007.
« Отговор #580 -: Ноември 11, 2007, 07:41:55 am »
St, честито! Лека и безпроблемна бременност!

Елиса, успех! Силно вярвай и ще видиш, че всичко ще е наред!
*
« Отговор #581 -: Ноември 11, 2007, 08:48:32 am »
Честито и от мен, St! Лека и безпроблемна бременност до края!
П.П. А с това ЧХГ бебенцата май ще са повече от едно!  :lol:

*
« Отговор #582 -: Ноември 11, 2007, 10:49:01 am »
Честито на бременните момичата!
Ех,че положителна темичка!Момичета продължавайте все така!
Елиса,от все сърце ти желая успех!
*
« Отговор #583 -: Ноември 11, 2007, 11:58:36 am »
 :D Браво момичета!!! :D
Мен ме нямаше няколко дни сега влизам и прочитам
много хубави новини!!!
Честито и от мен на Sany, St, Marina
и стискам палци всичко да е наред!!!
Елиса успех!!!
*
« Отговор #584 -: Ноември 11, 2007, 12:04:38 pm »
Мили момичета, вчера 11 ден от трансфера сърцето ми щеше да изкочи от вълнение, резултата от кръвния тест е ЧХГ-235,1  :D   
Д-р Александров смята, че не е само едно :babyflips:.
След 3 опита ИКСИ-ТЕСЕ и един трансфер на замразени, случи се и на мен  :D
Чакам прегледа си и се надявам, че всичко ще е наред!Стскайте ми палци!
Успех на всички момичета и много, много любов и вяра ви пожелавам! :D
Гале,нямаш представа колко много ме зарадва новината ти! :dance2: :cuddle:
Честито и от мен - стискам палци всичко да е наред до края,и чакаме още добри новини и след прегледа,чу ли? :wink:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #585 -: Ноември 11, 2007, 20:39:24 pm »
Благодаря ви за подкрепата!  :bighug:
И дано в тази тема не спират хубавите новини!
Упех на всички!!!

П.С. Искам да ви питам, някоя от вас дали си е правила тест за съвместимост с партньора?
И по-точно при инвитрото дали това се налага? Sorry за въпроса!  :oops:
« Отговор #586 -: Ноември 11, 2007, 21:01:24 pm »
St,честито.Елиса , :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #587 -: Ноември 11, 2007, 21:28:11 pm »
  Здравейте момичета,
 дойде и моя ред за се запиша в тази тема!
  Утре започвам стимулацията при д-р Стаменов, не знам какво да очаквам, но се надявам всичко да е наред.

Много,много късмет и имаш  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: от мен за  :bfp:.Имай положителна нагласа и всичко ще е наред. :balk_103:
« Отговор #588 -: Ноември 12, 2007, 09:12:47 am »
         Здравейте момичета,искам и аз да се включа в тази тема и дано си повлияем положително.Вчера ми беше трансфера,три прекрасни ембриончета,дано от тук на сетне всичко да е наред.Малко или много ме е страх,но надеждата умира последна.Стискам палци на всички,честито от все сърце на всички момичета и само положителни резултати.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #589 -: Ноември 12, 2007, 09:34:35 am »
Поздравления за всички момичета /с риск да не пропусна някой :D/ с положителни тестове! Много приятно ме изненадахте в началото на седмицата! Страхотно е да четеш такива постове!
Марина15, чакам хубави новини от теб! Кога си на преглед при док? Радвам се че именно той успя да върне надеждата, която беше позагубила!
На всички чакащи-търпение и много вяра!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #590 -: Ноември 12, 2007, 09:37:29 am »
         Здравейте момичета,искам и аз да се включа в тази тема и дано си повлияем положително.Вчера ми беше трансфера,три прекрасни ембриончета,дано от тук на сетне всичко да е наред.Малко или много ме е страх,но надеждата умира последна.Стискам палци на всички,честито от все сърце на всички момичета и само положителни резултати.
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
<a
*
« Отговор #591 -: Ноември 12, 2007, 10:21:38 am »
Честито на всички и от мен! Лека и спокойна бременност.
На чакащите - много стиснати палци и късмет.
Аз може би в края на месеца ще ходя на сондаж и се надявам да се включа в темата.
Приятна седмица ви желая!!!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
« Отговор #592 -: Ноември 12, 2007, 10:57:13 am »
СТ, Марина, Сани, стискам палци за първите снимки на Точиците.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #593 -: Ноември 12, 2007, 11:35:11 am »
Ех момичета, моята одисея свърши за съжаление, :oops: като предния път, тогава дори малко по-късно свърши и с по-високи стойности на ЧХГ-то...много странно защо и какъв може да е проблема след като има инплантация. Едва ли всички ембриони всеки път да са дефектни-не ми се вярва. Този път и активна имунизация направих в Солун и интралипид ми вливаха в клиниката, а нещо ги спира да се развият....къде ли е проблема?! :?
 Горкия д-р Стаменов така се зарадва като разбра отначало за положителния резултат и сега има много трудна задача да разбере къде е проблема и кое ги "унищожава на такъв ранен етап още" както той се изрази.
Стискам ви палци момичета и ви желая много по-голям късмет от моя - вие ще ми давате кураж следващия път - успех на всички!

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #594 -: Ноември 12, 2007, 11:41:07 am »
Marina, силно гуш от мен :bighug: Трябва да стигнете до дъното на проблема и борбата да продължава.
Много се радвам за Съни и Ст, и ч точно в моята темичка ги споходи най-голямата радост!!
Всички ние които не успяхме тоя път, горе главите ще дойде и нашия час! Гответе се за пролетта...
« Отговор #595 -: Ноември 12, 2007, 11:42:50 am »
Марина много ми е мъчно :(
<a
« Отговор #596 -: Ноември 12, 2007, 12:00:58 pm »
Marina15,много съжалявам,миличка.. :balk_21:  И мен ме е обзела една паника,не зная защо...някакво вътрешно усещане...Моля се всичко да е наред,но то ако ставаше само с молене... :( :( :(
« Отговор #597 -: Ноември 12, 2007, 12:05:48 pm »
Аз дори не мога да заплача или да се ядосам даже, вече са ми свършили сълзите явно...просто ми е тъпо и смотано и не мога да разбера къде е проблема, пак същата картинка втори път се повтария, но този път след всякакви взети мерки за това - активна имунизация, вливане на интралипид, какво още може да има се чудя?!
Важното е че не се чувствам отчаяна и нещастна като предния път, когато изживях 4 месеца задълбочаваща се депресия и едва се оправих после.
Затова момичета -  спокойно - идва нащия ред вече!  :P

Нуше, не се шашкай излишно, при теб всичко ще е наред, не е задължително да си като мен, още повече, че до колкото си спомням май ЧХГ-то ти доста рано беше доста високо, така че ти стискам палци, а следващия път пък ти на мен и така - късмет!
« Последна редакция: Ноември 12, 2007, 12:08:52 pm от marina15 »

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*
« Отговор #598 -: Ноември 12, 2007, 12:20:51 pm »
Марина, съжалявам. Имах такива подозрения като прочетох, как се увеличава ЧХГ-то ти. :( Причина трябва да има. Повтори имунологичните в Плевен (ако не са оттам). Възможно е и да е малшанс.
Ще дойде и твоят ред, сигурна съм. Горе главата.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #599 -: Ноември 12, 2007, 12:23:55 pm »
Нуше, не се шашкай излишно, при теб всичко ще е наред, не е задължително да си като мен, още повече, че до колкото си спомням май ЧХГ-то ти доста рано беше доста високо, така че ти стискам палци, а следващия път пък ти на мен и така - късмет!
Шашкам се,защото се оказа,че първият ми резултат не е бил реален заради Прегнила,който последно ми биха на 31.10.Два дни след първият резултат си пуснах отново кръвен и резултата се беше покачил/71,7-на 15-и ден/,но това не ме успокои,защото не знаех колко е първият тест.Днес си пуснах отново кръвен и ще видя дали се покачва...Поне да съм наясно какво става,защото тази неизвестност много ме трови...Исками се вече всичко да приключва,защото не мога да продължавам с това напрежение...Днес ще си изясня ситуацията,дали продължавам или ще се подготвям за нов опит.