Здравей!
Предполагам за шока, в който си в момента. Зная, че за всеки човек, който не може да продължи поколението- дали жена или мъж света се срива, защото това именно е смисъла на живота. Разбира се има начин за донорство, ако приятелката те обича достатъчно ще се съгласи с това въпреки всичко, ако те остави просто не те обича достатъчно. Това не е невъзможно- моя приятел е имал брак от 4 г. и мн сериозна връзка от 5г. и двете са приключили поради тази причина- не може да има деца. Много жени, а и мъже, които могат по естествен начин да имат дете биха избрали по- лесния вариант от това да обикалят страната за изследвания, да станат полу- лекари за да са осведомени за всичко, което се случва. "БЕБЕ" ако приятелката ти не те обича достатъчно ,ние не можем да ти помогнем. За другото бихме ти подали ръка.
Аз лично те съветвам за д-р Даскалова, това е истински професионалист освен като лекар тя е и уникален човек. Аз лично съм възмутена от д-р Кацаров, вероятно е добър специалист, но аз не го препоръчвам. Диагнозата е достатъчно тежка и е важно начина, по който ше ти бъде обяснена и поднесена. истинския лекар знае как.
Освен спермограма, какви други изследвания си правил?