0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Дайте съвет....
« -: Октомври 29, 2007, 17:06:12 pm »
 Хора мъжото се прибра и сега сме готови да ходиме при д-р Кацаров, запазила съм час за 5.11, но няма да можем да напоравим контролна спермограма, 2 мес след последната. да уточня не е пил някакви лекарства, просто станаха готови микроделециите и микробиологията и тези резултати док не ги е виждал, е позабавихме се, но нали трябваше и да изкара парички. Та да ви попитам необходимо ли е да пуснем нова спермограма, искахме да направим, но клиника Малинов няма да работят на 4 и 5, а така ми се искаше да го съчетая в един ден, тъй като сме от провинцията....Благодаря!
*
Re: Дайте съвет....
« Отговор #1 -: Октомври 29, 2007, 17:38:53 pm »
Не може ли да я направи във вашия град.
При нас уролога настоя за втора спермограма.
Той също не беше пил никакви лекарства и е с азооспермия.
*
« Отговор #2 -: Октомври 29, 2007, 19:41:02 pm »
При нас пък, уролога просто си го прегледа, при азооспермия, вероятността резултата да се е променил изобщо/ а не само за 2 месеца/ е по-малка от 0.00001%
Така 4е не се притеснявай, просто идете на преглед, ако проблема се окаже варикоцеле, направете операция и тогава спермограма, ако пък проблема не е варикоцеле, направете биопсия, спермограмата едва ли ще отмени прегледа при уролог.
+това уролог трябва да го види задължително ако бременност не е настъпила до 1 година, независимо от резултата по спермограмата
Рени, вие от къде сте?
Успех и да пишеш как е минало
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #3 -: Октомври 29, 2007, 21:19:52 pm »
Мисля,че при Рени диагнозата не е азооспермия,а е астенозооспермия.
Ако грша Рени да ме поправи.
Но,наистина Рени,това няма да провали посещението при доктора.Той,ако сметне за необходимо,ще ви назначи.При нас доктора настоя,защото предната беше първа.За съжаление и втората беше със същия резултат.
*
« Отговор #4 -: Октомври 29, 2007, 21:33:19 pm »
упс, извинете, трябваше да погледна преди да пиша  :oops:
ина4е, продължавам да твърдя 4е и без спермограма може да се иде на уролог :)
Поздрави
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

*
« Отговор #5 -: Октомври 29, 2007, 21:38:06 pm »
Макияки,аз те подведох като написах нашата диагноза  :oops:
Иначе съм съгласна с теб.В крайна сметка доктора ще реши какво да се прави занапред.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #6 -: Октомври 30, 2007, 08:17:50 am »
Ами запишете час при Тачева- какво като не работи Малинов  8) достатъчно добри отзиви има за нея, ако държите на спермограма де
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #7 -: Октомври 30, 2007, 15:31:36 pm »
Момичета страшно ви благодаря за помоща, много сте мили. Отиваме на доли на 5.11, няма да правим спермограма, вероятността да има подобрение без никакви лекарства или манипулации е нищожна, така че Кацаров ще прецени как да действаме по-нататък. Според вас какъв е шанса варикоцелето да се повлияе от лекарства/не е установена степента/, или да не губим време и да правим операцията, просто няма място за чакане вече, искам да усетя че правим нещо...
*
« Отговор #8 -: Октомври 31, 2007, 00:13:42 am »
Рени, аз много върло се интересувам от същото- повлияване на варикоцеле с лекарства, имаш ли представа какви са лекарствата, дали хомеопати4ните помагат или са по-стандартни тези които докторите предписват, питайте док за това и го сподели с мен тук, 4е много ме интересува,
айде успех

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #9 -: Октомври 31, 2007, 08:06:29 am »
Повлияването на варикоцеле само с лекарства зависи от степента му, от приложените лекарства и дали са в адекватна доза- което е много трудно определимо. Всеки мъж реагира различно на всяко лекарство, за това унифицирания подход тука не е в сила- както е лекарството Харвест да речем. Всеки мъж се нуждае от индивидуално лечение, за да се постигнат необходимите резултати.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит