0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Един гаден ден
« -: Октомври 31, 2005, 23:41:12 pm »
Незнам от каде да започна, такава буца ми е заседнала в гърлото и душата ,че не мога да я преглътна. Днес би трябвало да ми е щастлив ден, но на мен ми плаче душата  и в прякия и преносния смисъл. Имам рожден ден, но не го празнувам, нямам желание за нищо- то имам ли стимул. Свекървата поиска да организира нещо, но аз отказах, мъжкото отиде на работа, а аз си седя  сама и  рева като пълна идиотка. Защо е толкова несправедлив живота, като че напук, всички ми пращат снимки на децата, а аз какво да им пратя - снимките на котките ли? Мисля, че колкото повече минава времето, става все по-болезнено. Извинямам се, че вкарвам чернилка след тези хубави новини, но няма на кой да си излея душата, поне да ми олекне за момента, а и като за капак кумата ми е бременна - тя има 2 деца и най-вероятно ще го махне. Това направо преля чашата.
*
Един гаден ден
« Отговор #1 -: Ноември 01, 2005, 03:18:07 am »
Мила Мари,
Тебе май те е хванала депресията, типична за периода около рождения ден.  :wink:  + факта, че си сама вкъщи. Знам, че е много гадно като те налегнат мислите от рода на "Станах на 100 години и всички около мен имат деца, пък аз нямам". Сигурна съм, че всяка от нас минава редовно през такива периоди... Обаче, така с нищо не си помагаш. Вдигни глава и се зарадвай на живота си такъв какъвто е в момента - след време като имаш деца ще те е яд, че си загубила толкова мигове в самосъжаление.
Днес е твоя празник и ти трябва да си го създадеш! Излез навън, направи нещо за себе си, което да те накара да се чувстваш добре. Ти си пълноценна личност и сега. Вярвай, че съвсем скоро ще се сбъднат мечтите ти...
Аз ти желая Честит Рожден Ден!!!!  :hbirth:
И нека тази година да ти донесе много щастие и така желаното  :babyflips: !
Life is good.
Do what you like,
like what you do.
Един гаден ден
« Отговор #2 -: Ноември 01, 2005, 07:06:04 am »
Мари, горе главата, много хубави мигове те очакват, сигурна съм, че всичките ти желания ще се сбъднат!
Честит рожден ден    :hbirth:
Един гаден ден
« Отговор #3 -: Ноември 01, 2005, 08:50:45 am »
Ами че защо не снимки на котките? Аз пращам снимки на кучето си - направо съм ги побъркала моите приятелки. Това в рамките на майтапа (ама аз наистина им пращам снимки на кучето). Честит  рожден ден, много любов ти желая - двамата с половинката ти сте най-важните на този свят - другото само ще си дойде. Да се разбирате, да се обичате и никога да не се карате ти желая.
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
Един гаден ден
« Отговор #4 -: Ноември 01, 2005, 09:10:21 am »
Мари, пожелавам ти никога повече да не се чувстваш така.
Честит Рожден Ден!
Да се сбъднат мечтите ти и усмивката да не слиза от лицето ти

*
Един гаден ден
« Отговор #5 -: Ноември 01, 2005, 10:42:37 am »
Често се случва в този период около рожденните дни,астролозите имат някакъв термин,които ползват за тази дупка.  Усмихни се днес е твоя ден рожден!Желая ти  сбъднати мечти ,много щастие,здраве и любов!И да бъдеш много силна и смела :)  :balk_20:
Един гаден ден
« Отговор #6 -: Ноември 01, 2005, 10:51:49 am »
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си жива, здрава, обичана, щастлива и много силна!Догодина по това време едно малко същество да ти размаже тортата...да имаш само щастливи рождени дни занапред! Късмет!
Един гаден ден
« Отговор #7 -: Ноември 01, 2005, 11:11:44 am »
:ballons:  :balk_19: МЕРИ :balk_7:
горе главата и не позволявай на някакви снимки или това с кумата ти да ти развалят деня , а и не само него.както казаха и преди мен ти и половинката ти сте най-важни и нищи друго не е от значение.Обичайте се,подкрепяйте се и подаръка който така силно желаеш ще дойде когато най-малко го очакваш-аз вярвам в това.Повярвай и ти.....изтрий сълзите и направи нещо хубаво за себе си-каквото и да е....излезте някъде само двамата......аз така направих на моя РД и ми беше хубаво.абстрахирай се от нетактичността на хората и не се натоварвай излишно.Ние сме с теб :balk_14: наздраве за РД и когато духнеш свещичките,каквото си пожелаеш-това да стане :balk_12: а аз ще стискам палци да се сбъдне по-скоро :balk_602:
*
Един гаден ден
« Отговор #8 -: Ноември 01, 2005, 11:51:06 am »
Мила, Мари, не си стой във вас - излез някъде, отиди на кино, хапни нещо вкусно навън, купи си нещо, което харесваш, поглези се малко.
Пожелай си желание:) Ако много силно си го пожелаеш и намериш
причина да се усмихнеш на рождения си ден - защо пък да не се сбъдне:)
Желая ти много щастие и успех, и те целувам!
 :)
*
Един гаден ден
« Отговор #9 -: Ноември 01, 2005, 12:15:19 pm »
Мари, какво да ти кажа, и аз съм се чувствала така /а и другите момичета сигурна съм/ и тогава кой каквото ще да ти каже не ти олеква. Но това състояние преминава рано или късно, просто така е устроен човека, пожелавам ти да премине възможно най-скоро и да продължиш напред! Честит рожден ден, не си го пропилявай, отпразнувайте го по достойнство!
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*
Един гаден ден
« Отговор #10 -: Ноември 01, 2005, 12:58:59 pm »
Честит рожден Мари, незнам какво още да добавя, момичетата са ти го казали. Знаеш, че всеки от нас е минавал през тези състояния, и на теб не ти е за първи път предполагам, може би е по-тежко, защото това е твоя ден и се предполага, че трябва да си щастлива.
Бърши сълзите, вдигай гордо глава и организирай празника си, забрави поне за секунда кое те кара да се чувстваш толкова нещастна, а се замисли за нещата които те правят поне малко щастлива и съм сигурна, че днешния ден не е загубен :D
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
Един гаден ден
« Отговор #11 -: Ноември 01, 2005, 18:37:07 pm »
Мила Мари, Честит рожден ден! Пожелавам ти искрено и от сърце до следващия рожден ден да ти се случат две неща -  :bfp: , а после и  ylinfant !!!
За успокоение ще ти кажа, че вчера и аз бях рожденичка - 31.10 и се чувствах по абсолютно същия начин!
Един гаден ден
« Отговор #12 -: Ноември 01, 2005, 21:30:53 pm »
Мили рожденнички разбирам ви и аз така се чувствах на моя рожден ден.
 Наистина ви пожелавам никога повече да не изпадате в подобни настроения, помислете за любящия човек до вас и се усмихнете, а и ние тука дето сме си близки и ви обичаме малко ли сме.
Целувам ви и ви прегръщам!
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
Един гаден ден
« Отговор #13 -: Ноември 01, 2005, 22:20:37 pm »
Здравейте и от мен !Знам как е по рождените дни...отврат.Иска ти се да се навреш в миша дупка и да излезеш,като всичко свърши. :oops:Аз бих ти казала едно - не се насилвай да празнуваш.Прави каквото ти е кеф,без да се съобразяваш с никой.Та нали днес е твоя ден!Абе знам,че не може ... :cry: щеш не щеш трябва да се усмихваш.А пък понякога е толкова ужасно трудно. Аз лично в началото се насилвам,но после наистина ми става готино.Незнам как.Въпреки всичко ЧРД ! Бъдете здрави Мари и Лейдито и ...абе нали знаете !!! :wink:
*
Един гаден ден
« Отговор #14 -: Ноември 02, 2005, 15:08:12 pm »
Честит Рожден ден и от мен на патерици!
Само си помислете, че този ден е бил щастлив за нашите майки, ама най-щастлив... И не си го проваляйте, заради тях, че и заради нас!
Подарете си по нещо, поглезете се и се наревете, ако ви се реве!
Прегръщам ви!
Един гаден ден
« Отговор #15 -: Ноември 02, 2005, 15:32:46 pm »
абе /малко черен хумор/, но поне знаете за кво ревете. Аз като допреди няколко години си ревях на рожденния ден без да знам за кво?!
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!