0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Къде правят разширени спермограми?
« -: Ноември 22, 2007, 18:56:25 pm »
Мацки, къде правят разширени спермограми? В кои градове де? Аз съм от Варна, но ако тука няма, ще прескочим до най-близкия ни град. Мъжа ми има две спермограми, и двете при Александров, първата обикновенна, втората искахме разширена, но нещо си направи оглушка Александров и спермограмата се оказа пак обикновенна. Явно че той не прави такива.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: Къде правят разширени спермограми?
« Отговор #1 -: Ноември 22, 2007, 19:42:00 pm »
Аз все си мисля, че не може да не се правят разширени спермограми във Варна, но за всеки случай изчакай да ти отговори някоя мацка от твоя град. Иначе такива се правят в София, Пловдив и Плевен.
« Последна редакция: Ноември 22, 2007, 19:43:31 pm от Zlatulka »

*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #2 -: Ноември 22, 2007, 22:16:59 pm »
След плиткоумните изказвания на д-р Личев, Плевен категорично го забрави- Пловдив или София, за какво ви е разширена спермограма, имате ли проблеми с обикновенната
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #3 -: Ноември 23, 2007, 12:53:03 pm »
Ми уж няма проблем, но мъжа ми настоява да си направи такава след като доктор Конова от Плевен му намекна това.
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #4 -: Ноември 23, 2007, 12:59:07 pm »
Във Варна няма къде да се направи спермограма с морфология по Крюгер. Ние пътувахме до Пловдив.
Мога, стига да искам.
*
« Отговор #5 -: Ноември 23, 2007, 13:05:07 pm »
Във Варна няма къде да се направи спермограма с морфология по Крюгер. Ние пътувахме до Пловдив.

Някакъв адрес и телефон можеш ли да ми дадеш?Там кого да търсим?
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #6 -: Ноември 23, 2007, 13:10:43 pm »
Е, ти пък- Мели бе   :lol:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #7 -: Ноември 23, 2007, 13:14:20 pm »
Ние ходихме при д-р Даскалова  :lol:.
« Последна редакция: Ноември 23, 2007, 13:23:26 pm от Жужка »
Мога, стига да искам.
« Отговор #8 -: Ноември 23, 2007, 13:53:32 pm »
Пловдив-др.Даскалова
*
« Отговор #9 -: Ноември 23, 2007, 15:28:54 pm »
Супер :D. Ще дебна по-топло време за пътуване и ще я свършим тая работа.
*
« Отговор #10 -: Декември 30, 2007, 22:43:54 pm »
В Плевен при Конова не правят ли разширени по Крюгер???

*
« Отговор #11 -: Декември 31, 2007, 09:03:48 am »
В Плевен при Конова не правят ли разширени по Крюгер???

Прави д-р Личев, но на нас ни изкара Морфология по Крюгер 35%, на Владимиров му падна кепата.
С 2 ръце гласувам за д-р Даскалова, Пловдив.
От 9 спермограми, 3 от които разширени, само нейната се оказа реална!
*
« Отговор #12 -: Декември 31, 2007, 18:20:39 pm »
Личев в Плевен ли е?

*
« Отговор #13 -: Декември 31, 2007, 18:28:50 pm »
Да.Д-р Личев е от клиниката на доц.Конова в Плевен.
Ние правихме при него разширена спермограма,но и аз не съм очарована.
Насочи ни направо за инвитро без каквито и да е други изследвания,при положение,че морфологията ни по Крюгер беше едва 4% 8O
« Отговор #14 -: Януари 01, 2008, 13:26:38 pm »
Да.Д-р Личев е от клиниката на доц.Конова в Плевен.
Ние правихме при него разширена спермограма,но и аз не съм очарована.
Насочи ни направо за инвитро без каквито и да е други изследвания,при положение,че морфологията ни по Крюгер беше едва 4% 8O
  Същата работа. Само дето сме със 9% по Крюгер.За инсеминация каза , че дори няма смисъл да опитваме.  Направо ни препоръча ин витро. 8O
« Отговор #15 -: Януари 02, 2008, 07:23:25 am »
Същата работа. Само дето сме със 9% по Крюгер.За инсеминация каза , че дори няма смисъл да опитваме.  Направо ни препоръча ин витро. 8O

8O Стига беее, не може да бъде... На нас със 7% по Крюгер + астенозооспермия ни бяха препоръчали Инсе първоначално ... Вече после като се видяха нещата при нас минахме на ИКСИ вариант...

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #16 -: Януари 08, 2008, 19:24:08 pm »
В Плевен има ли друг лекар освен Личев, който прави разширени СГ?

*
« Отговор #17 -: Януари 18, 2008, 13:11:44 pm »
Мариела Даскалова
*
« Отговор #18 -: Януари 18, 2008, 16:28:53 pm »
В Плевен има ли друг лекар освен Личев, който прави разширени СГ?
Мариела Даскалова
д-р Даскалова работи в Пловдив.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted