Джам, трябва ли да имам "болка", за да потърся мнението на уважаваните от мен посетители в този форум ? Що се отнася до интереса ми към темата, очевидно е, че е провокиран от минали, настоящи и предстоящи инсеменации. От друга страна, ако ми кажеш, че коментираното твърдение от статията, която ти самата си превела, не те е озадачило поне малко, няма да ти повярвам.
Морковче, не мога да разтълкувам термина "стара" яйцеклетка. Цитирам директно записано в прочетен от мен руски сайт изречение, което считам, че се отнася към дискутираната тема. Мога само да предполагам какво е имал предвид авторът; а именно "стара" е яйцеклетката, която се опложда в края на своя "живот", когато вече е загубила оплодителната си способност, но за зъл късмет се превръща някак си в зигота; обаче бъдещата й имплантация се явява "дефектна", тоест е обречена; ако пък не бъде абортирана, дава живот на невалиден ембрион, който пак се абортира, но в по- късна г.с. Ако имам време ще ровна из интернет и ще ти кажа точно коя е статията.