0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Моят ден за разплата!
« Отговор #20 -: Декември 17, 2007, 19:05:43 pm »
И този Декември се окажа ,ЛОШ!
Съжалявам миличка, но ти не се предавай и дано това е последният лош декември!  :bighug:
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #21 -: Декември 17, 2007, 20:50:57 pm »
Съжалявам...много често ми се случва да се питам: защо се случва така? Защо точно ние? За съжаление няма кой да ми отговори...
От цялото си сърце ти пожелавам следващият Декември вече да гушкаш твоята малка Мечта.
*
« Отговор #22 -: Декември 17, 2007, 21:13:10 pm »
Съжалявам за случилото се. При мен за съжаление нещата се стекоха по почти същия начин - три години подред забременявам по едно и също време месец май. Тази година си обещах, че май ще бъде "пропуснат" месец. Реших, че въобще ще сменя и сезона. Мислех за октомври - ноември, е не стана точно тогава, но при първия възможен цикъл започвам, но никога в живата ми няма да пробвам пролетта.
« Отговор #23 -: Декември 17, 2007, 21:46:37 pm »
pamprogress  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: този декември да е по- различен от предишните и дано три е късмет за теб- желая ти го от сърце  yahoo_17
« Отговор #24 -: Декември 18, 2007, 10:17:02 am »
Благодая на всички за милите думи и оказаната подкрепа! Прегръщам Ви силно и Ви пожелавам ,Весела Коледа!Без вас нямяше да мога да се справя.Късмет на всички.
*
« Отговор #25 -: Декември 18, 2007, 12:50:53 pm »
Съжалявам мила! :( :( :( Пожелавам ти другия декември да гушкаш своето слънце! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Imagination sets the spirit free into a distant land of fantasy;
close your eyes and you will see within your mind there lays the key.

Почивай в мир мамо - обичаме те!
*
« Отговор #26 -: Декември 18, 2007, 16:47:34 pm »
Хайде, мила pamprogress, гледай напред, а ние ще ти стискаме палци. Дано всичко лошо остане в тази година, а през другата да ти се случват само хубави неща!  :hug2:

*
« Отговор #27 -: Декември 18, 2007, 17:47:24 pm »
Мило момиче,горе главата!
Дано това е последната лоша година за теб.Нали знаеш-нова година,нов късмет!
Пожелавам ти го от сърце и както ти е казала Гери догодина да посрещаш празниците с бебче!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #28 -: Декември 18, 2007, 19:52:08 pm »
Пу да се сдобиеш с едно прекрасно малко бебче догодина! :babyflips: Палаво и щуро да не оставя мама да си отпочине!

:bighug:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!