0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

estradiol
« -: Декември 20, 2007, 16:59:25 pm »
zdraveite , muja mi ima mnogo visok estradiol - i nedostatu4no koli4estvo ejakulat , na kakvo se dulji viskoija estradiol - verno li e , 4e e priznak za rak na testisite ili nadbubre4nata jleza, ima li 6ans da se opravi , pri kakuv lekar da go zaveda ???

От модератора: Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Декември 21, 2007, 07:42:45 am от rally_pat »
*
Re: estradiol
« Отговор #1 -: Декември 20, 2007, 17:15:30 pm »
Здравей,
Приятелят ми е опериран от тумор на тестиса и никога не са му изследвали естрадиола като показател.
Не мога да ти помогна кой знае колко,но най добре се консултирате с андролог.
« Отговор #2 -: Декември 20, 2007, 17:35:02 pm »
Здравей,
Приятелят ми е опериран от тумор на тестиса и никога не са му изследвали естрадиола като показател.
namuja mi pri gorna granica 42 na estradiola danite mu sa nad 120 , ima normalni niva na testosteron , okolo 20 pri ramki ot 8 do 27 , citiram samo cifri bez merni edinici , ima li kompetentni doctori s koito da se konsultiram , njama nikakva informacija za estradiola pri  ???

От модератора: Пиши на кирилица!
« Последна редакция: Декември 21, 2007, 07:42:57 am от rally_pat »
*
« Отговор #3 -: Декември 21, 2007, 07:45:55 am »
Незнам,не мога да ти помогна.Не съм много сигурна,но мисля,че и с ендокринолог може да се консултирате.
А спермограма правил ли е?
Най-добре пиши от къде си и повече подробности.
И пиши на кирилица!
« Отговор #4 -: Декември 21, 2007, 10:09:57 am »
Здравей,
количеството сперма, което изхвърля е малко иначе с ерекцията няма проблем - за сега, прочетох, че високото ниво на този хормон е признак за рак на простаттата,а мъжа ми е много млад ....?
« Отговор #5 -: Декември 21, 2007, 10:14:23 am »
А след тази извънредно висока стойност повторихте ли изследването, за да сте сигурни, че не става дума за лабораторна грешка?
« Отговор #6 -: Декември 21, 2007, 11:52:33 am »
А след тази извънредно висока стойност повторихте ли изследването, за да сте сигурни, че не става дума за лабораторна грешка?
и дума не може да става за грешка - правил и изследвания в три различни лаборатории и трите резултата са идентични
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #7 -: Декември 23, 2007, 13:52:45 pm »
Освен естрадиол изследвани ли са и други хормони? И по принцип коя е причината да изследва точно естрадиол? Как е с килограмите? Уролог преглеждал ли го е?

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
« Отговор #8 -: Януари 03, 2008, 16:35:24 pm »
Освен естрадиол изследвани ли са и други хормони? И по принцип коя е причината да изследва точно естрадиол? Как е с килограмите? Уролог преглеждал ли го е?
ne e debel , no e malko nad normata 180 e visok i e 90 kg