0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

левкоцити
« -: Декември 06, 2005, 19:43:50 pm »
по принцип неска съм щаслива,защото си взех резултатите от микробиологията и от месеци на сам се оказа добра  :D Само левкоцитите ме притесняват "левкоците-7-8" иначе не се изолират бактерии.Изследването е правено в лаборатория Кандиларов.Толкова бях щаслива че не попитах за левкоцитите а и лекаря ми нищо не каза за тях.Според вас завишени ли са?[/b]
левкоцити
« Отговор #1 -: Декември 06, 2005, 20:06:38 pm »
Виж ТОВА
Не знам дали ще ти свърши работа, ама ми се струва, че не бива да има левкоцити. Те подсказват, че има инфекция. Говори с лекаря си и го попитай дали не е възможно да изследвате цервикален секрет.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
левкоцити
« Отговор #2 -: Декември 07, 2005, 09:01:55 am »
0000000000
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
левкоцити
« Отговор #3 -: Декември 07, 2005, 09:09:40 am »
Нормално е да има единични левкоцити.
левкоцити
« Отговор #4 -: Декември 07, 2005, 12:42:34 pm »
ами когато ходих при д-р Кацаров на мъжа ми изследването беше с 3-4 левкоцити и той каза че е нормално,ама моите са двойно. :ask:
левкоцити
« Отговор #5 -: Декември 07, 2005, 12:48:51 pm »
*
левкоцити
« Отговор #6 -: Декември 07, 2005, 13:03:45 pm »
Цитат на: tochica
http://www.infotel.bg/rubrics/medicin/83650010.htm

това обаче се отнася за кръвта, не за цервикален секрет!

зайо, ми то всичко хубаво, само дето когато няма растеж, докторите не знаят с какво да те лекуват... и аз се боря с " множество левкоцити" без растеж и без лактобацили ( при тия левкоцити...то е ясно) и единственото което ми каза док да правя е вагинални промивки с лайка и смрадлика. да, ма нещо не ми помагат! и се чудя вече какво да правя... а трябва да го докарам до нормална флора и фауна преди лапарото ( да оставим настрана, че хич не е комфортно усещането!)  :evil:
The impossible is often the untried [/i]
*

lady_11

• 3217
левкоцити
« Отговор #7 -: Декември 07, 2005, 13:46:22 pm »
000000000
*
левкоцити
« Отговор #8 -: Декември 07, 2005, 14:10:52 pm »
Цитат на: lady_11
Мислиш ли, че вагиналните промивки ще помогнат. Последната ми МБ е 15- 20 левкоцити на поле и липса на кьорав лактобацил

ами не знам и при мен е така ( само дето тия в шейново не ми казаха колко са лактобацилите, само че са много)  владимиров каза, че  нищо не може да ми даде, щото не е ясно какво е и кого трябва да трепе ( и дали изобщо трябва)... и аз съм в чуденка...
*

lady_11

• 3217
левкоцити
« Отговор #9 -: Декември 07, 2005, 14:15:17 pm »
000000000
*
левкоцити
« Отговор #10 -: Декември 07, 2005, 14:27:05 pm »
Цитат на: lady_11
е как и дали трябва?!?

преди имах стафилококи и може това да е остатъчната инфекция след тях, в смисъл след като са се изчистили стаилококите да не се е възстановила още нормалната среда...  но на някаквъ етап да се възстанови от само себе си
абе от къде да знам?!
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
левкоцити
« Отговор #11 -: Декември 07, 2005, 14:57:21 pm »
Алфи, колко време и с какво лекува тия коки, щото при мен се появиха стрептококи и сега чакам МБ-то след лечението
*
левкоцити
« Отговор #12 -: Декември 07, 2005, 15:42:54 pm »
Цитат на: manhattan
Алфи, колко време и с какво лекува тия коки, щото при мен се появиха стрептококи и сега чакам МБ-то след лечението

ман, стафилококите ги лекувах с билки по идея на желязков , уф, абе айде в петък ще ти кажа че е много писане така...  и пак го комбинирах с вагинални промивки с лайка и смрадлика ( това пък по идея на владимиров)
а преди като имах стрептококи ми предписаха далацин ( доколкото помня) и да ти кажа помогна ( тогава бях при друга докторка в МЦ Лора, където ВИНАГИ правят антиобиграма когато открият нещо) така че обикновено с първото предписано се излекуваш...
левкоцити
« Отговор #13 -: Декември 07, 2005, 15:47:40 pm »
та значи аз пия лактобацили вече 3 месеца и имам достатъчно от тях.Обаче в изследванията ми все по някоя гадина и аз започнах да си правя дамски душ с "етерично масло от чаено дърво".Казвам ви прави чудеса и вече нямам оплаквания.За лечение може да се правят по 3/4промивки седмично а профилактично по 1 път.
*
левкоцити
« Отговор #14 -: Декември 07, 2005, 15:53:56 pm »
Цитат на: tochica
та значи аз пия лактобацили вече 3 месеца и имам достатъчно от тях.
хм, това пък не бях го чувала- в какъв вид ги пиеш тия лактобацили?
а това етерично масло от чаено дърво от аптеките ли го взе? разрежда ли се? дамски душ- имаш пред вид вагинална промивка?
левкоцити
« Отговор #15 -: Декември 07, 2005, 17:19:41 pm »
ами пия ги на хапчета ЕНТЕРОСАН S-2. А чаеното дърво си го поръчах по интернет.Напиши в Google -масло от чаеното дърво и виж какво пише за него.Иначе моето е такова
http://www.mediks-bg.com/su_jok/product/sub_products.php?id=170&cat_id=99&stat=