0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета,здравейте.Искам да ви попитам дали имате документи от вашия лекуващ лекар от изследвания,резултати и т.н,след направени вече инвитро или икси,защото аз нямам нищо,всичко е при доктора.Незнам дали по принцип е така и затова ви питам.
*
Моята стимулация се удължава с още 3 дни. Малки биле още яйчицата, имам на десен 15мм и 10мм, на ляв 3х12, 2х13 и 14, тези са сигурните, и естрадиола е 1462,9. За първи път доктора се усмихна и стопли душата ми :D. Утре съм отново на преглед да видим кога ще е пункцията. Притеснява ме ембриоложката, че много брак прави дано имам късмет.
Лиско, пожелавам ти следващия път, да е успешният :bighug:
« Последна редакция: Март 14, 2008, 11:01:55 am от ЕVIQ »

[/url]
*
bonbon4e никаде няма да ти откажат да ти ги дадат. ако ти трябват просто ги поискай и си направи копия.
*
Аз винаги си искам по едно копие от изследванията и за мен, ако пропуснат да ми дадат.

[/url]
*
Момичета, да ви попитам по време на процедура колко горе долу се отсъства от работа. Отпуска ли пускахте, болнични ли, на половин ден ли ходихте? Предполагам, че въпроса ми трябва да се раздели на 2 части по време на стимулацията, т.е. преди трансфера и след трансфера?
Предполагам, че всичко е доста индивидуално, но все пак ще е полезно да споделите опит. След трансфера явно е въпрос на организъм и избор и предполагам, че се полагат болнични, но с дните преди трансфера какво става, т.е. колко се отсъства?
Благодаря ви предварително!
Поздрави и Успех на всички! :bighug: :crossfingers:
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Момичета, аз приключих преди да започна. Отлагаме още за един месец, защото доки няма да е тук когато би трябвало да ми е пункцията или трансфера - не разбрах точно, но окло 10-ти :balk_136: Отидох много ентусиазирана сутринта и 5 мин. след това и тръгнах като попарена. Нямам нервички вече да чакам и да отлагам. Почвам да си мисля, че съдбата прави всичко възможно за да не се стигне до процедурата.... :balk_145: 

*
tanita7 зависи от клиниката, протокола... Там най-добре ще ти кажат.
При мен - имах един път на ден инжекции, а и клиниката е много близо да мястото където работя и ходех през обедната почивка. За хормони сутрин преди работа. Прегледите сутрин по-рано или вечер след работа.
След пункцията си взех болничен /не че го ползвах, но можеш да си вземеш/.
от деня на пункцията ти се полагат до30 дни болнични. Някои не ги ползват всичките, други се отказват от болничен защото на него пише диагноза Стерилитет при жената. Пункция на фоликули.
Колкото до началото - болничен не ти се полага. аз си вземах болнични от личния/все едно съм болна/, защото отпуска нямах. Продължителността до пункцията при всеки е различна.
*

jimn

• **
  • 68
  • щастлива мама
Здравейте,момичета.Аз имам един неуспешен опит ИКСИ през декември по -дълък протокол.Бихте ли ме посъветвали колко време е достатъчно за нов опит.През какъв период е добре да се прави ИКСИ.Благодаря ви.
Привет на всички момичета в пролетната серия .С пожелания за много щъркели тази пролет  :wink: :wink: :wink:.УСПЕХ НА ВСИЧКИ.
Реших да се включа ,след дълга пауза ,но не съм преставала да Ви чета -аз лично смея да кажа ,че зависи ти как се чувстваш ,и най-вече от хормоналните нива ,но пауза от 2-3м. е напълно достатъчно.Аз от личен опит не съм имала интервал повече от 3-4 м. А миналата година минаха точно 3-м.и през септември направих поредния опит и в момента живот и здраве чакам бебчо .
С най-искрени пожелания на всички момичета да имат по-скоро щаститието да зърнат първо двете чертички.
Късмет.
*
Момичета, аз приключих преди да започна. Отлагаме още за един месец, защото доки няма да е тук когато би трябвало да ми е пункцията или трансфера - не разбрах точно, но окло 10-ти :balk_136: Отидох много ентусиазирана сутринта и 5 мин. след това и тръгнах като попарена. Нямам нервички вече да чакам и да отлагам. Почвам да си мисля, че съдбата прави всичко възможно за да не се стигне до процедурата.... :balk_145: 
maggi4ka По весело мила.Един месец не е чак толкова много време.Разбирам те напълно защото ние вече 3 месец отлагаме поради едни или други причини.Знам времето е ценно за нас но това е нашата съдба.Посрещни пролетта с усмивка.   :balk_5:
 Успех!
Jimn,би ли ми казала при кои лекар си  :oops:
здравейте момичета
от две седмици не съм влизала в тази тема , но вчера  реших да видя как се развиват нещата тук.
Много исках да се разпиша с + резултат , но явно не ми беше писано да е сега.Преодолях неуспеха и сега гледам напред .Живот и здраве през май ще направим втори опит със замразени.На всички момичета които са с неуспешни опити кураж,на тези коита си чакат резултатите стискам палци да са +, а на бъдещите мами леки 9 месеца .
Искам да благодаря на всички които ми подкрипиха.

*

Аз от личен опит не съм имала интервал повече от 3-4 м. А миналата година минаха точно 3-м.и през септември направих поредния опит и в момента живот и здраве чакам бебчо .

jimn, много се радвам да те видя във форума! Едно голямо Честито! Ще стискам палци за леко раждане и здраво бебче!  :crossfingers: :babyflips:
« Последна редакция: Март 14, 2008, 20:25:21 pm от ocean »
Здравейте момичета.Както обещах че след прегледа ще пиша ето как мина.Значи доки не видя плоден сак макари че имам 3 теста оринни с полож. резолтат свимисе корема.Пуснахме кръв и си тръгнах.Преди малко и се обадих да ми каже резолтата и тя каза че е полож. и другата седмица пак на преглед да видим дали ще се види много се притеснявам.Успех на всички почващи и всички чакащи  :bori_007:
*
Лорче, коя седмица си, или кой ден от трансвера? Кой д-р те гледа и с какво УЗИ?
Лорче, коя седмица си, или кой ден от трансвера? Кой д-р те гледа и с какво УЗИ?
[22 ден мие от трансфера с вагинален узи ме гледаха  :P/quote]
*
На 22-ри ден би трябвало вече да се види плоден сак. Ако имаш възможност потърси и второ мнение. Можеш също да пуснеш кръв през 24 часа за да видиш дали правилно се покачва.
Момичета днес ми е 13 ден от трансфера и си направих тест-положителен,НО ме притеснява че може резултата да е повлиян от прегнила-на 11 март ми беше прегнила
Може би избързах ама не можах да се сдържа
anileda
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Момичета днес ми е 13 ден от трансфера и си направих тест-положителен,НО ме притеснява че може резултата да е повлиян от прегнила-на 11 март ми беше прегнила
Може би избързах ама не можах да се сдържа

Да, при всички случаи е оказал влияние но това в никакъв случай не означава, че не си бременна.

Щом си нетърпелива, пусни кръвен чхг и след два дни повтори отново и ще видиш дали се удвоява чхг хормона.

Предполагам, че си направила уринарен тест. По-добре пусни кръвен!

Успех!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Здравейте момичета.Както обещах че след прегледа ще пиша ето как мина.Значи доки не видя плоден сак макари че имам 3 теста оринни с полож. резолтат свимисе корема.Пуснахме кръв и си тръгнах.Преди малко и се обадих да ми каже резолтата и тя каза че е полож. и другата седмица пак на преглед да видим дали ще се види много се притеснявам.Успех на всички почващи и всички чакащи  :bori_007:

Не ти ли казаха стойностите на ЧХГ - хормона?

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън