0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Я да си направим едно списъче за АГ-Варна м. Април, че предния път, така и не попаднах на съфорумки (а може и да е имало, ама как да тръгнеш да разпитваш)
 :bighug:

"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
Ази, не можеш да си представиш колко силно ти стискам палци.  :bighug:

*
Всички много да стискате, че трябва да станат бебе/та вече.  :oops:

Хайде Ази, стискам силно, този път трябва вече да е успешен! :D
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Хайде да ви дам още едни повод за стискане на палци.  :oops:

Започнах днес с 225 ед. Гонал.
Е2=6, яйчници - "красота", както се изрази доки.  :lol:

Всички много да стискате, че трябва да станат бебе/та вече.  :oops:
Ази миличка,това е твоят месец :DПожелавам ти от сърце успех! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Ази миличка с теб съм  :crossfingers:
*
Ази,стискам палци! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:

*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Здравейте момичета, аз вече нямам толкова много време да чета всичко и се извинявам, че не съм с вас в радостните и тъжните моменти.
Искам да ви дам кураж, да ви кажа да бъдете силни, да ви пожелая успех. Аз самата не знам каква е болката от неуспеха, но когато погледна детето си и мисълта, че можех да го загубя ме изпълва с ужас. Мили момичета вярвам, че всяка от вас ще изпита радостта, макар редом с нея страха никога да не спира.
 На започващите пожелавам успешни процедури, на успелите успех до финала, а на тези, които горчиво стаяват сълзите си много КУРАЖ. От цялото си същество ви пожелавам да имате сили да продължите и да успеете.
Късмет!!!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Успех на всички в процедура!!!

:D :D :D
*

assya_g

• 168
  • мама на нинджи
Ази, успех миличка. Дано това да бъде ТВОЯТ опит.  :bighug:
Лорче, Дарилка, съжалявам за неуспеха ви. Дано намерите сили да продължите борбата.  :hug2:
Аз вчера бях на преглед, 8-ми ден от началото на стимулацията, имам около 20 фоликула и лигавица 10мм, Е2 беше 1730. От вчера съм на Меногон, но нещо ми се зачервяват местата където ми е поставена инжекцията. От клиниката казаха, че е нормално. Успех на всички в процедура.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Успех на всички момичета в процедури!Нека тази пролет ,да ви донесе много много радост! :D :D :D
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Мили момичета, и аз искам да ви вдъхна кураж! Не губете вяра, знам, банално е сигурно, но казвам ви-надежда винаги има! Знам колко боли, знам какво е да си отчаян, но нека и вие изпитате това, което аз миналата година по това време.

Прегръщам ви и вярвам, че всяка една от вас ще бъде майка.

Нека пролетта-сезонът, в който се ражда природата, ви изпълни с нови сили, а щъркелчетата донесат на всяка една от вас поне по едно бебе! Аз съм с вас и се моля за вас!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Успех и от мен,скъпи момичета.Няма нещо,което да получиш и да не платиш и няма нищо,което да платиш и да не получиш.
успех и от мен на всички момичета които чакат резултата и много кураж на всички като мен :D Ще дойде и нашия ден.А сега да ви момоля ако някой може да ми даде някъв телефон да д-р Щеревискам да се консултирам и с него
Благодаря на всички за милите думи.
Трудно е, човек да намери сили да продължи да се бори, но нямаме друг изход.
Сега дори съм още повече обнадеждена, че трябва да продължавам.

успех на всички през пролетно-лятната сесия
*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
Успех и от мен, :crossfingers: нека пролета да доиде и с друга хубава новина
За съжаление, като няма друг начин, ще намираме сили и ще стискаме зъби... няма кой да го направи вместо нас. А резултатът си заслужава всяка пролята сълзичка  :wink: При мен стана четвъртият път! Само вие можете да ме разберете като кажа, че не ми се започва всичко от начало, но няма как....
"Всичко е възможно! Невъзможното просто отнема повече време"
*
setakap, дано този път стане от първия опит!

Успех и от мен на всички момичета в процедури!  :goodluck:

*
Здравейте, всички!

Благодаря на всички за подкрепата!
Днес съм на четвърти ден стимулация с по 225 ед. Гонал. Утре е първият преглед.
Този път имам по една малка синка на корема от двете страни на пъпа, за разлика от предните 2 пъти, когато нямах никакви. И мъжът ми каза, че нали резултатът този път ще е различен, трябва и при стимулацията да има все нещо по-различно, иначе не може. :)

Слънчев ден на всички!  :sunshine:
И е време вече да започнат да идващ щъркели един по един... ;)
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Здравейте,момичета.
Преди малко си взех протоколите от ЗК и сега трябва да разбера какво се прави оттук нататък.Къде трябва да отида,в клиниката ли,а лекарствата там ли ще ми ги дадат,от аптека ли трябва да ги взема.

И много ме интересува самата процедура,да можем да си планираме времето.Тези ампули от кога до кога се бият,от първия до четиринадесетия ден ли,сутрин,следобед ли,пункцията кога е,какво се прави.Помагайте,моля ви.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.