0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Честито Кети! желая ти много здраво и сладко бебе а може и бебета ! Целувки
*
Честито,Кети!Точно от такива новини имаме нужда тук. :D                                                                                                             
Днес си получих резултатите за СПИН,хепатит В и С и Васерман.Всички са ОК,но пуснах и Rubella IgG,което е положително,и токсоплазмоза,което е отрицателно.Значи ли това,че имам антитела срещу рубеола,но не и срещу токсоплазмозата.Благодаря ви предварително за отговора.

Имаш изграден имунитет срещу рубеола, и нямаш токсиплазмоза. И моите резултати са такива. Значи, че са наред. Успех :crossfingers:

[/url]
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Честито Кети! Всичко да бъде наред и да се радваш на най-прекрасното бебче!   :bighug:
Леле, момичета за мен като, че ли времето и спряло. Много бавно върви... а така ми се иска вече да дойде 1 февруари и да започваме  :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: - нямам търпение.  mf_bounce8 :blob10: :blob10::blob10: :blob10:

*
Кети, честитооооооооооооооо!
Обичам такива новини.
Леки и безоблачни 9 месеца и прекрасна среща с твоята Мечта.
Браво на екипа на д-р Владимиров.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Кети, честито и от мен!
Леки 9 месеца и само положителни емоции :D
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
Кети, честито и от мен!!! :D
Леки и безоблачни девет месеца!!!
Честито Кети!
Лека и безпроблемна бременност!
Поздрави за екипа на мц.София :cheerleader: :balk_46:
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Ketti, честито и от мен. Лека бременност!  :D
Хайде, чакам с нетърпение още хубави новини.  :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
Изпуснала съм много хубави новини. Кети - честито! Браво на теб и д-р Владимиров!
Пуки, радвам се, че всичко е минало добре и си в добро настроение! Направо ми оправихте и моето настроение, че малко се бях депресирала. Днес започнах стимулация - с Фостимон, от първи ден на цикъла /аз се бях настроила за от по-късен ден, но явно така трябва/. Не ми е за първи път, но си ме е страх. Добре, че сте тук, момичета. Прегръщам ви. 
*
Изпуснала съм много хубави новини. Кети - честито! Браво на теб и д-р Владимиров!
Пуки, радвам се, че всичко е минало добре и си в добро настроение! Направо ми оправихте и моето настроение, че малко се бях депресирала. Днес започнах стимулация - с Фостимон, от първи ден на цикъла /аз се бях настроила за от по-късен ден, но явно така трябва/. Не ми е за първи път, но си ме е страх. Добре, че сте тук, момичета. Прегръщам ви. 

А, аз не съм добре, но още не съм се оплакала. :lol: Утре трябва да ми дойде а естрадиола ми не  е мръднал от вчера.Май нещата ще отидат на отлагане.
*
естрадиола ми не  е мръднал от вчера.

Ще мръдне, няма къде да ходи. Тук не мога да ти дам "рецепта", но щом ще ти идва, би трябвало да падне. Стискам всички палци! :bighug:
Честито Кети, това се казва добра новогодишна новина. Много лека и бременост и после едно слънчево бче, а може и две :lol: :P
*
teodk76,благодаря за отговора.Много се надявах да имам антитела и срещу токсоплазмозата,но както и да е.Гледах коте 9 години.Като съвсем малко живееше само вътре,а после постоянно излизаше на двора.Имала е контакт и с други котки и с кучета дори :DНе беше ваксинирана.Яла е и сурово свинско,със сигурност и мишки.Направо се чудя как ми се е разминало
*
teodk76,благодаря за отговора.Много се надявах да имам антитела и срещу токсоплазмозата,но както и да е.Гледах коте 9 години.Като съвсем малко живееше само вътре,а после постоянно излизаше на двора.Имала е контакт и с други котки и с кучета дори :DНе беше ваксинирана.Яла е и сурово свинско,със сигурност и мишки.Направо се чудя как ми се е разминало

Важното е че ти не си яла същото. :lol:
*
Мислех с този пост да успокоя момичетата,които имат котки,че токсоплазмоза май не се хваща лесно.Но няма да го правя.Нека са по-бдителни :D
*
Аз също имам "външна" котка  :lol: на село даже вече са две, редовно си играех с тях. За това и ми пуснаха за токсиплазмоза. Както знаеш резултатите са отрицателни. Така, че споко, всичко е наред :wink:

[/url]
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Честито на Кети, лека, спокойна бременност от тук на сетне и най-сладкото бебе след 9 месеца!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Момичета, да ви кажа какво направих. :oops:То още не се знае дали ще стигна до там, но уредих си акупунктура преди и след трансфера. :DЧетох че при Стаменов успехите се дължели на това, но понеже аз няма да съм при него, си уредих тука във Варна. :wink:Може с 10 % да вдига успеваемостта,но все е нещо.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
... но уредих си акупунктура преди и след трансфера. :DЧетох че при Стаменов успехите се дължели на това, но понеже аз няма да съм при него, си уредих тука във Варна.

Pukanka и аз го гледах това предаване,в което наистина препоръчаха горещо акупунктурата!Много добре си направила!Къде я правят във Варна?Дай малко инфо,моля!
*
Здравейте, момичета! От известно време ме гложди един въпрос?! Задължително ли се бие/бият инжекция/и Диферелин или Декапептил? При първия ми опит за ин витро на ЕЦ е ясно защо не ми е бито нищо - просто няма никакво стимулация, освен Прегнил. При втория ми опит - стимулирано класическо ин витро по къс протокол - стимулация от 2-ри ден на цикъла с Гонал, после Меногон и Мерионал. Ако не бяхме го прекъснали, щеше да има и Цитротайд. Съвсем се обърках.  :oops: Може би, не ми са били бити инжекции Диферелин или Декапептил, тъй като са от една група с Цитротайда?! И това дали означава, че при следващия ми опит, при който пак ще се използва Цитротайд, няма да има подтискане с Диферелин или Декапептил? Ще ви бъда благодарна, ако ми разясните ситуацията!