0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Успех на всички и скоро да ни зарадвате с   :bfp1:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Док. нищо ли не прави, за да нарастне лигавицата? Наистина е малко  тънка но имаш време да се увеличи.... А отностно естрадиола вярвам, че също ще нарастне пропорционално на фоликула. Сега е 16мм. а до 20-22 мм. има още време.

Всъщност за кога евентуално планирате пункция?

Ами днес вече е 17 mm фоликула, но лигавицата е все още 7мм :( Нищо не ми е казал док за нея. Само днес на въпроса ми не трябва ли да нараства, каза, че имало време. За пункция нищо не съм питала защото трябва да ми се повиши първо естрадиола. Ще чакам :)

След като е преценил док.,че ще нарастне лигавицата значи всичко е под контрол. Той има достатъчно опит, за да прецени.

Успех !  :goodluck:
« Последна редакция: Януари 25, 2008, 18:50:08 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Днес се разбрах с едно от момичетата в програмата което е също на Диферелин като мене да си делим ампулите сутрин. Единия ден моя ампула, другия ден нейна. Свършва ми Пурегон 100 и трябва да давам още куп пари май.За Диферелин също.Ако знаете в коя аптека мога да го намеря веднага ще съм ви благодарна.Че в тая аптека на Брегалница чаках 4 дена.В случая нямам време защото имам само за утре лекарства. Имам 20 ампули Пурегон 50,ще почна по 2 ако се наложи, но за Диферелина закъсах сериозно.Резултата ми днес от УЗ ,на 4 ден  от М и от стимулация с Пурегон имам 16 фоликула.По 8 от всяка страна. 4-6 по-големи между 8-9 мм.Лигавица начална, 5.8 мм. Май е добре за начало на стимулации,какво ще кажете? Засега не ми промениха дозите и оставям на Пурегон 100. Утре пак ще ме гледат и всеки ден до края.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
В клиниката, където правиш процедурата няма ли Пурегон и Диферилин да ти предложат?
« Последна редакция: Януари 25, 2008, 18:53:58 pm от deep »

*
В клиниката, където правиш процедурата няма ли Пурегон и Диферилин да ти предложат?
Ми те поръчват на Брегалница, но там не ме устройва срока на доставка.В краен случай разбрах че лекарите вземат от още незапочнали момичета, и после им ги връщаме, но не ми е приятно така да притеснявам някой.Все пак са скъпи лекарства.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Ми те поръчват на Брегалница, но там не ме устройва срока на доставка.В краен случай разбрах че лекарите вземат от още незапочнали момичета, и после им ги връщаме, но не ми е приятно така да притеснявам някой.Все пак са скъпи лекарства.

Не зная къде правиш процедурата но обикновено клиниките имат закупено количество и с него правят стимулацията ако ти самата не се намерила преди това.
Изненадвам се, че се практикува така както описваш. :balk_160:

Аз имам няколко процедури и винаги съм ползвала хормоните на клиниката.

Звънни на " Фромвулеви" те са вносители на Пурегон и Диферилин.

www.fromvoulevs.com
Тел. е 02/9433167  02/9461167

*
Ок.Мерси.Само дето не работят в Петък вечер,Събота и неделя. Все ще реша проблема някак.Утре ще се занимавам с това сериозно.
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
В аптека Манолова -о52/912084 на Цар Асен доставят до няколко часа срещу капаро Пурегон и на по-прилична цена отколкото на Брегалница!
Хайде успех ти желая!

Д-р Стаменов,обичаме ви!
*
valikir,благодаря ти.Утре ще отида направо там.Няколко часа ме устройват за да имам за Неделя пурегонче.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Момичета, да си кажа и аз. Днес естрадиола ми беше 208 и ме пратиха да си купя прегнил. Довечера в 1:00 ще ми го бият, а в неделя, живот и здраве, съм на пункция. Искам да ви попитам, при положение, че съм с един фоликул, пак ли ще ми е пункцията с упойка. Днес беше голяма лудница и не успях да питам.
ПП Оправих си грешката  :oops:
« Последна редакция: Януари 25, 2008, 22:12:14 pm от Zlatulka »

*
Момичета, да си кажа и аз. Днес естрадиола ми беше 208 и ме пратиха да си купя пурегон. Довечера в 1:00 ще ми го бият, а в неделя, живот и здраве, съм на пункция. Искам да ви попитам, при положение, че съм с един фоликул, пак ли ще ми е пункцията с упойка. Днес беше голяма лудница и не успях да питам.
Предполагам, че говориш за прегнил, а не за пурегон?!  :lol: Аз през септември правих ин витро на ЕЦ при д-р Стаменов. Имах си само 1 фоликул. При мен той се пукна през нощта срещу пункцията и такава нямаше. Предният ден обаче говорих с док за цените и упойките и той ми каза, че ще ми прави пункцията без упойка. Каза, че за един фоликул - нямало смисъл. Обаче аз казах, че съм голяма пъзла и той каза, че ще си помисли!  :lol: После ми направиха ПКК, което значи, че се подготвят за упойка. Не пита ли за цената - разликата беше 200 лв и от там може да се ориентираш! Желая ти късмет и успех! Както искаш ти - така ще бъде! Стискам палци!

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Златулче, прегнилче ще ти боцнат, миличка :D. Душка правилно ти описва нещата, но според мен си пойскай упойка, лека е, после ти е едно розово и хубавооо :D. Аз и двата пъти си поспах здраво на третия етаж след упойката. Спестявай си болката. Ей, успех, с теб съм!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
Мацки, поправям си последното мнение. Естествено, че става въпрос за Прегнил.  :oops: От толкова много информация ето какви смешни грешки допускам. Извинчвам се.  :D
Душе, мисля, че сумата, която спомена Стаменов беше като за пункция с упойка, но ще видим в неделя. Дано да остискам дотогава и да не се пукне пустия фоликул..  :D
Каси, мерси за подкрепата. Ще си помисля за упойката (ако изобщо ме питат). :lol:
« Последна редакция: Януари 25, 2008, 22:13:58 pm от Zlatulka »

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Мацки, поправям си последното мнение. Естествено, че става въпрос за Прегнил.  :oops: От толкова много информация ето какви смешни грешки допускам. Извинчвам се.  :D
Душе, мисля, че сумата, която спомена Стаменов беше като за пункция с упойка, но ще видим в неделя. Дано да остискам дотогава и да не се пукне пустия фоликул..  :D
Каси, мерси за подкрепата. Ще си помисля за упойката (ако изобщо ме питат). :lol:

Няма за какво да се извиняваш, случва се. Аз пък колко неща не знаех  :oops: добре че тук момичетата са толерантни.
Питат, не питат, ти си кажи от вратата, хехе.  :lol:  В неделя ще те мисля, после да пишеш.  :D

*
Момичета, да си кажа и аз. Днес естрадиола ми беше 208 и ме пратиха да си купя прегнил. Довечера в 1:00 ще ми го бият, а в неделя, живот и здраве, съм на пункция. Искам да ви попитам, при положение, че съм с един фоликул, пак ли ще ми е пункцията с упойка. Днес беше голяма лудница и не успях да питам.
ПП Оправих си грешката  :oops:
Аз правих инвитро на ЕЦ при д-р Стаменов и имах един фуликул .Минах без упойка и нищо не усетих, наистина нищо. Давай смело и ще стискаме палци :)
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Аз правих инвитро на ЕЦ при д-р Стаменов и имах един фуликул .Минах без упойка и нищо не усетих, наистина нищо. Давай смело и ще стискаме палци :)

Ти си голям смелчага, браво!

*

Zlatulka

• *
  • 2153
Както казах, ще помисля до неделя за упойката. А тя местна ли е или? Аз не съм много по упойките та затова се чудя, но ако док каже, че е по-добре със, няма да се противя. Изцяло му се доверявам.  :D Обещавам след пункцията да пиша. :D

Здравейте момичета! Аз вече съм си в къщи и често ще съм на компа! Милички може да съм пропуснала ама никъде не видях някой да е писал, че го стимулират с Фостимон. На мен от 4-7 ден ми казаха да си го бия подкожно еднократно по 3 ампули. А в неделя 27.01. ми е 7-ми ден ще ми кажат как ще продължавам. Някой имал ли е подобна стимулация?Аз съм при д-р Персенска в МЦ"Надежда". В неделя съм от от 13.45ч.ще се радвам да се видим с някоя от вас. Вече познавам Златулка :D.Успех на всички :bighug: 
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Както казах, ще помисля до неделя за упойката. А тя местна ли е или? Аз не съм много по упойките та затова се чудя, но ако док каже, че е по-добре със, няма да се противя. Изцяло му се доверявам.  :D Обещавам след пункцията да пиша. :D

Злате, пълна е. Т.е. Деприванчето не е съвсем упойка, но заспиваш.
При ЕЦ може и без, тъй като няма много да те бодат, ще е 1 яйчице и от едната акушерка разбрах че е съпоставима болката като при поставяне на абокат. Зависи от прага ти за болка.
От мен имаш стиснати палци! :kiss:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Ето ме и мен, но с малко лоши новини или по-скоро неочаквани.
Прегледа ме д-р Персенска (часът ми беше за д-р Стаменов, но няма значение).
Има съмнение за полип и предложи др. месец да отида и ако се потвърди - хистероскопия.
И да изсл. антимюлеров хормон. Това е.
Иначе имах 1 фоликул 16 мм. и лигавица 8.5 (дали е добре - идея нямам).
Разочарована съм от тялото си.