0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Браво, Дидон! Добри ще са яйцеклетките и ще се получат хубави ембриончета!
Пожелавам ти го! А 1-2 след 9 месеца да ти късат нервите от рев!

Тежестта в яйчниците е нормална - споко!

Айде, дано деня на влюбените бъде твоя късмет!
*
Дидон, успех и от мен!

*
Успех и от мен, момичета! :)
Стискам ви палци за  :bfp:  yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17
*
Моята пункция ще е във вторник.
Успех на всички момичета в процедура и на тези,които чакат резултата :crossfingers:
*
Аз май пропуснах да се отчета - 2 яйцеклетки извадиха, но само едната се е оплодила (с ИКСИ). Очаквам утре трансфер.
Дидон, браво! Мари, стискам палци и на теб - дано в Клостила е ключа! Успех и на останалите момичета в процедури!
Дидон,mismi-много късмет и успех и от мен!
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
Дидон,айде миличка дано Деня на влюбенете ти донесе най-красивия подарък!
Мисми,късмет утре :egg: :egg: :egg:много хубави ячица да извадят,за поне :babyflips: :babyflips:!
ТА,моят трансфер също беше във вторник,дано и на теб този ден ти донесе същият късмет и съвсем скоро да видиш растящото в теб човече! :bighug:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Дидон, ТА, желая ви много късмет!!!

*
Аз да се отчета.В Събота през ноща такива болки получих,че почти припаднах.По време на кризата повръщах. Отидох в Майчин дом, лекарката ми дойде веднага,извика и другите.Пуснаха ми кръв и урина и се оказа бъбречна криза. Сложиха ми системи и обезболяващи.Вчера следобед се прибрах и пак се тъпча с обезболяващи.Дано ембриончетата не са се уплашили от тези адски болки. :(Никога съм нямала бъбречни кризи, и баш сега да получа. :x Урината показа урати,бактерии,слуз и левкоцити.Болеше ме много десен бъбрек,към апандисита и десния яйчник. Откриха и малко вода в корема от хиперстимулация. Яйчниците ми са по 9-10 см.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Леле, Пукииии, какво става с теб, бе мила :( Дано бързо се оправиш и пази бебчовците. :crossfingers:

Пуки, дано не се повтаря повече. Стискам палци!
Яйчниците са с нормална големина като за след стимулация. Моите седмица след трансфера бяха с големина 7 и 9 см.

Успех, момичета!
  09.11.2007
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Дидон, ТА, желая ви много късмет! :D
*
Пуки,много те гушкам и се моля всичко да е наред.
*
да кажа и аз / леко притеснена/.Днес се обадих в клиниката и разбрах,че от 4тирите яйцеклетки, само две са били зрели.От тези двете, днес се беше оплодила само едната.казаха ,че за другата шансовете са много малки...Така че на траНСФЕР СЪМ САМО С ЕДНА.Той ще бъде утре,така е решила док/т.е/ на 2ри ден след пункцията.Прумряла съм от страх до утре да не стане нещо лошо с единственото ми ембрионче...Господи ,помогни ми!
*
защо така, не са зрели яйцеклетките.Възможно ли е по-рано да са ми направили пункцията...всъщност, как се преценява,кога да пунктират...
*
Дидонче, стискам ти палци за утре!И моя трансфер беше на втори ден!!!И едничко да остане,а то не се знае, ти пожелавам да е твоето бебче!!!
Горе главата, имаш много стиснати палци от мен!!!
Дидон, по големината на фоликулите, преценяват кога да се направи пункцията.
А по отношение качеството на яйцеклетките - те докторите все още работят по този въпрос. Ако намерят разковничето, успешните процедури ще станат много по-голям процент.
П.П. Тя и една яйцеклетка е достатъчна. Споко!
И като ти я върнат, да си я къткаш!
Успех утре и следващите 9 месеца!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Мисми,успех утре на пункцията
Дидон, и на теб, мила успех утре. И после да се пазиш
Миси,какво става с теб, слънце? Кога е пункцията? :D

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Привет на всички.
От около година само чета и се подготвях  вероятно за момента в които ще бъда част от това прекрасно голямо семейство.
След 4 дни ми започва стимулацията за ИКСИ и надявам се в края на месеца ще зная кога ще ми е пункцията,трансфера и теста:)
Пожелавам на всички успех, сили, търпение, надежда и уют за да продължим напред и след сълзите.
Благодаря, че ви има.
*
да кажа и аз / леко притеснена/.Днес се обадих в клиниката и разбрах,че от 4тирите яйцеклетки, само две са били зрели.От тези двете, днес се беше оплодила само едната.казаха ,че за другата шансовете са много малки...Така че на траНСФЕР СЪМ САМО С ЕДНА.Той ще бъде утре,така е решила док/т.е/ на 2ри ден след пункцията.Прумряла съм от страх до утре да не стане нещо лошо с единственото ми ембрионче...Господи ,помогни ми!
Дидон, утре и аз съм на трансфер на единствено ембрионче в Щеревата клиника. Моят трансфер ще е в 11 часа - нищо чудно да се засечем. Ние бяхме горе-долу по еднаква схема, надявам се и двете да успеем! Важното е, че едничко е оцеляло!