0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Zdraveite mili momicheta  :)
I az se vkluchvam v temata. Vchera byah pri Dok i zapochvam ot 25.01 s diferelina. No dok iska za po sigurno da napravim i cvetna snimka na trabite. Nyakoi ot vas moge li da mi kage po-podrobno kak protica snimaneto. dokolkoto znam e dosta bolezneno 8O. No pak vse pak dano vsichki da uspeem i da se phvalim sled 1, 2 meseca  :D  :D
Пак съм аз, извинете за писането на латиница - не се усетих. Успех
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: Нова година - нов късмет: IVF/ИКСИ януари, февру
« Отговор #162 -: Януари 08, 2008, 19:23:14 pm »
Здравей, lis. Цветната снимка не е чак толкова страшна и в различните клиники протича по различен начин. В тази тема можеш да прочетеш споделено от момичета, преминали през тази манипулация и да зададеш по-конкретни въпроси.  http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=17104.0 Успех.

*
Эдравейте на всички.Да се включа и аз в зимната група.Вчера ми биха диферелина.Стимулацията ще започне не 28-ми.Първи опит-ин-витро при д-р Стаменов съм.След лапарото ноември се окаэа,че имам хидросалпингс.Ще стискам палци на всички момичета.Дано да успеем. :bighug:
*
Хидросалпингса махнат ли ти е?
 :crossfingers: за  :bfp:
*
 Късмет,mismi!Дано скоро ни зарадваш с добра новина!
« Последна редакция: Януари 08, 2008, 22:59:55 pm от Жекова »
*
Хидросалпингса махнат ли ти е?
 :crossfingers: за  :bfp:

Ами не точно-само са ми "стиснали" тръбите,както се изрази докторът.Искам да попитам и нещо друго.Освен изследвания за спин,хепатитВ и С,и Васерман,трябва ли да пусна и нещо друго?
*
 8O "стиснали"?Дано опита ти завърши с успех,но това определение за премахнат хидросалпингс не ми звучи добре.

*
8O "стиснали"?Дано опита ти завърши с успех,но това определение за премахнат хидросалпингс не ми звучи добре.
Клампирани са тръбите.Аз пък си мислех,че д-р Стаменов не клампира.
*
Жекова,благодаря за пояснението.Значи ли това,че със сигурност няма да пропуснат токсичната за ембриона течност при стимулация?Защо мислеше,че Стаменов не клампира?Направо ме притеснихте  :(
*
 Аз самата съм с клампирана тръба.Не  мога да твърдя със сигурност ,че не пропуска.Май напоследък и аз се чудя дали не е трябвало да я махнем тая тръба.Но се доверявам на лекарката си.Може да греша,но бях  останала с впечатление/от мнения на пациентки на д-р Стаменов/,че в клиника "Малинов"не клампират.Не се притеснявай,щом лекаря ти е преценил така,всичко ще е наред. :D
*
Аз също съм с клампирани тръби при д-р Стаменов,когато го попитах дали ще ги махне ми каза че вече не се препръчвало премахването заради кръвообращението към яйчниците като се махнели намалявало, но все пак аз нямам хидросалпинг а са клампирани поради ендометриоза. Успех на всички  :goodluck:
Златунка, Благодаря за инфото. общо взето всичко е много индивидуално. Азще правя цс при Стаменов, а както разбирам от другите момоичета той си знае работата. Благодаря още веднъж и Успен на всички ни.
*
Момичета, Диферелина с каква цел се бие? Питам, защото няма указание на български, а аз незнам английски.Хормонални ли са и какво точно е действието им? И от какво зависят милиграмите,които се слагат, защото гледам основно се изписва 3.75 а моя е 0.1.
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
Pukanka,твоето е Декапептил 0.1.И двете са за блокиране на овулацията.Разликата в двете е,че Диферелина се бие еднократно|мисля  :oops:|,а Декапептила е микро дози и те се бият всеки ден,до почти края на стимулацията!
*
Pukanka,твоето е Декапептил 0.1.И двете са за блокиране на овулацията.Разликата в двете е,че Диферелина се бие еднократно|мисля  :oops:|,а Декапептила е микро дози и те се бият всеки ден,до почти края на стимулацията!

Ей ся ме стресна. Имам 20 ампули не Декапептил а Диферелин 0.1.Сигурна съм, защото и сега кутиите са пред мене.
Едно и също е, не се притеснявай  :D

lb2f
*
Даже сега се обадих на лекарката да я питам еднократно ли се бие или всеки ден,като ми каза че може би е еднократно.  :lol:Оказа се,че ще се бие цели 20 дни.
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Значи изводът е:

ПУШЕТЕ И МНОГО-МНОГО НЕ МИСЛЕТЕ!!!

mf_bounce8
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Оказа се,че ще се бие цели 20 дни.

Да - така е. Аз бях с такива микродози при първия опит. Но тези изобщо не болят не се притеснявай, те се поставят в корема, с много тънки игли и почти нищо не се усеща.