ami i az da se pisaednq kym vas. nahvurlqh na byrzo nqkoi ot va6ite pisma no kakvo da vi kaja ne se otkazvaite ot pregledite i ne ostvqite ne6tata na samotek. na men mi otkriha pyrvatat kista kym 4akaite malko kolko li golqma sym bila -v 9-ti klas sega sam na 24. lekarqt mi kaza- ne se pritesnqvai (tq se spuka sama) te tiq deto se mahat sami ne se poqvqvat pove4e hahahaha ve4e ne znam da se smeq li umorih se ot sylzi. eto me sled tolkova vreme s operaciq na qi4nicite izvadena tryba na polovina desen qi4nik i diagnoza" polikistozni qichnici" izvadiha mi kista s razmer 7 sm v diametyr . imam si vinagi na leviq qichnik i dori ponqkoga kato trqbva da mi doide cikyla se byzikam na svoi gryb s priqtelkata si 4e ne 4akam dete - a kak az si 4akam kistata. da oto4nq na nqkolko meseca pravq po edna golqma i ne mi idva i taka si se byzikam az a ne6tata sa seriozni. pyk tq e brebenna v 6-tiq mesec ve4e i stra6no mnogo i se radvam no i me depresira ponqkoga.ta taka da ne vi zatormozqvam pove4e.........
Пиши на кирилица!