0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Рождените дни на децата от Роман
« Отговор #580 -: Декември 22, 2010, 17:45:01 pm »
Коки, с риск отново да ти досадя, но моля те да проверите това дете

03.01.1996      М.И.А.  М - Breiv -разм. на дрехи 54

Той миналата година беше 44, притеснявам се ако купя дрехи № 54, да не би да има грешка, и да не може да ги носи. :?

Имам номера на г-жа Симеонова, но не знам дали е редно да и се обадя, за да потвърди :?       
*
« Отговор #581 -: Декември 22, 2010, 23:46:25 pm »
Почвам ви отзад напред  :lol:
Брийв, аз ти писах ЛС за това дете. Да не би да не си получила? Сега ще пратя пак.

Нимика и Душка сега ще огледам свободните деца и ще ви пиша ЛС
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #582 -: Декември 23, 2010, 08:29:57 am »
Breiv, на едното  детенце при мен беше  много объркано  - дадените мерки тази година бяха по-малки от миналогодишните / обувки от 39  на  38 / и грешката не беше на к(Р)оки - така бяха дадени данните .Дано сте  изяснили размера.

*
« Отговор #583 -: Декември 23, 2010, 10:34:43 am »
Нимика, добре е за това детенце декември !Благодаря !
Остава и това з а юни ,ако някой иска да му изпраща подаръче...
аз точно заради раждането няма да имам възможност ,но по-нататък ще се включа отново в инициативата ,обезателно !
Dum spiro,Spero!
нашите две ангелчета с две мисии са вече с нас!
*
« Отговор #584 -: Декември 23, 2010, 22:14:57 pm »
Коки, и тук да благодаря за новото детенце!
Аssya_f, извинявай, не съм прочела добре, какво си написала. Въпросителната, за която писах, е за твоето детенце точно. Така или иначе, вече го вземам аз. Не се притеснявай, момиченцето ще си има хубав подарък и за следващия рожден ден. А ако си го поискаш обратно - ще се разберем някак!  :wink:
Весели Коледни и новогодишни празници!

*
« Отговор #585 -: Декември 25, 2010, 09:52:15 am »
Отбелязох Нимика декемврийското дете на ДИМ.
Дим, за този месец си пратила подарък, нали?
Отбелязвам, че юнското си търси изпращач  :wink:
*
« Отговор #586 -: Декември 27, 2010, 10:24:38 am »
Да ,изпратих ,още в началото на месеца!
 :D
само за другата година ще ми е малко зор !
Ще следя когато успея за юнското ,ако остане ,разбира се ,че ще му пратя и на него ....
Dum spiro,Spero!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #587 -: Февруари 14, 2011, 09:55:55 am »
момичета,

забелязвам, че в списъка има две деца с въпросителни. никой ли не е поел техните рождени дни? едното е било през януари, ако е останало само то без подарък, не ми се мисли колко му е било тъжно...

поети ли са тези деца, ако не - да им намерим приятели?

РД            Инициали   Пол ник             No ДРЕХИ No ОБУВКИ

Януари

17.01.1998   К.С.И.   Ж   ?????            44         37
Юни

25.06.2000      Г.Л.Б.  М - ????????         30      28

п.п. очевидно, размерите на дрехите и обувките за второто дете са грешни.
« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 09:57:43 am от jam »
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #588 -: Февруари 14, 2011, 10:06:12 am »
jam, Коки пуска отделни теми за всеки месец. Ако има детенце с въпросителни, се намира кой да му изпрати подарък. Януарското е получило своя от Душка. Аз сега ще редактирам информацията. (януарската тема)
Относно размерите на дрехите - така ни ги дават от дома. Ако някой се съмнява в тях, винаги сме на разположение - или ние да се обадим на директорката, или да дадем координати.
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #589 -: Февруари 14, 2011, 11:11:40 am »
Елфи, от прочетеното в тази тема останах с впечатление, че Душка е поела друго януарско детенце - отбелязано е в списъка на първа страница на тази тема.
струва ми се, че цитираните 2 деца от моя постинг не са поети от никого.

а 11 годишно дете не може да носи 28-ми номер обувки и 30-ти номер дрехи. това са размери за 4-5 годишни деца.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #590 -: Февруари 14, 2011, 11:11:57 am »
Елфи, аз не съм записала Душка  в тази тема, защото имам спомен, че тя поема ангажимента само този път. Може да греша, трябва да говорим с нея.

момичета,
РД            Инициали   Пол ник             No ДРЕХИ No ОБУВКИ
25.06.2000      Г.Л.Б.  М - ????????         30      28
п.п. очевидно, размерите на дрехите и обувките за второто дете са грешни.
Не са объркани размерите, а годината. Детето е родено 2004г.

Моля не бързайте да редактирате искам да направя още една проверка.
И, ако има някакви съмнения, моля да ми пишете и на лични защото тук поста може да го пропусна без да искам.

Между другото има наистина размери, които са съмнителни, но са от последната таблица, която г-жа Симеонова ни е дала. Лично съм я питала дали е сигурна в размерите, отговори че тези са най-актуални.
« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 11:17:05 am от к(Р)оки »
*
« Отговор #591 -: Февруари 14, 2011, 15:37:35 pm »
Това детенце юни,мисля,че е моето ,за което помолих ,ако някой може да го вземе..Ако не ,аз ще му изпрата,разбира се .
аз имах двечки ,едното отиде при nimika,второто е това на 25,06.аз за малко ще се наложи да се >"Отлъча " :?от инициативата,но ако остане без никой,ще следя към май месец и ще изпратя
Dum spiro,Spero!
*
« Отговор #592 -: Февруари 14, 2011, 16:15:33 pm »
Аз пращах на едно януарско, ама трябва да проверя кое беше. Намерих го:

Б.В.Г., род. на 25.01.2011
« Последна редакция: Февруари 14, 2011, 16:18:17 pm от blue_sky »

*
« Отговор #593 -: Февруари 14, 2011, 18:06:05 pm »
Малко късно се включвам, но се надявам да внеса яснота.  :lol:
Джам, спокойно, нито едно детенце не е останало без подарък. Разбира се, че щеше да е жалко, ако беше станало така. Както Деси е писала вече, Кроки пуска теми по месеци и там се следим. Надявам се дечицата да са си харесали подаръците. Аз прецених, че мога да отделя пари за още един подарък и поисках още едно детенце. Така поех това на Ася - родено е на 8-ми януари. Малко по-късно видяхме, че са останали две деца без да има кой да им изпрати подаръци. И понеже нямаше желаещи, на едното дете Деси изпрати подарък - то е на 25-ти, а аз изпратих подарък на другото - родено е на 17-ти. Само, че уговорката ми с Кроки и изобщо с този приятен ангажимент беше само за тази година, за това и не бях записана в темата. Иначе аз си оставам с моето дете, родено на 8-ми януари, а така също и с това през февруари. Надявам се да съм обяснила добре.

*
« Отговор #594 -: Февруари 14, 2011, 20:15:35 pm »
Душе, благодаря ти че се включи. Махнах ти името от списъка на първа страница.
И аз имам спомен, че такава ни беше уговорката и за това не бях отбелязала.
*
« Отговор #595 -: Февруари 14, 2011, 20:43:06 pm »
Душе, благодаря ти че се включи. Махнах ти името от списъка на първа страница.
И аз имам спомен, че такава ни беше уговорката и за това не бях отбелязала.
Кроки, благодаря ти, че си спомняш за уговорката ни. Само, че обърка детето.  :lol: Махна ми името точно от детето, което поех от Ася и ще се води мое. Въпросителната трябва да е на второто дете, родено на 17-ти, където името ми е написано на бг. Ако няма желаещи за него, ще си остане при мен - споко! Чак ми стана съвестно, че се е получило недоразумение. Така или иначе, тази година детето си имаше подарък за рождения ден!  :wink:

*
« Отговор #596 -: Февруари 14, 2011, 21:00:05 pm »
Ох, едно си мисля, друго правя  :oops:
Променям веднага  :)
*

jam

• *
  • 14924
« Отговор #597 -: Февруари 14, 2011, 21:04:43 pm »
ОК, все пак имаме две непоети деца:

едното през юни, другото януарчето за следващат година.

има ли желаещи?

« Отговор #598 -: Февруари 15, 2011, 08:57:48 am »
Добре, аз ще взема това юнско дете: :)
Цитат
25.06.2000      Г.Л.Б.  М - ????????         30      28

Ще чакам подробности за него.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #599 -: Февруари 15, 2011, 09:46:40 am »
  Моето момче за месец март е напуснало(чак сега забелязах),има ли друго детенце на  което да пратя подарък?