0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Графиката на Dorinda
« Отговор #20 -: Март 14, 2008, 20:17:27 pm »
Здравейте на всички и по-специялно се обръщам към Денис  :oops:
Безпокоя те отново Денис,защото от два дни поддържам една и съща температура 37.10 . Толкова поредни дни май няма причина да са инцидент или нещо такова. Ако се е образувала киста дали от това се вдига температурата или е много закъсняла ову  / което силно ме съмнява / С такава температура май скоро няма да ми дойде , а нямам възможност да се обърна към лекар в близките 10 дни.Незнам какво да правя , с консултация по телефона не става , а чакането на гадната лелка ме побърква.
Извинете ме за дългия и натоварващ пост.  :bighug:
« Последна редакция: Март 14, 2008, 21:28:18 pm от dorinda »
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #21 -: Март 15, 2008, 08:23:06 am »
Не е изключено да е имало много, много късна О.- напр. на 32-33 ден от МЦ. Ако Бт се задържи висока - имало е .
Не се притеснявай от по-късната О.- пак може да се зачене и всичко да е наред.
Но, за сега трябва да се изчака и да се види как ще се развият нещата.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #22 -: Май 20, 2008, 09:26:16 am »
Здравейте,
този месец отново имам въпросче  :oops: .
Как мислите при наличието на обилна церквиална слуз,възможно ли е да няма овулация. Може би въпроса ще бъде по точен ако го задам така :
Винаги ли церквиалната слуз предхожда овуто?
Този месец за първи път имах толкова обилна слуз ,а температурата ми не показва да е имало ову . Вече се притеснявам наистина много.Преди месец имах месец имах ановулаторен цикъл , сега отново натам май  се отива . Това вече е притеснително  :(
Иначе си меря температурата от  3 месеац точно в 06.00 ч. ,с обикновен термометър , който държа 10 мин. Термометъра явно си е наред ,но овуто ми избяга .
Вие как мислите , може би фоликула не се е  спукал и за  това не се е вдигнала температурата?
Благодаря на всички ви предварително за вниманието към моите объркани въпроси . /b]
« Отговор #23 -: Май 20, 2008, 18:22:24 pm »
.....,но овуто ми избяга .
Вие как мислите , може би фоликула не се е  спукал и за  това не се е вдигнала температурата?
Благодаря на всички ви предварително за вниманието към моите объркани въпроси . /b]

Доринда, спря ли да правиш тестчета, нямаш отбелязано в последните дни... ? Цервикалната слуз предхожда О. но тестчетата трябва да се правят от "-"до"-" :)

« Отговор #24 -: Май 20, 2008, 18:43:29 pm »
Рали ,
знам ,че се правят от "-" до "-" , но в един момент ми писна да виждам само бледи черти от началото на тестването и спрях. Въпреки това вече трети ден нямам церквиална слуз , а овуто не минава. Пред това не ми се е случвало , но явно ,че за всяко нещо си има първи път.
« Отговор #25 -: Май 21, 2008, 13:39:06 pm »
Рали ,
знам ,че се правят от "-" до "-" , но в един момент ми писна да виждам само бледи черти от началото на тестването и спрях. Въпреки това вече трети ден нямам церквиална слуз , а овуто не минава. Пред това не ми се е случвало , но явно ,че за всяко нещо си има първи път.

Дори, МЦ при теб с каква продължителност е по принцип? Отбелязала си 41 дни... в тази графика?
Аз например имам МЦ с различна продължителност всеки месец и затова ако и при теб е така трябва да имаш голямо търпение с правенето на тестчета за засичане на О. - не трябва да се отказваш!!! :) Аз имах О. чак на 32ден!!!  
Би могло да си имала О. на 22ден, но Т. трябва да го потвърди.
« Последна редакция: Май 21, 2008, 13:46:55 pm от Raliuna »

« Отговор #26 -: Май 21, 2008, 19:56:02 pm »
Рали ,
благодаря ти за отговора . Честно да ти кажа цикъла ми тотално се обърка.Преди да започенм с бебеправенето си бе 32 - 33 дни. След започването мина през 28 , 33 , 35 и т.н. Незнам дали от това се промени ,но всеки месец е с различна дължина. Абе средната продължителност е около 33-35 дни.Отбелязала съм 41 ден ,ей така.Предполагам,че температурата трябва да се вдигне днес или утре,та за това съм обелязал приблизително 41 ден.
Според теб на какво трябва да се дължи това бавно покачване? Друг път още на следващия ден след овуто се покачва , сега вий кво става . . .
Благодаря ти още веднъж. :bighug:
« Отговор #27 -: Май 22, 2008, 13:09:50 pm »
Рали ,
...Отбелязала съм 41 ден ,ей така.Предполагам,че температурата трябва да се вдигне днес или утре,та за това съм обелязал приблизително 41 ден.
Според теб на какво трябва да се дължи това бавно покачване? Друг път още на следващия ден след овуто се покачва , сега вий кво става . . .
Благодаря ти още веднъж. :bighug:

Дори, нали знаеш,че ЛФ - фазата след О. може да варира между 12-18 дни - но най-често е 14дни, ако приемем че при теб е така, и ако О. е била на 22ден, то тогава МЦ ще е 36дни този месец, ако изобщо ти дойде де  :wink:
А за стъпаловидното покачване на Т. не мога нищо да кажа... най-добре Денис може :) Дано се включи :)

« Отговор #28 -: Май 22, 2008, 19:14:59 pm »
Благодаря ти отново .
Ще чакам пък ще видим какво ще си покаже.
А аз само ще се надявам Денис да се включи да помогне с това стъпаловидно покачване на какво може да се дължи.
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #29 -: Май 23, 2008, 05:58:46 am »
Графиката ти е добре до тук.
Според мен О. е била на 22 ден от МЦ.
Всичко е наред до тук - няма за какво да се притесняваш - нормално е след О. БТ да се покачва стъпаловидно /от 1 до 5 дни, преди да стане хоризонтална/
Стискам палци да е станало  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #30 -: Май 23, 2008, 10:18:39 am »
Денис ,
и ти ме поуспокои , че все пак е имало ову.
Благодаря ти много ,че се включи.
« Отговор #31 -: Май 26, 2008, 21:29:31 pm »
Хайде пак аз с моите въпроси . . .
Направих си календар и във Фертилити  и там ми засече ову на 24 ден от цикъла. Аз съм отбелязала 22 ден тук в Зачатие както се вижда и сега си мисля дали пък не сме изтървали отново момента?
Според вас дали е била на 24-ти ден?
И още нещо - Днес температурата ми достигна 37.10 , предполагам не е инцидент,защото не съм правила нищо по - различно от друг път . Това,че се вдига добре ,ама защо ли толкова късно се повиши ,досега не се е получавало така. Май графиката ми стана на 3 фази , това добре ли е , зле ли е .Такова нещо не бях виждала?
Помагайте момичета, имате ли отговори този път?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #32 -: Май 27, 2008, 07:39:48 am »
Кога е била наистина О. си  е Божа работа - едва ли някой може да ти каже със сигурност - още по-малко по графика.
Дори и на 24 да е била - пак има шанс, така че не се притеснявай за това.
Колкото до трифазната графика - не е нищо особено - тя се получава понякога при бременност , но и при липса на бременност я има.
Дано да е станало и причината да е това
Стискам палци. :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #33 -: Юни 01, 2008, 11:41:15 am »
Здравейте ,
може би задавам малко глупав въпрос , но възможо ли е при такава температура като моята - 37.00 да има бременност ?
Преди два дни си правих тест , и в посоченото време си показа " - " резултат. След няколко часа , предполагам от изпарения , се показа някаква си втора чертичка.Искма да отбележа ,че е едва доложима с просто око и не се надявам на това . Предполагам,че това се е получило от престояването на теста .Но все пак надеждата умира последна , нали знаете как е .
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #34 -: Юни 01, 2008, 15:34:22 pm »
Мила тази при температура е съвсем възможно да има бременност доста е постоянна направи си още един тест, за да си сигурна и ако и на него се появи бледата черта изчакаи още няколко днии пак тест няма начин. При мен имаше сашто тест с бледи черти но се покозаха веднага и после след 2-3 часа чертите станаха още по наситени, така че направи нов тест и успех.

« Отговор #35 -: Юни 01, 2008, 15:52:57 pm »
 Щом БТ се задържа 37 градуса е възможно да има бременност. Направи си тест, но отчитай резултата в рамките на посоченото време!
 Стискам палци!
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #36 -: Юни 02, 2008, 07:09:38 am »
Графиката ти е супер!
Дано да е станало.
Направи тест ,ще чакам с нетърпение за резултата  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #37 -: Юни 02, 2008, 07:19:27 am »
Благодаря на всички ви за отговорите. :bighug:
Днес отивам за тест . Силно се надявам и моля , този път да се е получило.
Въпреки всичките ни проблеми дано нашето чудо да е станало. :crossfingers:
Ще пиша след теста.
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #38 -: Юни 02, 2008, 10:09:23 am »
Благодаря на всички ви за отговорите. :bighug:
Днес отивам за тест . Силно се надявам и моля , този път да се е получило.
Въпреки всичките ни проблеми дано нашето чудо да е станало. :crossfingers:
Ще пиша след теста.

Миличка, силно стискаме палци и сме с теб! :bighug: :goodluck: :bighug:
Бързо го прави и пиши, че ще се пръснем от вълнение!
Прегръщам те силно и ти  :blowingdust: :bfp:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #39 -: Юни 02, 2008, 12:55:57 pm »
Теста е изкючително отрицателен . :(
Може би не съм определила правилно ову , или просто си няма бременност .Уффф стана ми мнооого кофти.
Благодаря за стиснатите палци все пак .  :bighug: