0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
Re: Успех на всички с инсеминации през януари и февруари!
« Отговор #300 -: Февруари 04, 2008, 18:54:56 pm »
И аз така си мисля :) дано да е наред всичко данооо, че 4  години опити са много.
yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bfp1: :bori_007: :bori_002:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #301 -: Февруари 04, 2008, 19:07:32 pm »
Успех Тити! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #302 -: Февруари 04, 2008, 20:08:42 pm »
Мила Ази, най-искрено ти желая това да е твоят начин за успех! Стискам ти палци!
Тити, успех и на теб!

*
« Отговор #303 -: Февруари 04, 2008, 20:59:19 pm »
И така момичета,аз отпадам от класацията този месец.Току що бях на лекар - от фоликулите няма и следа :(Явно някаква аномалия се е получила.
Чудя се обаче как до вчера си бяха там и двата,а днес просто ги няма.Между прочем теста за ову ми беше положителен,затова ходих на преглед днес.Така и не ми стана ясно в овулация ли съм или не?От следващия месец съм на меногон и всичко отначало.....
На всички пожелавам успех и само хубави емоции!
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #304 -: Февруари 04, 2008, 21:13:05 pm »
Джина миличка, не се отчайвай.
ще видиш че следващия месец всичко ще е ок!
 :bighug:
« Отговор #305 -: Февруари 04, 2008, 21:41:42 pm »
   Тити, стискам палци да сте оплодили яйчицата и да ти остава да ги "измътиш" след 9 месеца, а не да "кукуригаш" като Геа и Аида.
   Ази, хайде, утре ще ми разкажеш ли,на лични,  :crossfingers: и успех!!!
Геа и Аида "мътят" вече, ама още не знаят  :lol: :lol:, ще разберат скоро като си видят тестовете и няма да имат време да се обърнат камоли пък да кукуригат  :lol:.
   Джина, щом теста е показал ову и не си наясно какво става,може пък доки да не е довидял нещо, защо не си пробвате по стандартния начин този месец и виж как ти се движи температурата. Можете просто да се позабавлявате този месец, пък тооо ...., никога не се знае ..... :babyflips: или пък другия месец ще повториш опита и ще стане
 :bighug:
При мен се разви и днес се видя 1 доминантен фоликул 17 мм, утре ще ми бият прегнил и в сряда - инсето. Стискайте ми палци, после заедно ще чакаме.
*
« Отговор #306 -: Февруари 05, 2008, 00:24:44 am »
Тити, желая ти успех! При теб наистина всичко звучи чудесно. Ноооо преди това очакваме и други хубави резултати.
Ази, много се радвам за теб. Чета ти дневника (поне, когато пишеш в него). Дано този път да е вашият.  :hug2:

*

Rib4o

• 211
« Отговор #307 -: Февруари 05, 2008, 07:14:54 am »
При мен се разви и днес се видя 1 доминантен фоликул 17 мм, утре ще ми бият прегнил и в сряда - инсето. Стискайте ми палци, после заедно ще чакаме.

biserche, стискаме палци за сряда. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: При мен нещата не вървят добре. Тестът ми е отчайващо отрицателен. Дали е още рано? Инсето беше на 25 януари. Ама отчайващо отрицателен, бе момичета! :( :( :(
« Отговор #308 -: Февруари 05, 2008, 08:39:10 am »
Бисерче :crossfingers:
Момичета стискам палци на всички ви ,дано всяка от вас успее да сбъдне мечтата си !Gea,май е раничко ,има недежда.
« Отговор #309 -: Февруари 05, 2008, 10:00:57 am »
Gea, днес ти е едва 10ти ден! На такъв ранен етап отрицателният тест е почти сигурен. Изчакай още 4 дена и тогава нов тест. Стискаме палци!
*
« Отговор #310 -: Февруари 05, 2008, 10:07:13 am »
Gea,
И аз като теб правя тестове, а няма смисъл.
При мен обаче (8ми ден от инсе) теста има мнооооого бледа 2ра.
Предполагам е от прегнила, защото на мен ми биха 10 000.
Иначе вече не се надявам фанатично, защото после сълзите ще са много.

Стискам палци на всички, чета всеки пост...и благодаря че ви има.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #311 -: Февруари 05, 2008, 10:41:45 am »
Геа,Бисерче,Ази,Тити и всички други очакващи с нетърпение + тест.... :bighug:Желая ви един страхотен подарък...най-желания от вас.Късмет
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #312 -: Февруари 05, 2008, 11:02:56 am »
Ей а мен защо ме забравихте?? :balk_146:
*
« Отговор #313 -: Февруари 05, 2008, 11:35:34 am »
minesota,
аз да те забравя? недей обиждаш ме
Никой нама да бъде забравен :)
малко остана....
« Отговор #314 -: Февруари 05, 2008, 12:38:11 pm »
Момичета, стискам ви палци да видите положителни тестове! Аз този месец ще правя цветна снимка, отлагам я, но вече няма накъде и ако знаете колко ме е страх.  :oops: :oops: :oops:
*

Rib4o

• 211
« Отговор #315 -: Февруари 05, 2008, 15:48:46 pm »
rouzi-anna, Grizkata, Dragica, благодаря ви много за подкрепата. Дано да сте прави, че е рано още. AIDA, при мен втората черта изчезна на единайстия ден от Прегнил-а. Знам колко е натоварващо чакането, обаче няма какво друго да се прави. minesota, не плачи! Стискаме ти палци. Успех на всички чакащи! tatyana*, аз не съм правила цветна снимка, а хидротубация. Процедурата не е толкова болезнена. По-важен е резултатът. Пожелавам ти всичко да е ОК при теб. Момичета, благодаря на всички! :bighug: :bighug: :bighug:
*

Rib4o

• 211
« Отговор #316 -: Февруари 05, 2008, 16:01:52 pm »
Миличка dgina, ужасно съжалявам, че така се случи с теб. Бих искала да ти вдъхна вяра и надежда за успех, но знам колко е тежко в такъв момент и колко излишни са думите. И все пак трябва да продължим напред, защото там някъде, в бъдещето, са нашите реализирани желания и сбъднати мечти. От все сърце ти пожелавам да гушнеш своето бебче съвсем, ама съвсем скоро!  :crossfingers: :bfp1: preggo ylinfant  :bighug:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Re: Успех на всички с инсеминации през януари
« Отговор #317 -: Февруари 05, 2008, 16:31:25 pm »
А добре щом, не сте ме забравили.....  :wink:
уфф днес имах толкова мн работа, че направо полудях...

Мен също ме побърква чакането, но няма начин ...още малко търпение!

:bighug: :bighug: :bighug:
« Последна редакция: Февруари 05, 2008, 17:52:35 pm от minesota »
*
« Отговор #318 -: Февруари 05, 2008, 17:07:52 pm »
Привет от мен на цялата група!

Мерси на всички ви за пожеланията!  :bighug:

Да се отчета:
Днес сутринта преглед - фуликулът е 23мм с ясно видима яйцеклетка в него. Док беше адски доволен от качеството му и ми направи цяла фотосесия на този прекрасен по думите му фоликул. :)
И така днес направихме инсето на неспукан фоликул, но док е сигурен, че до 24 часа ще се спука и няма да правим повторение. За всеки случай ми каза, ако искам да отида утре да видим дали се е спукал.
Противно на прекрасния фоликул при мен, спермата не е добра. Има количество сперматозоиди, но са масово неподвижни. Надяваме се да има все един да преплува толкова скъсения път и да свърши работата.

Прегръдки на всички!  :sunshine:
*

Rib4o

• 211
« Отговор #319 -: Февруари 05, 2008, 17:19:10 pm »
ази, имаш много силно стиснати палци от мен! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Пиши утре как вървят нещата. Успех!