0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Успех на всички с инсеминации през януари и февруари!
« Отговор #420 -: Февруари 12, 2008, 15:35:20 pm »
Аз го ползвах вагинално,доколкото съм запозната ефекта е по добър .Успешни инсета на всички
« Последна редакция: Февруари 12, 2008, 15:54:45 pm от Плами55 »
*

hrisiel

• **
  • 79
  • non ho persso la fiducia!!!!
« Отговор #421 -: Февруари 12, 2008, 16:04:38 pm »

Здравеите  на  всички моми4ета!
мила  Еlma, може     би   греша но  да   губиш  осте   два   месеца  в  чакане  на  следващ цикъл и  то защото  го  няма доктора ,  но  всъщност    този   доктор   нчма    ли  асистенти   които  да   го   заместят  или  намери   друга   алтернатива при  друг   специлист   а   София   това  е   възможно   мн .  малко    моми4ета     биха  имали   тази   възмозност ,  възползвай се,  в   краина   сметка   не   винаги   е   специлистът   които    би  предпочела     винаги    изпълнява  процедурата*инсето,  така  4е   решавай,  и   аз   ходч   при  един  мн  добър   спец-ст,  но   винаги   сам    била   с  неговите   асистенти    дори   не   го   познавам   лично и  т.н. кадето  и   да   отидеш ,  разбира  се спец .  заведение ще  имаш  шанс. Разбира  се  ще  трябва   да  се   заредиш  с  мн мн    доверие.
И   все   пак      това   ще  е  твое   решение,  а   това  е   мое   мнение
мн мн  мн  :bighug: и  :crossfingers:
Здравейте и от мен!

didre, стискам палци всичко да е наред и много скоро да се похвалиш на висок глас :goodluck:

На всички чакащи много късмет и успех!
На всички, които не видяха двете чертички след инсе-то пожелавам следващия път вечеее да бъде успешен! :D

Аз доживях моя прословут цикъл,след 48 дни...най-после и аз може би ща се включа в темичката. Само че за мой огромен късмет доколкото разбирам д-р Владимиров го няма тая седмица...другата ще е вече късно да започнем стимулацията :( Хич не знам какво да правя сега...а така не ми се чакат още два месеца...  :balk_144:

Хубав ден от мен! :)

*

hrisiel

• **
  • 79
  • non ho persso la fiducia!!!!
« Отговор #422 -: Февруари 12, 2008, 16:16:45 pm »
Момичета сажалявам, че и аз няма да ви обнадежда, но днес си напарвих тест и е отрицателен (както винаги де) така че отпадам за 2-ри път.
Сега ще почивам няколко месеца не ми се занимава повече с лекари,фоликули и темподобни....писна ми....
здр.,Минесота  разбира  се    че нужно  и  малко   почивка  все  пак    доста  нарегнато  в  такива   моменти  на  напрежение в  тези  АРТ процедури   почивката  е   желателна ,  но не  бързай  да  се  отчайваш  ,  от  каде  си  така  100%  сигурна  за  отр.  тест????? И  не   губи  надежда  :bighug:

*
« Отговор #423 -: Февруари 12, 2008, 17:30:06 pm »
Имам лоша новина ...мисля че ми дойде М , направих си уринарен тест  :bfn:
още не съм изгубила напълно надежда и утре сутрин ще пусна кръвен и следобяд, ще се видя с док.Още не мога да повярвам  :balk_144: :balk_145:
*
« Отговор #424 -: Февруари 12, 2008, 17:32:31 pm »
Имам лоша новина ...мисля че ми дойде М , направих си уринарен тест  :bfn:
още не съм изгубила напълно надежда и утре сутрин ще пусна кръвен и следобяд, ще се видя с док.Още не мога да повярвам  :balk_144: :balk_145:
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #425 -: Февруари 12, 2008, 17:52:25 pm »
Момичета, моето трето инсе приключи с неуспех. Днес ми дойде М. Оставам в темичката, защото все още обмислям възможността да направя опит и на този цикъл, но не знам какво ще решим довечера със съпруга ми. Междувременно мися да се консултирам с ендокринолог, защото TSH на трети ден от цикъла ми е 3,650 при референтни стойности на лабораторията 0,490-4,670. Доколкото разбрах, това са остарели стойности и днес се приема, че шансовете за забременяване падат драстично при TSH над 2-2,5. Моят лекар, на когото вярвам изключително много и му се доверявавам безрезервно, не ме е насочил към специалист, но мисля да се консултирам, за да съм спокойна. Е, мацки, нищо не е нито толкова лошо, нито толкова хубаво, колкото изглежда. И нищо не е окончателно. Няма да се предаваме! Успех на всички чакащи. Повече отрицателни резултати не се приемат в тази тема. Успех, момичета!
Миличка Дидре, с нетърпение ще чакаме утре да пишеш след теста. Стискам палци за увеличено ЧХГ. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Надежда винаги има!
*

Rib4o

• 211
« Отговор #426 -: Февруари 12, 2008, 17:56:00 pm »
Минесотка, теб не те споменах персонално, защото те броя в групата на чакащите. Денят за твоя тест е 15 февруари. Ще чакаме добри новини тогава. Горе главата, миличка! Дори да изгубим тази битка, накрая ще спечелим войната.  :balk_600:  :bighug::balk_602:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #427 -: Февруари 12, 2008, 17:59:55 pm »
И не я губи  Дидре. Нека губим още ако това е което животът ни  ни е приготвил, но да не губим надеждата си. Не говоря "просто така"...Запази това вълшебно чувство и не го изпускай защото то ни е най нужно за да продължаваме напред към успеха.
Дано не те обидя или разсърдя и най вече да не те нараня като кажа, че лоша новина би било ако сме неизлечимо болни. Това е само поредното изпитание след което отново има надежда а тя е с теб и в момента/
Извини ме ако съм ти прозвучала "нахално"...
Усмихвай се.
*

Rib4o

• 211
« Отговор #428 -: Февруари 12, 2008, 18:11:34 pm »
Аидка, не знам ти дали окончателно напусна тази темичка, но независимо дали ще рещиш да се върнеш тук, или отиваш в темата за ин витро и ИКСИ, ти пожелавам да се задържиш за кратко там. Сигурна съм, че съвсем скоро ще пишеш в "Дългоочаквана бременност и майчинство". Успех, миличка!  :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #429 -: Февруари 12, 2008, 19:09:02 pm »
Gea, съжалявам за неуспеха, но се радвам, че си позитивно настроена. Само така и смело напред!  :bighug:

Минесота, твоя отрицателен тест изобщо не го приемаме. Първо изчакай да дойде петък. После изчакай и М. Чак тогава би имала право да си поплачеш. Сега просто си под напрежение, но за мен лично този тест е невалиден. Горе главата, момиче! Нищо още не е загубено!

Дидре, от теб чакаме високи ЧХГ нива, мила, а не М.  :crossfingers: :crossfingers:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #430 -: Февруари 12, 2008, 19:52:02 pm »
момичета благодаря ви за подкрепата, но днес е 14 ден след инсето...и едва ли теста греши..
Желая успех на чакащите
Прегръщам ви !
*
« Отговор #431 -: Февруари 12, 2008, 20:02:36 pm »
момичета благодаря ви за подкрепата, но днес е 14 ден след инсето...и едва ли теста греши..
Желая успех на чакащите
Прегръщам ви !
Милата ми :balk_145:
*
« Отговор #432 -: Февруари 12, 2008, 20:49:13 pm »
Няма да се отчайваме сега, нали? Едно птиченце ми каза, че тази година всички ще сме  preggo
« Отговор #433 -: Февруари 12, 2008, 23:36:41 pm »
Минесота, Дидре, я се стегнете момичета, наистина има надежда докато не се появи лелката. Геа, Аида, дано следващият месец да стане "чудото" при вас /може и по нормален начин и без  :bbt:/ и календарче/.
Аз да ви попитам как ви влияе утрогестана след инсето? На мен вагинално не ми понесе, а си мисля, че и орално-също, малко ми се доповръща днес след като го изпих. И още нещо да ви питам - днес ми е 6 ден от инсето и имах леко "зацапване", може ли да е от утрогестана? Прегнил ми биха само на 05.02 /преди инсето/ и не мисля, че е от него ?
*
« Отговор #434 -: Февруари 13, 2008, 00:38:35 am »
biserche, аз също слагах утрогестан до теста. Не съм имала проблеми. Нито гадене, нито зацапване (затова пък имам такова от противозачатъчните  :? ).
didre, дано не е М.! Толкова много ти стискам палци.
Минесотке, закъде бързаш? Аз вярвам единствено на уринните цифрови тестове.
Gea, имаш невероятен дух. Ти си родена за победител.
Аз продължавам да вярвам в доброто и в хубавите новини, които ще ми съобщите. Lisko е права, че докато сме живи и сравнително здрави, животът продължава. Някои се борят за едно, други - за друго. Нали знаете, че най-сладко е щастието, когато постигнем целта си. А този момент не е далече.  :grouphug:

*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #435 -: Февруари 13, 2008, 12:07:49 pm »
Бисерче аз мисля че не би трябвало да е от утрогестана, дори и в листовката не пише за нежелани ефекти,стискам ти палци може да е за добро гаденето и зацапването ;)

Момичета обичам ви! Незнам какво щях да правя без вас!
Днес вече съм по-добре...
*
« Отговор #436 -: Февруари 13, 2008, 12:39:31 pm »
Минесота, нали знаеш, че е най-лесно да се откажем, но ние не сме по лесните неща. И аз никога не съм предполагала, че ще се боря със стерилитет (както и с много други неща), но животът е пъстър и ни поставя изпитания. Няма да им се даваме, я! Всеки от нас има трудни моменти, но се радвам, че има кой да ме подкрепя.  :grouphug:

*
« Отговор #437 -: Февруари 13, 2008, 13:04:47 pm »
Момичета днес теста показа ЧХГ-17  :( ,колкото и да се надявах че просто кървя по-силно това си е М.Видях се за малко с док и тя потвърди.Вече сме решили с моето момче, ако не стане с това трето инсе да продължиме с инвитро.
Така че,смело напред,няма да си позволя да се отчайвам, никакви сълзи...
прекъсвам си отпуска и отивам на работа утре.
minesota,ази,Gea,blue_sky,biserche,glory,благодаря ви за подкрепата,щеше да ми е страшно трудно без вас  :bighug: обичам ви !

Вярвайте момичета, днес съм окрилена с нови сили,докато чаках моят резултат в клиниката само на метри от мен,на горният етаж, на бял свят се появи нов живот и едно момиче, което се бореше като нас, стана майчица.

Дай Боже,скоро и ние да прегърнем своите така чакани рожби  :balk_21: силно стискам палци на всики чакащи

:blowingdust: :blowingdust2:
« Отговор #438 -: Февруари 13, 2008, 22:29:37 pm »
Дидре, ти си невероятна, споделям напълно твоя оптимизъм и вяра в живота. Знам, че няма да се откажеш, докато не успееш.  :balk_5:
Мисля, че всичко ще е наред, но явно трябва да се поизмъчим.

Охх, а аз пак да ви попитам - днес заспах в автобуса за две спирки и като слязох едва се добрах до офиса, а пред самата му врата взех че поприпаднах. Моля ви споделете как ви действа утрогестана? Аз пия от днес и хормон за щитовидната жлеза /Ел-тироксин/, да не би от смесеното действие на двата хормона да е това? Цял ден ми се гади и вие свят, ужасно е, едвам издържах. Още е рано за тестове, а и след инсеминацията някак си не съм настроена да "търся" симптоми за бременност, а по-скоро опитвам да намеря нормално обяснение за състоянието си.   
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
« Отговор #439 -: Февруари 13, 2008, 22:31:05 pm »
Страхотна си Дидре.
Съжелявам за неуспеха но се прекланям пред силата ти и високо вдигната глава.
Усмихвай се и само напред.