0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Успех на всички с инсеминации през януари и февруари!
« Отговор #240 -: Февруари 01, 2008, 20:35:13 pm »
Minesota, песимизмът е забранен в тази тема. Аз мога само да кажа, че си уредих час за лекаря, за да почваме стимулацията по дългия протокол за ИКСИ-то, ама то моето е за съседната темичка.

*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #241 -: Февруари 01, 2008, 20:45:03 pm »
Е нищо де и в тази темичка става. Да знаеш че стискам палци да успееш  :wink:
« Отговор #242 -: Февруари 01, 2008, 20:50:06 pm »
Хей мацки,ето ме :D.... или понеделник ще е инсето.Така че продължавайте да стискате :crossfingers:
Радвам се,че ви има момичета,вие сте много готини!Пожелавам на всички хубава вечер!

Джина, аз съм с твоя график,но не са ме уведомили за прегнил утре.Доки каза да изследвам сутринта хормоните и ако единият /не помня кой/ е над 200, значи нещата са ок и инсето ще е в понеделник. Стискам и аз палци и на краката даже, стига толкова чакане ...Трябват резултати и то все положителни  :D
Утре и аз ще докладвам до къде сме стигнали с яйчицата.

Геа, благодаря за подкрепата, наистина е много важна за мен, тамън излизам от "дълбоката дупка", в която бях около рождения си ден...
Тити, дано всичко да е наред утре и да хванете яйчицето!
Аида,Минесота, хайде, може и без симптоми да сте  preggo /а дано/  yahoo_17 и с двете чертички -  :cloud9:
Драгица, има време, лекарствата ще подействат скоро и тогава ..., почвате пак да се "трудите"

Лека нощ, и само хубави сънища .. и да оползотворите нощта, и после деня, .. ииииии цеееелият weekend с любимия както трябва :bed:  :lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #243 -: Февруари 01, 2008, 23:02:46 pm »
minesota, много си мила. И аз ви стискам на вас. Ама мноооооого.  :heartbeat:

Честно казано, радвам се, че живея днес. Ако имах такъв проблем преди 50 г., със сигурност нямаше да мога да имам деца. Така че, момичета, разковничето е в оптимизма. Я, сега всички да сложите по една усмивка!  :D 

*
« Отговор #244 -: Февруари 02, 2008, 09:09:04 am »
Здравейте момичета :DВчера бях при доки и фолекулите изобщо не са порастнали :(В неделя пак ще ходя да ме види.Не зная,сигурно овуто ще е по-късно този месец :(Бисерче успех ти желая мила!Минесота не унивай,всичко ще е наред!Геа,благодаря за подкрепата!Аида,скоро чакам добри новини от теб :)
На всички желая успех и хубав ден! :bighug: :balk_602:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Re: Успех на всички с инсеминации през януари
« Отговор #245 -: Февруари 02, 2008, 09:40:35 am »
Джина горе главата мила, ще видиш че всичко ще е ок!
Стискаме палци и пиши в неделя след прегледа...
А и да не збравя само хубави новини искаме да чуваме ;)

П.П. Blue_sky ето я моята усмивка :)
« Последна редакция: Февруари 02, 2008, 09:43:09 am от minesota »
*
« Отговор #246 -: Февруари 02, 2008, 16:00:14 pm »
dgina, хайде успех с фоликулите! Докторът си знае работата, довери му се!
Минесота, ама и по-голяма усмивка можеш да ни подариш, нали така? ;-)

Момичета, като чета как ходите на прегледи в събота и неделя, чак ми звучи странно. Тук в петък следобед пускат кепенците. Така си нагласят всичко, че през почивните дни не работят.

« Отговор #247 -: Февруари 02, 2008, 17:37:02 pm »
Джина и моите яйчица са още малки, днес ходих при доки и каза че са с размер 13 /не знам мерната единица/, а трябва да станат 17-18 и затова и аз ще ходя пак в понеделник, за да видим дали са пораснали /двечки са/. Дано да узреят и двете, че искам близнаци  :lol:.
Колкото до работата на центровете в събота и неделя - да добре е, но уви нито една лаборатория не работи в неделя и ако трябва да се следят хормоните, става трудно. На "Софето" само това му е хубавото, че лекари и центрове има бол, работят и в събота и в неделя, ама града е "потънал" в мръсотия и простотия и доста нерви хаби човек.
Отплеснах се ..., хайде, пожелавам ви прекрасни емоции през новия месец и само успешни инсе-та!!! И от мен даже няколко  :D :D :D
*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #248 -: Февруари 02, 2008, 20:06:31 pm »
Дойде ми и на мен времето. Засега отлагаме инвитрото, защото имам цели 3 яйца - да не повярваш! След 2 опаковки клостил, сега ще си сложа и 6 мерионала и във вторник отивам да видим дали са станали красавци тия мойте инатчета (фоликулите) :wink: Сега докато дойде вторника ще съм кат зомби. Имам и един въпрос. Ако сега пак като предния път ми е нисък естрадиола, може ли да се сложи диферелина и да се почва стимулация за инвитро, или ще се наложи да пропуснем и този месец? Нещо тук ми се губи връзката и не разбрах точно какво ми обясни доки. Каза нещо от сорта, че ако и сега няма Е2, направо на 21 ден слагаме диферелина и почваме???? Иначе ако всичко е ОК в Сряда или в четвъртък най-накрая ще се стигне до тая пуста инсеминация, дето и се стървя от Септември и все не стигаме до нея  :?

*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #249 -: Февруари 02, 2008, 20:11:28 pm »
Maggi4ka стискаме палци !
« Отговор #250 -: Февруари 02, 2008, 21:23:02 pm »
Здравейте! Най-после дойде време и аз да се запиша във февруарската групичка  :D Днес бях при д-р Даскалов и започнахме  стимулацията с меногон.Сега се моля всичко да е наред и скоро всички да се похвалим :wink:
*
« Отговор #251 -: Февруари 02, 2008, 21:31:45 pm »
Бисерче,дано ти порастнат яйчицата до понеделник!Успех! :crossfingers:
Магичка,успех във вторник!
Нелинка,добре дошла в групичката и успех! :D

*
« Отговор #252 -: Февруари 02, 2008, 21:33:50 pm »
dgina, хайде успех с фоликулите! Докторът си знае работата, довери му се!
Минесота, ама и по-голяма усмивка можеш да ни подариш, нали така? ;-)

Момичета, като чета как ходите на прегледи в събота и неделя, чак ми звучи странно. Тук в петък следобед пускат кепенците. Така си нагласят всичко, че през почивните дни не работят.
Благодаря ти!Ти от къде си?
*
« Отговор #253 -: Февруари 02, 2008, 22:34:25 pm »
maggichka, biserche, nelinka, късмет!  :crossfingers:

dgina, аз съм от София по принцип, но живея извън страната и лекарят ми е в Германия.

« Отговор #254 -: Февруари 03, 2008, 11:36:01 am »
Хайде момичета, на 7-ми официално настъпва китайската Нова година - на плъха и по цялата земя трябва да се раждат бебета - и в БГ и в Германия /само не в китай  :lol:/.
 Аз ви :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: ,
Минесота, Аида, пожелавам ви търпение и  после :bfp:
Джина, благодаря, и на теб да ти пораснат яйчицата и да мине добре инсето, и на вас Магичка и Нелинка - успех с процедурите и дано да се оплодят тия хубави яйчица дето сме отгледали!!!
blue_sky, хайде, и в Германия яйчицата растат добре и докитата трябва да се постарят за успешните процедури  :lol:

:bighug:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #255 -: Февруари 03, 2008, 11:57:29 am »
Момичета  :bighug:
Аз вече си имам нормалните симптоми за след овулация, съпътстващи ме до идването на М. Така че всичко вече е ясно.......
Днес съм решила да си направя един тест за бременност докато съм под влиянието на прегнила, та поне и аз да видя положителен тест , макар и фалшив.
Сега отивам на разходка, че иначе цял ден ще цивра....
*
« Отговор #256 -: Февруари 03, 2008, 12:14:55 pm »
Аз вече си имам нормалните симптоми за след овулация, съпътстващи ме до идването на М. Така че всичко вече е ясно.......
Днес съм решила да си направя един тест за бременност докато съм под влиянието на прегнила, та поне и аз да видя положителен тест , макар и фалшив.

То още не се знае,така че не се отчайвай.Потърпи още няколко дни.С теб сме! :bighug:
« Отговор #257 -: Февруари 03, 2008, 12:20:31 pm »
След Цветната снимка която се отлагаше няколко пъти (заради разно разни бакерии) направих я и понеже дясната търба пропуска а лявата не пропусна( казаха че найвероятно направила спазъм) и аз този месец е започвам със стимулация за инсе.Доктора каза на 3-ти ден от цикъл да отида и да почваме.
 Радвам се за хубавата 1 търба( другата е въпросна),радвам се  че стигнах до тук , нали можеше и тук да станат сложни нещата  :x
 Радвам се че поне имаме шанс да пробваме със инсеминация.
 Имам недежда но не прекалено за да не се разочаровам после.
 Просто го разбирам като една крачка по-напред от досега.
Успех Ви желая и стискам палци на всички
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #258 -: Февруари 03, 2008, 12:29:43 pm »

Нищо не е ясно все още. Има много време до теста. Изчакай още малко. Знам, че е трудно. Предменструалните синдроми са идентични с тези при бременност. Така че нищо не се знае още. Дано при теб да са признак за второто. Що се отнася до Прегнила-а, при мен днес /11 ден след поставянето му и 10 ден след инсе вторачат чертичка изчезна/. Чакам реални резултати след около четири дни, макар че като видях теста днес и много се натъжих. Това, което е различно предишните ми две инсеминаци /неуспешни :(/ е, че от два-три дни вкусът ми е промене. Когато се буда, имам чувството, че съм дъвкала желязо.Дова дали е добър знак, или се дължи на нещо друго?
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #259 -: Февруари 03, 2008, 12:32:15 pm »
Момичета, извинете ме за грешките. Клавиатурата ми нещо не добре, а аз не проверих написаното преди да го публикувам.