0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Успех на всички с инсеминации през януари и февруари!
« Отговор #400 -: Февруари 10, 2008, 19:06:18 pm »
Ех, дидре, ами прекрасен резултат си е това. Хайде, след два дена да се е покачил двойно!
Аидке, не се отчайвай! Като не става с инсе, има и ИКСИ. Ти по принцип можеш пак да пробваш с инсеминации, но аз за себе си бях решила, че нямам нерви да правя опит след опит при този малък шанс.
Геа, надежда винаги има.

Момичета, късмет на всички и само  :bfp:

:grouphug:

« Отговор #401 -: Февруари 10, 2008, 20:17:37 pm »
Момичета ,докато няма М ,има надежда!!!!! Наистина не винаги тестовете показват ранна бременност, доколкото съм чела първите признаци при бременност си приличат с ПМС,неможеш толкова рано да ги различиш...., така че  :cloud:
Аида не тъжи, ще мине  :balk_21: . Защо не се прекръстиш на ИДА като в приказката на Андерсен, тя е много щастлива и мисля че и ти скоро ще бъдеш  :lol:, знам го със сигурност.
Дидре лежи си в леглото и бременей /ураааааааааа  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:/, пък дано скоро да не ти се налага да "пазиш" леглото и да си изкараш едни леки и безпроблемни  :cloud9:
« Отговор #402 -: Февруари 11, 2008, 10:23:44 am »
Геа, Аида - кураж, момичета, следващия път ще успеем!

Дидре, чудесно звучи твоето ЧХГ! Стискам палци да продължи да се покачва.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #403 -: Февруари 11, 2008, 10:50:06 am »
Дидре, супер новина е това:-) Задръж новото на ЧХГ;-) Успена бременност от мен,
Геа пак направи тест мила, не се отчайвай все ще стане.
Минесотке, и на теб желая 15-то число наистина да е успешното за теб:-))) Е,може и на 16-ти,важното е един хубав +тест.
Успех на всички момичета
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
« Отговор #404 -: Февруари 11, 2008, 10:58:41 am »
Геа пак направи тест мила, не се отчайвай все ще стане.
Абе направих тази сутрин. Отрицателен е.  :balk_144: :balk_145: :balk_146: Е, дано да стане все някога. Благодаря ти, Dragica, че в този толкова труден и за теб момент намираш сили да ме подкрепиш! :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #405 -: Февруари 11, 2008, 11:15:22 am »
Благодаря ви за подкрепата момичета,в момента много ми е нужна, вчера малко прокървих,обаче като прочетох в темите се случва понякога,моля се утре да не ми дойде познатата лелка  :crossfingers: :crossfingers:
Геа, Аида милички горе главата вярвам ще успеете  :balk_21: :bighug:
*
« Отговор #406 -: Февруари 11, 2008, 11:44:53 am »
Дидре, в теб са приковани всички погледи и чакаме да ни покажеш пример как расте ЧХГ, че да знаем и ние след теб. ;)

Аида, горе главата, ще стане някой ден! Няма да се даваме я!  :bighug:

Геа, миличка, спри да правиш тест след тест и докато не ти дойде, не се отчайвай. по достоверен тест от така наречената "лелка" няма. И докато не го видиш този "тест", си живей спокойно и вярвай, че щастието ще те сполети един ден изневиделица!

Минесота :crossfingers: :crossfingers:, ей го къде е петък, ще дойде за нула време!

Тинам, добре дошла и ти пожелавам да не се задържаш тук дълго! :)
*
« Отговор #407 -: Февруари 11, 2008, 14:15:11 pm »
 Благодаря на всички, и аз се надявам да се задържим колкото се може по-кратко в тази тема :) Но сега съм много притеснена, тъй като моят лекар е Владимиров, а той ще отсъства мисля че до четвъртък или петък. Точно тогава ми е овулацията :( Утре ми каза , че ще го замества д-р Димитрова и ще ходя да видим фоликула колко е пораснал. А аз не зная нищо за нея и какво ще правим ако трябва по-рано да се направи инсе-то...
*
« Отговор #408 -: Февруари 11, 2008, 15:39:23 pm »
Тинам, мила, как искам да не знаех нищо... Колкото по-малко знаеш, толкова по-спокойна се чувстваш.
Приеми, че щом ТВОЯТ док е преценил д-р Димитрова да го замести, значи й се доверява, а ти пък се доверяваш на него.
Какъв е извода? :) Че и д-р Димитрова е ТВОЙ док. :)
Всичко ще се нареди, не се притеснявай излишно! :hug2:
« Отговор #409 -: Февруари 11, 2008, 17:12:20 pm »
права е Ази, някой път колкото по малко знаеш толкова по- добре.
Аида съжалявам ... знам колко боли след неуспеха. Няма да ти казвам да си силна, защото щом сме тук значи сме такива. Според мен си поплачи и после горе главата и напред.
Дидре- радвам се за теб, сега само много се пази..ама много....
На останалите, които си чакат тест  / включително и на мен :) / - УСПЕХ.
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #410 -: Февруари 11, 2008, 19:35:19 pm »
Здравейте момичета,колкото повече наближава петък, толкова по-отчаяна се чуствам,такъв страх ме е обзел....
Да ви питам прегнила дали има странични ефекти след време, но аз все си мисля че действието би трябвало да е отминало вече при мен, но ми се случва нещо странно.
Гърдите ме болят както винаги , но зърната направо ме побъркват от болка, това вече никога не ми се е случвало...от събота станаха свръхчуствителни и болезнени...четох за утрогестана, но там не пише да има такива странични ефекти, остана прегнила..
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #411 -: Февруари 11, 2008, 20:45:54 pm »
АИДА толкова съжалявам. Представям си как се чувстваш. Колкото повече наближава и моето инсе, толкова повече ме хваща страх дали ще се справя, ако няма резултат. Но знаеш ли, започнах да си повтарям, че за нас има специален момент, за да се родят нашите специални деца. Вярвай в това мила и съм сигурна, че този момент ще дойде по-скоро от очакваното. :hug2:
Minesota и Gea не се отчайвайте, отпуснете се, мислете за идващия празник на любовта : към любимия, към приятелите, към живота изобщо.
Didre  :cheerleader: :crossfingers: ти ми даваш надежда, че има светлина в тунела. Тихичко ти пожелавам да си бременна.
Аз иначе днес минах вливането на имуновенин и в сряда съм на преглед да видим как се подготвят фоликулчетата за процедурата :wink:
*
« Отговор #412 -: Февруари 11, 2008, 22:01:27 pm »
minesotke не се притеснявай при мен от Прегнила и Дуфастона също много ме боляха и гърдите и зърната, повече от обикновено ПМС,много ти скискам палчета за петък.Аз реших да изчакам до четвъртък за следващия кръвен,да съм сигурна за изчистен Прегнил  :crossfingers: :bfp: :bighug:

:blowingdust: :blowingdust2:
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #413 -: Февруари 12, 2008, 08:33:27 am »
Здравейте и от мен!

didre, стискам палци всичко да е наред и много скоро да се похвалиш на висок глас :goodluck:

На всички чакащи много късмет и успех!
На всички, които не видяха двете чертички след инсе-то пожелавам следващия път вечеее да бъде успешен! :D

Аз доживях моя прословут цикъл,след 48 дни...най-после и аз може би ща се включа в темичката. Само че за мой огромен късмет доколкото разбирам д-р Владимиров го няма тая седмица...другата ще е вече късно да започнем стимулацията :( Хич не знам какво да правя сега...а така не ми се чакат още два месеца...  :balk_144:

Хубав ден от мен! :)
*
« Отговор #414 -: Февруари 12, 2008, 08:51:18 am »
minesotkе,може да е бременост това с чувствителните зърна. :D
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #415 -: Февруари 12, 2008, 10:12:37 am »
Благодаря момичета за отговорите и подкрепата!
Да ви кажа направо ужасно се чуствам...хем знам че не се е получило хем толкова ми се иска....направо полудявам на моменти..
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #416 -: Февруари 12, 2008, 11:58:13 am »
Минесотке,я се стегни:-))) Това с болящите гърди ще видиш,че ще се окаже ....подуване на тумбака в период за 9 м:-)))) Пожелавам ти го!!!
« Отговор #417 -: Февруари 12, 2008, 13:01:44 pm »
Didre, дано не бъркам, но май прегнила влияе само на уринните тестове. Така че можеш и да не чакаш до четвъртък за кръвния тест. Пожелавам ти резултът да се е увеличил грандиозно!
Еlma, ако искаш да не губиш цикъл време можеш да отидеш в клиниката и д-р Благоева да започне стимулацията, а в петък си се консултирай с д-р Владимиров.

*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #418 -: Февруари 12, 2008, 15:18:25 pm »
Утрогестана след инсето как го приемахте? Щото аз си купих предварително от аптеката да ми е на линия, и взех за приемане орално, а не вагинално. Утре ще питам доктора пак, но исках и вас да попитам
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #419 -: Февруари 12, 2008, 15:31:03 pm »
Момичета сажалявам, че и аз няма да ви обнадежда, но днес си напарвих тест и е отрицателен (както винаги де) така че отпадам за 2-ри път.
Сега ще почивам няколко месеца не ми се занимава повече с лекари,фоликули и темподобни....писна ми....