Касси и аз раста само на коремче.
Иначе сме решили да си купим сгъваеми креватчета. Харесали сме си едно на чиполино и едно на Хаук , но него още не сме го видяли на живо.
Зора с легълцата ни е, че най вероятно ще трябва да правим голямо разместване на цялата спалня и искаме да си го подредим така, че на мен да ми е удобно. Пък като измислим конфигурацията ще ги сгънем и приберем.
Иначе още нищо не съм купила. Моята свеки се оказа просто не знам как да я определя.
Когато и кажа, че съм харесала нещо веднага ме реже, че още било много рано. Даже заяви, че тя щяла да купи всичко с мъж ми докато съм в болницата.
Сега се оказа, че е дълбоко обидена, че съм я изолирала от всичко за бебетата и покупките. От какви покупки питам аз като не съм купила 1 чорапче даже. Пък виждате ли като ми била предложила да купи всичко, аз съм я обвинила, че смятам, че иска да ми отнеме и „тази радост”, а аз попитах, дали „нямам право и аз да се радвам с участието на тези покупки”
Абе откачена работа.
Защо майка ми идвала да ми помага, пък тя не. Била ми предложила няколко пъти пък аз съм и отказала.
Е как да не откажа като помощта се предлага по следния начин. „Да дойда да ти помогна, да ама до обяд имам много работа вкъщи, на обяд взимам др. Внук и после пишем домашни, много съм заета, ама кажи и ще дойда.” Е мерси.
Сега съм и приготвила 2 чувала бебешки дрешки - наследство да ги глади и пере, че после пак ще се обиди, че майка ми пак е изхамалствала всичко.
Егаси. За всичко аз съм виновна видите ли. Толкова много искала да дойде на някой преглед пък видите ли аз съм я изолирала. Ами първо не е поскала и втори ами винаги си ходим само ние двамата. Ама тя пак пренебрегната и нещастна. Било и преляля чашата от отношението и към нея. Ами нейното отношение към мен.
И всичко това ми се сервира сега когато трябва да се пазя най много.
Много дълго стана. Сори за спама , ама само вие ме разбирате.