Мимката я хвана липсата - Последно Активен: януари 19, 2008, 11:37:19 .
Дано не е отишла да събира багажа.
Сори за оффа, според мен е послушала съвета ми .
Нито едното, нито другото.Ние още не си говорим, но честно казано в момента ми е през....
Пак казвам, че изводите които правя не се дължат на една вечер, а на почти 9 годишна връзка.Другия месец започваме 8ма година борба за свое дете..(започнахме февруари 2001ва)не мисля, че това е причината за срива в отбошенията ни.Просто от майка ми съм се научила в брака си да не допускам трети лица да ми влияят-дори и нея.
За съжаления явно е нямало кой да научи него на това.
Нинче, мило, ще разкажа нещо много тъжно.
Баща ми беше изрод в пълния смисъл на тази дума.Пребиваше ни от бой с майка ми, а пред хората беше идеал за мъж.В един момент, когато бях на 13 години майка ми реши, че не може да си позволи лукса да рискува живота си, както и моя само заради идеята детето да има баща и се разведе.Няма да ти кажа през какъв кошмар мина.99% от 'приятелите' и буквално я обвиняваха, че зарязва такъв прекрасен мъж, такава прекрасна любов.
Това, което изглежда отстрани никога не е това, което е в действителност.
Разбира се, ние с Явор сме много далеч от този начин на живот, но не сме и баш идеал за любов и разбирателство.
Темата беше за отровните роднини, затова си позволих да се включа.То по-отровни от това-здраве кажи!
Благодаря на всички за вниманието и съветите!
Обичкам ви много, вие сте моята утеха!
Мило Миме,незнам,изглеждаш ми много добра и си ми много симпатична!
На мен също майка ми и баща ми се разведоха след 13-годишен брак.
Също имахме всяка вечер скандали и побоища/баща ми пиеше много и биеше майка ми,но не нас със
сестра ми/!
И мойта майка търпеше само и само децата да не са без баща.И така не е обаче.
Мисла,че ние,децата на такива родители търсим нещо съвсем различно в лицето на своя човек!
Назнам какво става с твоя брак,но със сигурност мога да ти кажа,че ако мъжа ти слуша
майка си или баща си или който и да е,винаги ще имаш проблеми!
При мен беше много трудно да го накарам да не слуша дъртата вещица-майка си,а не съм се и
опитвала да ти кажа честно да го накарам,след като видях как се държа с мен,и каквото кажеше брат му,това трябваше да стане!При нас беше повече брат му причината,искаше да се махна аз с децата,и така и стана.
Моля те от сърце,ако наистина обичаш мъжа си/убедена съм,че го обожаваш/,направи
всичко възможно да не ви се месят родителите му!
И не изпадай в меланхолия,в крайна сметка всяко зло става за някое добро!
Прегръщам те силно и те целувам!