0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: отровните роднини
« Отговор #20 -: Януари 20, 2008, 16:25:57 pm »
Никога не съм чула от свекърва ми укор за това, че нямаме деца. Може би, защото знае, че синът и има проблем... Или може би, защото е прекалено добра...Или може би, защото е изцяло погълната от грижите по другия си болен син...
Мили момичета, не разрешавайте да ви се месят в семейните отношения. На никого - и на свекървата, и на майката..Когато сте избрали мъжа, с когото да живеете, едва ли сте им искали мнението. Всички проблеми трябва да си решавате сами. Така сме направили и ние. И макар да сме допуснали и много грешки, направили сме ги двамата заедно и сега няма кого да обвиняваме...
imam vjara, Мимка, мили момичета, от позицията на много по-стар и мъдър човек, искам да ви кажа да не обръщате внимание на такива дребни неща, да не се занимавате с недобронамерени хора, да не се ядосвате много за неща, които са поправими...Просто се обичайте! Имайте доверие на човека до вас! Показвайте му всекидневно своята любов! Живейте за мига! Живейте за себе си, а не за другите! Воювайте за щастието си, а не по между си!  Всички, пишещи в този форум сме достатъчно изстрадали... За това нека се опитаме да бъдем малко по-щастливи...:bighug: :balk_21:

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #21 -: Януари 20, 2008, 17:06:26 pm »
Душе,
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #22 -: Януари 20, 2008, 17:19:25 pm »
Мимката я хвана липсата - Последно Активен:  януари 19, 2008, 11:37:19 .

Дано не е отишла да събира багажа. :wink:

Сори за оффа, според мен е послушала съвета ми :lol: :wink:.

Нито едното, нито другото.Ние още не си говорим, но честно казано в момента ми е през.... :oops:
Пак казвам, че изводите които правя не се дължат на една вечер, а на почти 9 годишна връзка.Другия месец започваме 8ма година борба за свое дете..(започнахме февруари 2001ва)не мисля, че това е причината за срива в отбошенията ни.Просто от майка ми съм се научила в брака си да не допускам трети лица да ми влияят-дори и нея.
За съжаления явно е нямало кой да научи него на това.
Нинче, мило, ще разкажа нещо много тъжно.
Баща ми беше изрод в пълния смисъл на тази дума.Пребиваше ни от бой с майка ми, а пред хората беше идеал за мъж.В един момент, когато бях на 13 години майка ми реши, че не може да си позволи лукса да рискува живота си, както и моя само заради идеята детето да има баща и се разведе.Няма да ти кажа през какъв кошмар мина.99% от 'приятелите' и буквално я обвиняваха, че зарязва такъв прекрасен мъж, такава прекрасна любов.
Това, което изглежда отстрани никога не е това, което е в действителност.
Разбира се, ние с Явор сме много далеч от този начин на живот, но не сме и баш идеал за любов и разбирателство.
Темата беше за отровните роднини, затова си позволих да се включа.То по-отровни от това-здраве кажи!
Благодаря на всички за вниманието и съветите!
Обичкам ви много, вие сте моята утеха!
Мило Миме,незнам,изглеждаш ми много добра и си ми много симпатична!
На мен също майка ми и баща ми се разведоха след 13-годишен брак.
Също имахме всяка вечер скандали и побоища/баща ми пиеше много и биеше майка ми,но не нас със
сестра ми/!
И мойта майка търпеше само и само децата да не са без баща.И така не е обаче.
Мисла,че ние,децата на такива родители търсим нещо съвсем различно в лицето на своя човек!
Назнам какво става с твоя брак,но със сигурност мога да ти кажа,че ако мъжа ти слуша
майка си или баща си или който и да е,винаги ще имаш проблеми!
При мен беше много трудно да го накарам да не слуша дъртата вещица-майка си,а не съм се и
опитвала да ти кажа честно да го накарам,след като видях как се държа с мен,и каквото кажеше брат му,това трябваше да стане!При нас беше повече брат му причината,искаше да се махна аз с децата,и така и стана.
Моля те от сърце,ако наистина обичаш мъжа си/убедена съм,че го обожаваш/,направи
всичко възможно да не ви се месят родителите му!
И не изпадай в меланхолия,в крайна сметка всяко зло става за някое добро!
Прегръщам те силно и те целувам!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #23 -: Януари 20, 2008, 17:26:07 pm »
Влязох си в "болната тема"!
Момичета,не ми се сърдете,извинете ме,но искам да дам един съвет,
като вече преминала по тоя гаден път!
Ако искате го приемете!
Никога ,ама никога не допускайте някой да ви се вре в семейството!
Нито вашите собствени майки!Но и мъжете си научете да "отстранят"
майките си!
Според мен само така може едно семейство да оцелее!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*
« Отговор #24 -: Януари 23, 2008, 18:50:37 pm »
Да докладвам!
Неочакван обрат.
Снощи моя убавец се държи ама на 180 градуса.Като минава покрай мен ме целува, гледа бебешки сайтове в интернет (никога не се е случвало), даже се регистрира в Елмаз.ком, само за да може да гласува за мен, защото видиш ли-неговата жена била 'най-хубавата'.Аз подозирам конспирация.Опитва се да ме докара до сърдечен удар. :lol:Неуспешно! :wink:
Тръгва сутринта, не мога да го изтържа от себе си.Аз съвсем се шашкам.
Днеска за капак ми звъни свекито.Тя ме довърши-абе да не си болна, не си идвала почти месец у дома.Викам-нямам какво да правя у вас и приключвам разговора.Обаждам се на Яшо-викам така, така.Очаквам нормалното в случая-мълчание.Той обаче-хубаво си направила! 8O
Сега ми се обажда-Мимче, искаш ли да ти взема нещо сладко, че си идвам.
Викам-на диета съм.Не искам.
Той-що бе мило, не се мъчи така, добре си си! 8O 8O 8O

:lol: :lol: :lol:

*
« Отговор #25 -: Януари 23, 2008, 18:52:25 pm »
може пък да е размислил човека бе :wink:
дано да е така :D
*
« Отговор #26 -: Януари 23, 2008, 19:01:32 pm »
Ей, Мими, камък ми падна от сърцето, така да знаеш. Еми опомнило се е момчето.
Добре де, а ти не можа ли да изкопчиш, що така е станало?
*
« Отговор #27 -: Януари 23, 2008, 19:07:25 pm »
Абе да ти кажа не съм се и опитвала.Заплювам че да не урочасам и мълча!
Всичко ще стане ясно от самосебе си.Пък и предполагаемата причина живее на 2 км от мен..... :?
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #28 -: Януари 23, 2008, 19:35:28 pm »
Пу, пу, пу!!! :D
*
« Отговор #29 -: Януари 23, 2008, 19:54:36 pm »
Мимка, радвам се, чак на мен ми стана по-добре от тази новина!  :D Ти си ни любимка с мъжа ми (и много други момичета тук, разбира се), принуден е да изслушва някои от историите тук, та чак на него му стана кофти заради тази ваша история!  :D Даже се бях наканила и съвет да ти давам, ама все време не остава...Да ти призная, макар и със закъснение, никак не съм почитателка на мълчанието, като начин да накажеш другия. Защото през това време в неговата глава нещо се върти, прищраква, шават насам-натам непрокотролирани мислички и...никой не знае какво може да последва. Аз не си спомням да съм му мълчала на мъжа ми и един час, и то не защото съм добричка, просто мъжете не бива да се остават без надзор...какво прави, какво мисли, по-добре е да си в течение и да са под контрол нещата...властта не бива да се изпуска...и никога не бива да сваляме кадифените ръкавици..., щото мъжете са си доста инертни и диви понякога...Това и в кръга на шегата, разбира се, но не само! :D
« Последна редакция: Януари 23, 2008, 19:58:41 pm от DivaRoza »
*
« Отговор #30 -: Януари 23, 2008, 21:58:45 pm »
Мимка и аз се радвам, че отношенията ви са се оправили! Бъдете щастливи и преследвайте целите си. То е ясно, че от време на време при всички нас има "вълнения", но важното е да съумяваме да ги преоодолеем и да гледаме напред с поглед изпълнен с надежда и любов.
« Отговор #31 -: Януари 29, 2008, 13:06:41 pm »
здравеите наи накраия и аз се престрасхих да пи6а .Искам да ви помолиа за савет .Не знам как да се дарга с родителите на сапруга ми ниамаше ни доста време и сега се пребрахме откакто сме се варнали те са вечно недоволни ,сардите и винаги намират на4ин даме засегнат.С приятелиа ми сме заедно от 6 години и понеже тените не ме харесвали за снаха тои криеше вразката ни,след това заминахме за чужбина и след две години отцасвие се  варнахме решихме да направим сватба и тн както е по реда си но нештата запо4наха да излизат от контрол ,маика му и баштаму посточнно се месиат не дават никаде да ходия даже при моите родителикамоли неиде с приятелки незнам дали си струва да се бриа срешту такива хора молиа ви посаветваите ме много сам обаркана нормалнон ли е тяхното даржание :(
*
« Отговор #32 -: Януари 29, 2008, 20:37:49 pm »
dgenifar_1  - поведението на родителите на твоя мъж не само, че не е нормално, но и е недопостимо. Моето лично мнение е да се опиташ да се отделите от родителите му - да заживеете самостоятелно и след това без много - много да му "пилиш" на главата да ограничите до минимум контакта си с тях. Лично мое мнение е, но смятам, че така ще запазите щастието и разбирателството между вас двамата. Ако започнеш да изтъкваш пред мъжа си недостатъците на роднините му, той може отначало да се съгласява с теб, но рано или късно ще те обвини, тъй като ще се чувства между "чука и наковалнята".
Успех в тази сложна ситуация и дано скоро се оттървеш от "желязната" хватка на твоите свекър и свекърва.
*
« Отговор #33 -: Януари 30, 2008, 14:56:30 pm »
dgenifar_1 мила, мога само да те посъветвам както  tani77  живейте отделно,иначе няма да има начин да сте щастливи и в никакъв начин не прави това което ти казват, защото те винаги ще са недоволни. Аз примерно се омъжих на 19 години и понеже си бях още дете много слушах свекито, ако знаеш сега как ме е яд. Няма да ти описвам през какво трябваше да мина само малка част от твоето описание беше в микса:) Заминахме за чужбина , аз пораснах и сега нещата са различни.Послушай ме ако намерите начин да се отделите ще ти е мирна главата а и на съпруга ти. А и нищо не крий от съпруга си, аз криех всичко а сега ме е яд.Успех и мисли за себе си повечко. Целувки
*
« Отговор #34 -: Февруари 01, 2008, 10:06:24 am »
dgenifar_1   - момичетата са ти казали вече, аз също съм на мнение че на първо място е добре да заживеете отделно. Зная го от личен опит.  Живели сме и при моите родители, и при свекър и свекърва. Винаги има нещо, което те дразни, нещо, което не е както трябва, и пречи на нормалните взаимоотношения в семейството.
Вие сте младо семейство, не позволявайте да ви се месят в живота- нито неговите, нито дори твоите родители. Когато двама души се обичат и държат един на друг, нищо и никой не може да им попречи.
Много е важно мъжът до теб да не се влияе от негативните думи и дела на родителите си, да застане твърдо зад теб. Аз за мое огромно щастие имам точно такъв човек до себе си, за което искрено му благодаря.
Обичайте се, подкрепяйте се, бъдете искрени един с друг и заедно, ръка за ръка бъдете в хубави и лоши моменти. Само така ще бъдете истински щастливи!
Успех, миличка  :bighug:
« Последна редакция: Февруари 01, 2008, 10:10:15 am от eli_v »
*
« Отговор #35 -: Февруари 01, 2008, 17:58:24 pm »
понеже темата е за "отровни роднини" да вмъкна:

Днес моя братовчедка ми каза: Аууу не, как инвитро, те се раждат уроди !
Сърбеше ме езика да й отвърна: Ми ти значи инвитро си зачената !
Боже прости на невежите, невъзпитаните и прости хора!
*
« Отговор #36 -: Февруари 02, 2008, 16:10:07 pm »
понеже темата е за "отровни роднини" да вмъкна:

Боже прости на невежите, невъзпитаните и прости хора!
AIDA миличка съжалявам, че ти се е наложило да контактуваш с ограничени хора /то почти всички ние имаме контакти с подобни  :( /. Това, което ти е било на езика е трябвало да й го изстреляш в лицето та да й видиш тъпата физиономия и да я отрезвиш за поведението й. Но няма значение в повечето случаи не им стига сивото вещество и за да се усетят. Забрави това, което е казала и толкова. Живей си живота и се радвай, че подобен човек не ти е в къщата.
Хайде желая ти късмет и да им запушиш големите усти!!!!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #37 -: Февруари 03, 2008, 11:56:12 am »

:lol: :lol: :lol: Е,т'ва определено много ме разсмя!Ако се бях сетила за този отговор със удоволствие бих го изстреляла по въпросната. :D
« Отговор #38 -: Февруари 03, 2008, 21:21:14 pm »

:cool:
Бившата ми свекърва често ме наричаше яловица пред общи познати, които естествено!!! ми докладваха! Бях млада, много и се връзвах и много плачех :( Сега нямам такива проблеми с роднини. :?  За лош късмет имам  нова отровна колежка, която не пропуска да ме ухапе :( Когато и кажеш "Това е важно " (работим в операционна все пак :?) тя отвръща, че единственото важно нещо са децата и!  Миналата седмица по повод моя забележка за работата и ми отговори: "Каква си ти да ми кажеш! Аз съм жена с опит, отгледала две деца и не се оставям да ме командват!" 8O 8O 8O Вътрешно ми идва да и извадя очичките, :witch:   но си мълча и оставям да и гледат сейра :x

*
« Отговор #39 -: Февруари 04, 2008, 11:32:24 am »
Офф, Дани, чак мен ме хвана яд на тая овца.То бива, бива тъпи и ограничени хора, ама това нейното на нищо не прилича.За съжаление не се сещам и за остроумен отговор  :(