0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моята история
« Отговор #20 -: Декември 22, 2005, 12:47:40 pm »
аз ходя от 1 година при д-р Георгиев.Не се чака 2 седмици за час като се обадиш сряда/четвъртък вече имат графика и си вземаш час за следващата седмица.Внимателен е и ми обяснява за всяка глупост която ми дойде на ум.
Моята история
« Отговор #21 -: Декември 22, 2005, 17:19:25 pm »
Явно на мен така се е случило, ама поне седмица - седмица и половина задължително чакам. Но сигурно е късмет.

Моята история
« Отговор #22 -: Декември 22, 2005, 22:43:53 pm »
Само като си помисля, че преди гоина и 3 месеца направих спонтанен и се оставих в ръцете на др. Лазарова, косата ми се изправя. Сега като се замисля, че ми биеха само но шпа и пиех фолиева киселина, никакъв дуфастон или други инжекции за задържане ( чакаше да види дали ще продължи да се развива, а какво направи за това??? ) :( . После 6 м. на контролни прегледи при нея. Сега ходя при др. Калчева, много е внимателна и само добри думи съм чувала за нея.
Финети, можеш ли да попиташ сестра ти къде е препоръчал др. Георгиев да направят спермограмата в Бургас? Благодаря ти предварително!

Моята история
« Отговор #23 -: Декември 23, 2005, 10:31:40 am »
Уви за съжаление се оказа, че в Бургас няма къде да ти направят свястна спермограма. Те направиха две - едната в лабораторията срещу х-л Космос, а другата в Първа поликлиника. Двете са доста различни, от което може да се заключи, че резултатите са съмнителни. Тук дори не знаят какво значи разширена спермограма. Сега са ги насочили към София за такова изследване.

Моята история
« Отговор #24 -: Декември 23, 2005, 18:05:48 pm »
Ясно.
Днес др.Калчева ме посъветва да направим след Н. Г. две спермограми на различни места и ако резултатите са различни и ние ще ходим до София или Варна. :(
Какъв е този нашия град- няма специалисти :( .

Моята история
« Отговор #25 -: Декември 28, 2005, 21:30:37 pm »
Здравейте Момичета :)
Ние с Фини се познаваме :) запознахме се от друг форум с нея ,както аз знам за нейния случай така тя знае моята история.Искам да споделя с вас,че съм на същото мнение,че в Бургас няма специалисти,заради един такъв и аз си загубих бебето.Смятам да ходя и аз при двама различни лекари,все още не съм ги избрала,но все още не правим опити с мъжа ми.трябва да мине още малко време.Нямам търпение,че както всички този път искам да стана майка и аз да гушна мойто малко и сладко бебче.Но болката от загубата никога няма да мине.Пожелавам на всички през настъпващата Нова година да им се сбъднат мечтите и на всяка една от вас по едно малко бебче :)
Р?скам бебе