Извинявай, че ти давам акъл, ти сигурно си проверила всичко сама, ама аз нали съм на всяко гърне мерудия
Фуси, приемама всякакви съвети
. Не мога да бъда сигурна, че правилно са й определили диоптъра, защото на прегледа за определяне на диоптъра я държахме 3-ма човека. Беше голяма борба, тя пищеше, мяташе се и въобще не знам какво са успели да й определят. Но на лекарката имам доверие. И нашите са за далекогледство и то с доста голям диоптър. От една страна като се замислям, ако наистина е толкова голям диоптъра, би трябвало с тях да вижда доста по-добре и да й е по-готино да е с тях, от друга страна, пък тя си хваща каквото иска и направо сме в голяма чуденка. Дали са й удобни -според мен не, но и в оптиката картината е била подобна като на прегледа. Моята девойка на инжекции не плаче, но опиташ ли се да я премериш примерно, ела да видиш за какво става дума. През 3 квартала се чува
. Освен това не съм много доволна от изработката на очилата -за 100лв. можеха да се постараят малко повече. Нямаха ланец и аз дълго време издирвах такъв за детски очила, после като намерих, се оказа, че въобще не може да се задържи на рамката -плъзга се и пада. Иначе накрайниците се огъват, но не съвсем. Е, поне са здрави, защото доста ги е мятала насам-натам. Та така, Мия си е доста опърничева и като реши, че не иска да прави нещо, няма начин да я накараш.