0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Билкар Еньо Миланов.
« -: Януари 21, 2008, 15:04:46 pm »
Здравейте!
Нещо за билките на Еньо Миланов знаете ли,помогнал ли е на някой от вас.Искаме да отидем за мъжа ми,преди време Кацаров му го препоръча,но не е ходил още.Вече какво ли не пробвахме,не вярвам на нищо,но знае ли човек,поне да се пробва.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*

silvanchence

• 1971
Re: Билкар Еньо Миланов.
« Отговор #1 -: Януари 21, 2008, 15:19:53 pm »
В тази връзка с билкарите,гледахте ли в Тази Сутрин по нова телевизия днес интервюто с д-р Кирчева от Пловдив,обясняваше на колко бездетни семейства е помогнала.Е може и така да е,ние ходихме при нея,пихме два пъти по три месеца билки и двамата,и накрая се отказахме,след като почна да ни говори,че подвижността е скочила на 60 % , а пък на изследванията малко след това си беше 23% пак.Но всъщност при нея ни изпрати моя много добра приятелка,която са пили девет месеца при мъжки фактор и забременя, и още една приятелка,която пиха една година и също бяха доволни.
Трябваше може би да отидем още веднъж,но не знам вече,не вярвам на нищо.

Кажете за този Миланов,моля ви,знаете ли нещо.

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
« Последна редакция: Януари 21, 2008, 23:05:10 pm от Pukanka »
*
« Отговор #3 -: Януари 21, 2008, 23:01:08 pm »
Шарлатанка Кирчева си правеше тази реклама  и преди около 10 години,когато хитов беше в-к "Лечител". :lol:Да не си помислите сега,че току така оплювам жената?:)И аз изпих една туба от бъркочите й. 8OДобре,че разума ми надделя и предпочетох традиционната медецина,а не "предсказанията" с фенерче.

*
« Отговор #4 -: Януари 21, 2008, 23:07:52 pm »
Шарлатанка Кирчева си правеше тази реклама  и преди около 10 години,когато хитов беше в-к "Лечител". :lol:Да не си помислите сега,че току така оплювам жената?:)И аз изпих една туба от бъркочите й. 8OДобре,че разума ми надделя и предпочетох традиционната медецина,а не "предсказанията" с фенерче.

Остави я жената сега бе :P.Тук говорим за Еню. А Кирчева я оплюй тука щом искаш
 http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=24670.new;topicseen#new
*
« Отговор #5 -: Януари 21, 2008, 23:31:45 pm »
:))Пуки,ама ти я да лягаш,че фоликулчетата имат нужда от глезене :bighug: :crossfingers:

*
« Отговор #6 -: Януари 21, 2008, 23:39:46 pm »
:))Пуки,ама ти я да лягаш,че фоликулчетата имат нужда от глезене :bighug: :crossfingers:

Споко.мене 6 часа ми стигат.Сутрин винаги съм първа тука. миналата седмица ставах в 7.Сега вече в 6.30 :wink:
*
« Отговор #7 -: Януари 21, 2008, 23:48:35 pm »
 :) :) :)

*

silvanchence

• 1971
« Отговор #8 -: Януари 23, 2008, 16:47:57 pm »
Не се доверяваме изобщо на лечители и билкари като цяло.С Кирчева опитахме само така,не знам и аз,по между другото,но не се получи разбира се нищо.

А сега подготвяме документи за ЗК,по мъжки фактор ще кандидатстваме,и преди време,като ходихме при д-р Кацаров,ни беше казал три месеца преди това да отидем при този Еньо Миланов,да даде билки на мъжа ми,един вид за подсилване поне малко.Та затова питам,иначе не се надяваме някой от тези билкари да ни оправи проблемите изцяло.

09.04.2009 г.
*
« Отговор #9 -: Февруари 08, 2008, 08:45:56 am »
здравейте-с билкаря Еньо Миланов живеем в един квартал.......от дете съм слушала за него и знам че на много хора е помогнал.Преди години ходихме със съпруга ми -той имаше проблеми с кръста,а пък аз-за това че немога до забременея,изпихме доста билки..но уви-резултат нямаше и в двете посоки...Не казвам че от илачите му няма ефект предполагам че укрепват имунната система-но и за това трябва упорито пиене-поне 6 месеца.Виж прави едно кремче за мазане при болки в ставите и заболявания на костната система-страхотно е-използвам го от години и действа ..Но да не пренебрегваме и факта че на всеки един от нас-билките действат различно---успех
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=сани][/url]
*
« Отговор #10 -: Февруари 18, 2008, 16:32:34 pm »
Днес има много обширна статия в 24 часа за билкаря Еньо Миланов, някой дали вече я прочете и имате ли мнение ? От днес май в 24 часа ще излиза всеки ден за някой известен лечител
« Отговор #11 -: Юли 12, 2010, 17:26:50 pm »
Записах час на моя приятел при този човек. Предпологам, че ако не помогне едва ли ще навреди..Е ако иска много пари за билките незнам дали ще ги пие, ще си помислим, тъй като мислим да си платим едно инвитро...Но мога да кажа, че скъпият Фертил айд не му помогна ни най-малко, за решаване на проблема с подвижността, дори имаше влошаване след 4 месеца прием. Дано билките поне не навредят, предпочитам ги пред хапчета..