0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Кухо яйце
« Отговор #80 -: Септември 23, 2008, 20:33:29 pm »
Докато има сърдечна дейност - никакъв аборт. Успех и късмет!
« Отговор #81 -: Септември 24, 2008, 11:18:05 am »
Спокойно ,кой ти е казал за аборт? Доктора ти ли?
Аз мисля,че прибързваш с изводите. И мойто ембрионче беше по малко в 7 г.с., а сега сам в 16 г.с.. Тъй че не избързвай с изводите.
« Отговор #82 -: Септември 24, 2008, 16:32:48 pm »
kmi, най-важното е, че плодният сак и ембрионът нарастват. За да си сигурна, че нещата са наред, пусни кръвен тест за бременност през 48 ч. Резултатът трябва да се е удвоил.
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #83 -: Септември 24, 2008, 17:36:04 pm »
kmi, най-важното е, че плодният сак и ембрионът нарастват. За да си сигурна, че нещата са наред, пусни кръвен тест за бременност през 48 ч. Резултатът трябва да се е удвоил.
Никакъв аборт!!!като нищо е късна овулация!Денят от който броим бременността не е 100% 14 дни преди О!!!А ти си и с нередовен цикъл.
всичко си е наред,след няколко седмици ще можете да определите много точно колко е голям плода!Упех и да си направиш лентичка!
« Отговор #84 -: Септември 25, 2008, 15:41:27 pm »
Искам да попитам, дали има момичета преживяли трагедията на кухото яйце два поредни пъти ?

:bighug:

*
« Отговор #85 -: Септември 25, 2008, 15:48:35 pm »
Искам да попитам, дали има момичета преживяли трагедията на кухото яйце два поредни пъти ?

:bighug:

Направете цитогенетично изследване. Какви изследвания сте правили до сега?
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
« Отговор #86 -: Септември 25, 2008, 16:25:53 pm »
Антифосфолипидни антитела и НК клетки, ТСХ, ТАТ, МАТ, генни мутации за тромбофилия - 4 броя, кариотипиране, у-делеции, репродоктивни хормони, цито редовно и микробиология, кръвна картина, гликоза, хламиди..
За сега са това.

*
« Отговор #87 -: Септември 26, 2008, 16:28:45 pm »
много ви благодаря за подкрепата.сега само лежа и пия лекарства.В края на другата седмица съм на преглед-дано вече всичко да е наред.И...как да си направя лентичка :oops:?
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #88 -: Септември 26, 2008, 20:27:30 pm »
ами че ти имаш лентичка! :balk_602:
ако ти харесва някоя от тези на другите момичета -кликнни на нея и тя ще те отведе до уебсайта от който е взета.Там и ти можеш да си направиш подобна.
Успех и леки :cloud9:!
*
« Отговор #89 -: Септември 26, 2008, 22:35:49 pm »
Антифосфолипидни антитела и НК клетки, ТСХ, ТАТ, МАТ, генни мутации за тромбофилия - 4 броя, кариотипиране, у-делеции, репродоктивни хормони, цито редовно и микробиология, кръвна картина, гликоза, хламиди..
За сега са това.

Направили сте вече цитогенетичното. Какви са резултатите от изследванията? Обясвяват ли с някаква причина лекарите случилото ти се?
« Отговор #90 -: Септември 26, 2008, 23:32:06 pm »
Всички са в норма с изключение на показателите на щитовидната- начална форма на хашимото. Според д-p Тодорова това не може да е причината и се водя нещо, като неизяснен случай. Аз все още търся причината,а според лекарите вече съм направила каквото се може. Сега трябва да си пия лекарствата за жлезата и да се моля да не се случи пак. Търся ако има някой, като моя случай да каже, ако е имало някаква ясна причина, но удрям на камък  :?

*
« Отговор #91 -: Септември 27, 2008, 12:51:46 pm »
Ми, то ти остават само токсоплазмоза, рубеола, цитомегаловирус, херпес... Предполагам и тях сте правили. Някакви инфекции?... А какво казва акушер-гинекологът ти?

« Отговор #92 -: Септември 27, 2008, 13:19:04 pm »
Ми, то ти остават само токсоплазмоза, рубеола, цитомегаловирус, херпес... Предполагам и тях сте правили. Някакви инфекции?... А какво казва акушер-гинекологът ти?

Само тях не съм правила ! Нямам инфекциии, Пап - 1 имам на цито и нямам проблем според гинеколога. Лесно забременявам, но по ирония на съдбата всичко приключва бързо. :(

*
« Отговор #93 -: Септември 27, 2008, 21:06:53 pm »
Направи ги. IgM и IgG антитела.
Това, което ти е казал лекарят не е аргумент да не ти назначи тези изследвания.
Не е казано,  че причината може да се открие там.
Ето тези материали ще ти помогнат да се ориентираш.

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=755&Itemid=20

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=756&Itemid=71
« Отговор #94 -: Септември 29, 2008, 12:19:50 pm »
Направи ги. IgM и IgG антитела.
Това, което ти е казал лекарят не е аргумент да не ти назначи тези изследвания.
Не е казано,  че причината може да се открие там.
Ето тези материали ще ти помогнат да се ориентираш.

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=755&Itemid=20

http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=756&Itemid=71

Благодаря  :bighug:

*
« Отговор #95 -: Септември 29, 2008, 14:37:12 pm »
 :kiss:
*
« Отговор #96 -: Октомври 13, 2008, 17:05:42 pm »
здравеи мили4ка аз имах подобен слу4аи на твоя бях мн схтастлижа аз и майа ми докато на8ми март не ми саобсхтиха 4е плодат няма сарде4ен пулс и се налага спе6ен киуртай бяхме сакрусхени:( прасхтаха иследжания ж германия и про4ие но не ми казаха от какаж е бил проблема! казаха ми 4е след 6 месеца пак 6те бада 6тастлижа да 4уя сар4ицето на беб4ето,но ови же4е минаха 8 месеца и резултат няма мн се от4аивам но не се предажам и аз като теб тарся пражилното ре6ение и се надяжам 4е схте го открия ! пожелажам ти успех и дано докторат ти да гре6и!
zdravka haralampieva
« Отговор #97 -: Октомври 16, 2008, 08:55:03 am »
Здравейте, момичета,
вчера ми направиха абразио след мисед аборт в 7 г.с.  Толкова бяхме щастливи преди 2 седмици, когато получихме първата снимка на едно черно кругче с бяла точка в средата. В понеделник получих леко зацапване, обадих се веднага на док и каза да лежа и да пия дуфастон, който аз така или иначе си пия от началото. На другиа ден при прегледа, каза, че изостава в разжитието, но да почакам още една седмица. Вечерта получих по-силно и вече червено течение и му звуннах, каза на другата сутрин в болницата. Там правихме още един ехограф и беше по-лошо от вечерта, плодния сак беше започнал да се деформира. Малко по-късно направихме и абразиото. Сега съм си вкъщи една седмица. Не знам дали ще имам шанс отново, аз съм на 40 и това ми беше първа бременност. Късно срещнах моето момче, а той ме обожава, много се обичаме. Доста е по-малък от мен и от началото е наясно, държах да му кажа, ще може да имам проблем, но ме е приел така, даже казва, че ще си осиновим. Верно е, че никой не вярва, че съм на 40, изглеждам 10тина поне по-малко, а и физически съм в много добра форма. Но възрастта си е фактор. Дали някой има история подобна на моята и е успял после. Док каза, не се пшритесняваъ, другият път ще стане. Където е текло пак ще тече. Вярно ли е, че рядко се повтаря? Какви изследвания трябва да напрвя и куде? Благодаря момичета и желая по едно муничко ревящо на всяка от нас!!! :D :D :D :D :D
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #98 -: Октомври 16, 2008, 10:52:38 am »
BiBu, разбира се, че ще забременееш отново. Има много жени, които са родили на 40г. включително и от този форум.
Късмет!
*
« Отговор #99 -: Януари 03, 2009, 12:35:52 pm »
здравейте момичета вчера ми направиха кюртаж в 9 седмица :(
сега се възстановявам. доки ми каза след като видя първия си менструален цикъл и ми свърши да отида пак на преглед. и като ме види и всичко е ок ще ми потвърди че отново можем да започнем с опитите
А на мен ми сес трува сякаш твърде рано как мислите.поне в Бг знам че най малко 4,5 месеца трябва да изчакат и тогава да подновят с опитите
а тук ми каза един месец 6е изчакаш и от втория можеш да почнеш пак  8O