браво, девойки! успех на всички..
в есенната темичка ме питаха колко ми струваше инсето в 1 ат света София - ами да ви кажа учудващо взеха ми само 30 лева за катетърчетата, 15 лева за обработката на спермата и това е....
Майски, понеже Господ дава, ама в кошара не вкарва, правя последен опит да ти дам малко акъл.
от "обработка" до "обработка" на спермата има ОГРОМНА РАЗЛИКА!
за сравнение ще ти кажа, че то е както с прането - и просто да намокриш дрешките със студена вода е вид "обработка", и да ги извъртиш на 2-часова програма в най-скъпата пералня с най-скъпия прах за пране пак е "обработка"! схващаш ли разликата?
предоставиха ли ти спермограма след обработката, където да пише точно каква обработка е извършена?
инсеминациите в специализираните клиники за това са толкова скъпи, защото се извършва не просто центрофугиране на спермата, а се обработват със скъпи апарати и среди, които струват пари и са за еднократна употреба и са вносни! не може за 15 лева да са ти направили качествена обработка на еякулата, абсурд!
разбира се, ако при вас няма мъжки фактор, това не е важно. но ако няма мъжки фактор - що правите инсеминации?