Lan много се радвам, че притесненията ти си останаха само такива. Наистина е много трудно в подобни моменти, но най важното е че всичко е ОК. Любувай се на момченцето си и го нагушкай силно, силно от батко Тони.
Честита 2- ра годинка на Алекс
Да е здрав, безгрижен и усмихнат. Да е умерено палав,игрив и пакостлив .
Да се гордеят мама и тати с него и мнооооооооого да го слушкат. Чеф на моменти ти се чудя, как запазваш такова завидно (поне за мен) спокойствие в такива ситуации. Явно си е до човек, но когато имаме подобни изпълнения, аз се оптивам да не обръщам внимание, но в един момент изтрещявам от безумие. Мойто пък диване слава богу още на скача, то и това ще стане скоро, но ние имаме други два ужасни номера, които ме вбесяват. Обаче от както се замислям за ясла и детегледачки ми е много миличък и бързо, бързо му прощавам. Така като гледам, не се знае кой по трудно ще се адаптира с новата ситуация, дете или мама.
Иначе за това, че лети времето и понякога пропускаме такива прекрасни мигове, си ужасно права. Може би от месец съм се замислила в тази насока, а сякаш ме усеща малкото дзверче и нарочно ме провокира и наблюдава.
Честити месечники и половин годинки на всички бебета на "Зачатие", Да бъдат здрави, щастливи и усмихнати. Да радват своите родители и нека те да се гордеят, че имат такива прекрасни
в живота си.