от около 2 седмици имам някакви бодежи във влагали6тето,дали е възможно това да са някакви контракции.
Привет и от мен!
Ази,
и аз почти от около месец някъде ги усещам тези неща и все си мислех, че е нормално и да не се глезя, да не се оплаквам, не казвах.
Оказа се, че това е скъсяване на маточната шийка от тежестта на 2та плода при мен. Иначе, нямам никакви контракции, матката ми е абсолютно спокойна. Тези дни малко бях в болница и там на 3 пъти ми правиха запис на сърдечната дейност на бебетата, оказа се, че са си добре развити и апаратът не отчете никакви контракции.
Ази, спокойно в твоите седмици не е проблем вече. А аз се крепя чрез нон стоп лежане и Магнерот 3 х 2.
:welcome_1:Добре дошла на
Декки! Хубава бременност и здраво бебенце на финала!
Пак благодаря на всички ви за моралната подкрепа.
Ще се включа по темата за имената. Ние сме си ги избрали, но никога не сме ги споменавали пред никоя от майките, абе пред никого. И ви се чудя, момичета, защо споделяте с тях това. Да, ние сме решили, едното да е на моята майка, другото на свекъра. Но те ще научат, едва като си родя децата, дано да са живички и здравички. Вярно, че с мъжа ми имаме спорове по отношение на едното име.
Не искам да се получава като с мен навремето - майка ми е искала да ме кръсти Милена, но баща ми не се е съгласил и е отсякал, "не, трябва да е точно на моята майка, а не комбинация на 2те майки!" И така, нося името на баба ми, която никога не ме е обичала, не ме е поглеждала и на всичко отгоре, имаше ужасен характер, а с майка ми вечно воюваха.
Та затова, поне тук съм си Милена. Името ми пак е близко до това, но не е същото.
Касси, дай ми моля те, някакви координати на твоя колега - нумеролог, ако трябва на лични.
Иска ми се да ме консултира он лайн, пък аз ще му платя по банков път.