0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Честито Анет  :balk_16:  :balk_47:

*
Милички толкова сте мили с мен и така ме разчувствахте!!! :thankyousign: :bighug:
Определено съм решила да отида на лекар преди пътуването,но чуденката ми е кога?Дали още днес и има ли смисъл да се надявам,че с вагинален ще се види нещо....
Дано всичко при мен е наред и да ви донеса и аз късмет на вас както вие на мен! :crossfingers:
Значи всички препоръчват седмица закъснение, за да се види на апарат и да се потвърди с преглед бременноста, но нищо не ти пречи да отидеш и по-рано при положение, че имаш :bfp1:. Според мен иди в сряда тогава ти се пада 17 ти ден от О. и кой знае може пък малкото бубе :bori_021: да не е много срамежливо и да го видите. Ако пък не се покаже има време. Не се безпокой толкова. Всичко с времето си. Сега трябва да си спокойна и да се радвате на резултата  :dance2:
*

anet

• *
  • 16
  • най-хубавото е невидимо за очите....
Много ти благодаря press   за отговора!И аз стигам то този извод,а и в крайна сметка лекарката ни е позната и се надявам да ми даде някои ценни съвети и напътствия,апък то всчико да си е наред,а когато го видим мъничето!Нека само да сме живи и здрави! :crossfingers:,а и утре сутрин  :bfp: да е още по-ясен!Най-вечроятно тази вечер ще изненадам мъжа ми пък каквото ще да става,не мога да си мълча....той така чака тази вест!
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Танита 13,ову ако ти е проследена от лекар и ти е казала, че е в събота или неделя не се притеснявай,че тестовете показват отрицателен.При мен се следеше от лекар и също трябваше да правя тестове и все бяха -.Както я бяхме проследили се показа съвсем бледа черта,почти не се виждаше.Аз реших,че е отрицателен,но докторката ми обясни,че се приема за положителен.Искам да те попитам при кого ходиш в клиниката на Щерев,защото и аз ще ходя там,но за пръв път!Стискам ти палци всичко да е наред при теб и да не си изгубила овуто!
Ето така вече ми харесва!!! На ден поне по едно положително тестче, пък няма да се разсърдя ако са и повече  :lol:
Честито, мила Анет! Лека бременност и много положителни емоции и усмивки! Нали не забрави да провлачиш краче, че сме много чакащите?!  :D
Don't worry, be hippy
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
Честито на бъдещите мами!Пожелавам ви лека бременност и щастливи 9 месеца!Това се казва късметлийско започване на седмицата!Хайде и останалите да работят по въпроса!Момичета късмет на всички чакащи  :bfp: .На всички гонещи  :egg: и на всички,които :00001754: Много  :bighug: :crossfingers:
Ех, че хубаво започва седмицата   :bfp:
 :cheerleader:   Анет, мила честитооооооооооооооооо   :cheerleader:
Лека и спокойна бременност    :cloud9:   preggo

:rainbow:   На всички останали приятен ден и успешна седмичка    :rainbow:
ЧЕСТИТО anet :)
Ей че страхотна новина:)
Леки 9 месеца и едно здраво, сладко бебче накрая:)

Хей момичета, този месец тръгва много добре:)
Хайде стискам палци на всички:)

Честито на Анет! Много радост и лека бременост!
  :blowingdust2:

На всички други ++ в най-скоро време!

Има час за преглед за 15 Фев.... Дано всичко е наред и да мога да се преместя в бремената тема :) :P
*

anet

• *
  • 16
  • най-хубавото е невидимо за очите....
Благодаря Ви от сърце и провлачвам не крак,а цели две крачета,та дано да ви повлека след мен... :wink:Аз вече подготвих изненадата за мъжа ми...И се запасих с още един тест за утре сутринта...Дано пак е такъв!
SummerSun и аз утре или в другиден отивам на лекар и дай Боже да се преместим заедно в другата темичка!Стискам палци и за двете ни!!!
*
Хей,вие тука сте се напълнили с добри новини, а аз не бях чела отдавна. Браво на щастливките и лека бременност. :balk_602:
*
Ха така де ,това ми харесва.. Хайде честито на Анет и лека бременност  :goodluck: :cloud9: Пожелавам на всички подобно щастие ..  :D Чакаме утре още добри новини ,ако не другата седмица да се напълни с  :bfp: :bfp: :bfp:

Лека и ползотворна вечер и Анет да не забравиш да пишеш мъжлето как е приело новината..  :wink:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
п.п. благодаря на всички ви за стискането на палци,но естествено на мен пак си ми дойде  :balk_144: (не че имах много надежди да ме пропусне,но незнам защо пак съм разочарована..явно съм се нявала тайничко и подсъзнателно :()!чудех се дали да ви казвам изобщо..по-добре да съобщаваме само хубави новини,за да се обнадеждаваме,но реших в крайна сметка да споделя,та да стискате палци по-силно за останалите,защото за мен вече няма смисъл :(!

:bighug: :balk_21: Ей сладурче, горе главата. Знам как се чувстваш, но винаги идва нова надежда, нали знаеш как е :wink: А и казвай всичко, което те мъчи или радва, затова сме тук заедно, за да се подкрепяме в тежки и в радостни моменти.Не се отчайвай - нашите специални деца ще се появят в някои също така специален момент.  :wink:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
Анет честито и от мен! Дано повлечеш крак и има още момичета, които да се похвалят!!!!
Хей,вие тука сте се напълнили с добри новини, а аз не бях чела отдавна. Браво на щастливките и лека бременност. :balk_602:
Хай, ти къде се изгуби?
Всичко наред ли е при теб, или е по-добре да не ппитам?
Надявам се все пак, че всичко е ОК!!!
*
Ми добре съм.Дано и аз след 10 дни се похваля. :wink:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Пуки, стискам палци да е станало при теб! :crossfingers:
При мен, както изглежда ще трябва да се ходи пак по лекари  :( Според Денис графиката ми не я бива и въпреки, че имам + тест на О, такава не е имало  :( Кофти ситуация, ама какво да се прави, ще изкарам и борбата в тъсене на Ову-то ми!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
Ми добре съм.Дано и аз след 10 дни се похваля. :wink:
Охххх БОже, да знаеш смо как ти стискам палци!!!!
Вече си мислех, че нещо не е наред при теб:) Сега обаче ме успокои.
Наистина, всичките ми палци са за теб сега:)
Пуки, стискам палци да е станало при теб! :crossfingers:
При мен, както изглежда ще трябва да се ходи пак по лекари  :( Според Денис графиката ми не я бива и въпреки, че имам + тест на О, такава не е имало  :( Кофти ситуация, ама какво да се прави, ще изкарам и борбата в тъсене на Ову-то ми!
Офффф...мани мани, и моята графика този МЦ е ужасна.
Положителен тест за О, ама БТ хич я няма:( Явно и този месец няма да е моя...ама какво да се прави...поне съм подготвена да посрещна пущината.
Хайде, няма да се отчайваме....смело напред пък каквото сабя покаже:)
*
Анет Честито мила! Лека бременност и сладко, здраво бебче на финала!
Пуки една голяма групичка стискаме палци след 10-тина дни да ни зарадваш с  :bfp:
Хайде късмет на всички момичета тук и дано скоро взаимно си честитим!  :bfp: :goodluck: