Iskam da vi razkaja kak be6e pri men,nadqvam se tova da vi uspokoi malko.Zabremenqh na vtoriq opit.Vednaga sled transfera usetih tejest v korema, koqto taka i ne iz4ezna, a osven tova na 4-q den ve4e mi be6e i dosta podut korema. Tarpelivo si iz4akah 14-q den i napravih urinen test, koito be6e sas slaba vtora 4erti4ka.Predi 4 dni imah Pregnil 5000. Napravih i kraven test - 180.Pak imah malki samneniq 4e e ot Pregnila. Sled o6te 3 dni napravih nov urinen test na koito vtorata 4erti4ka be6e dosta po-tamna, no ne kato parvata. Sled o6te 2 dni - 3-ti test na koito 2-ta 4erti4ka izliza6e predi kontrolnata. Edinstveniq priznak, koito imah be6e 4e mi se priqde edno file na 7-q den i si go qdoh v prodaljenie na 2 sedmici, gardite mi sa6to bqha leko napregnati, kato do 6-q den me bolqha, a sled tova bolkata iz4ezna.Mnogo e vajno da sme spokoini dokato 4akame rezultata, az imah tolkova mnogo rabota, 4e nqmah mnogo vreme da mislq kakvo stava, no sled transfera lejah 5 dni, ana 6-q patuvah sas samolet.Sa6to mislq, 4e ako si napravil 1-2 neuspe6ni opita v edna klinika trqbva da q smeni6. Trqbva da q smeni6 sa6to i ako lekarq nemoje da otdelq neobhodimoto vreme za vsqka pacientka. Ne pravete kompromisi s tova, za parite koito pla6tate, lekarq trqbva da vi e na razpolojenie denono6tno, a ako ne toi, to kompetenten negov satrudnik.6te se radvam ako moga da pomogna sas savetite si
Моля, пиши на кирилица!