Сватя, свършихме работа с лабораторията
Само малко патаклама имаше, ама ако няма - не сме българи. Но бяха любезни хората, можеха и да ни върнат, но се смилиха над нас. Аз се обадих по тел. вчера и ми казаха - идвайте в 7.00 на гладно, ние сме денонощно тука. Отиваме - питат ме кой ви праща, ама тя касата сега не работи
, а ние с Криса, викам сега кво прайм. Но разгеле взеха и кръв, оставихме урина и се разбрахме на обяд като платя, срещу ф-ра да ми дадат изследванията - умно и логично. После бяха много любезни, разчетоха ги там и тъй. Вътрешният тел. си ми постнала 2
73, а е 2
43 за Клинична, дето взимат кръв на бебока, да знаеш ако звъниш за в бъдеще. 12 лева струва ПКК със суета и муета
+ урина!
Някой дали е ползвал за децата си обувки MELANIA? Днес закупих на Крис само за парлама уж за пролетес като я возя да не е боса, но се оказа, че обувките ставали и за прохождане, височки, твърди, с ортопедична подметка, файнски много, италиански, коженки. И ние тогава се пада и да попрохождаме, та ако има отзиви някой да даде мнение.
Темата с храните има да си я дискутираме още дълго, не, че не е полезно, но май истината е някъде по средата. Няма БИО цял живот да яде, от друга страна е кофти да се тъпче човек с гадости
с неизвестен произход и контрол, както много неща са у нас. Аз домашни неща не ям, защото както Marie казва - мирише ми. Пиле, кокошка, агне.... - пфуууу, пък агне и купено не ям. Едно време дядо ми гледаше овце, имахме домашно мляко, сирене, месо - изтрепваха се гражданята да купуват, а ние със сетра ми - купешко, щото ни миришеше. Викаха ни будали....ми може, ама немога да го ям, на сила не става. Но то сега и няма толкова много домашно....
Изобщо мътна работа.