Момичета, някой сключил ли е договор за индивидуално здравно осигуряване със Закрила.
Понеже аз се позаинтересувах, разгледах различните пакети и се свързах с тях. Съответно пуснах няколко изследвания, които искаха и минах през техен лекар, за да могат да ми кажат цена на пакета. При лекаря мина добре, изледванията каза, че са ми перфектни и попълни лекарския рапорт. Едната част попълних аз. И изглежда това, което е допринесло за резултата по-долу е на въпроса Правена ли ви е някога операция аз писах - една операция 2001 и лапароскопия 2008 за извънматочна бременност. Ето какво се оказа днес като ми се обадиха.
Изключили са навсякъде всичко свързано с АГ:
първичен преглед и наблюдение при гинеколог, наблюдение на бременна и родилка в АГ кабинет, хоспитализация в родилно и гинекологично. Незнайно за мен защо са изключили и тази част от пакета, която е "ПОДОБРЯВАНЕ НА ЗДРАВЕТО И ПРЕДПАЗВАНЕ ОТ ЗАБОЛЯВАНИЯ", а част от нея са
преглед веднъж годишно с изледване на кръв, урина, кръвно налягане, екг, цитонамазка и т.н., както са изключени и лекарствени средства и превързочни материали при извънболнична и болнична помощОще като взимах документите се възмутих, но реших първо да ги прегледам. Това са определили като риск и са го изключили, но тези последните неразбирам защо, а също така и наблюдение на бременна и хоспитализация в родилно. Това означава ли, че ще ги изключат на всяка жена в репродуктивна възраст. Общо взето ми се изгуби интереса и незнам дали има смисъл да им се обаждам да говорим. Очаквах, че риска ще определи цената и че това което включва пакета е твърдо. Та някой ако е правил индивидуален договор нека пише дали така орязват пакета.