0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Темата на бременните - 19 част
« Отговор #120 -: Февруари 23, 2008, 20:42:58 pm »
joshi,  :hug2:

Да ви призная, тези дни си поплаках малко, но сега като споделих с вас и ми поолекна. :)
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #121 -: Февруари 23, 2008, 21:05:42 pm »
Не се сърдете, че засега не искам да си правя отделна тема, не го приемайте като неуважение към вас, защото подкрепата ви означава много за мен! Запазвам си правото (дано не е много нахално!) да получа всичките ви мили поздрави, но нека да се стигне до раждане...

:D :D :D Съвсем никой няма да ти се разсърди,мила Розичка!Много,безкрайно-много се зарадвах на твоята бременност и сърдечно ти желая да ти е безпроблемна!Късмет до финала!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #122 -: Февруари 23, 2008, 23:17:36 pm »
ДиваРоза, Много се зарадвах за теб мила! Научих четейки едно твое мнение в една друга тема. Желая ти спокойни и блаженни оставащи месеци! Наслади се напълно на това, което ти се случва! Ти го заслужаваш!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #123 -: Февруари 24, 2008, 10:07:01 am »
Здравейте момичета!Ние вчера бяхме на преглед,
бебоците са пораснали доста,вече се по половин
килограм.Момиченцето е по дребничко.Д-р Сигридов
каза,че на момиченцето кръвопотока е леко резистентен,
на границата, което ме притесни доста!В петък пак ще ходим
на преглед, стискайте ни палци всичко да е наред!!!аз сега ще си
търся инфо по въпроса!!!
« Последна редакция: Февруари 24, 2008, 10:09:04 am от ole »
« Отговор #124 -: Февруари 24, 2008, 10:20:31 am »
Здравейте мили момичета!Първо искам да благодаря на всички за топлото посрещане!
Искам да споделя и аз,че вчера на прегледа и на мен ми казаха,че плацентата е прикрепена много ниско-почти на изкода,но засега това не било проблем,понеже и бебенцето е още долу.По-късно като се качи нагоре ще се види дали и тя ще се вдигне или ще си остане там...Аз доста се притесних,но да се надяваме,че всичко ще е наред!!!Иначе добрата новина е,че матката ми,която е двурога,вече се и поизправила,т.е. издатината се била вдигнала-така каза Доктора.И бебчето,слава Богу, е добре-дано така да бъде докрай!!!
А сега искам да ви почерпя послучай рожденият ми ден-днес ставам на 29 г.!

П.С.Не съм сигурна,че успях да кача снимките за почерпката,за което предварително се извинявам!!! ::cake::
*

dеkki

• **
  • 74
  • Вярвам в чудеса!
« Отговор #125 -: Февруари 24, 2008, 10:47:53 am »
Момичета, случвало ли ви се е да имате нещо като напрежение във влагалището, не зная как да го обясня, но болка е силно казано. И ако има разкритие или скъсяване на маточната шийка, това вижда ли се на коремния ултразвук? Имам час при друг лекар в края на следващата седмица, защото женската консултация преминава в мълчание.  :(
*
« Отговор #126 -: Февруари 24, 2008, 10:50:52 am »
kameto79 честит рожден ден ! Да си здравичка, щастлива, обичана, глезена и само положителни емоции! И разбира се здраво и хубаво бебче на финала!
 :hbirth:
Стискам палци всичко да е наред и при теб и със бебчетата на ole !
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #127 -: Февруари 24, 2008, 10:56:30 am »
dеkki не ми се е случвало, надявам се, че ще се окаже временно неразположение някакво. Ако много се притесняваш не можеш ли по-рано да идеш на преглед? Дано всичко да е наред!

« Отговор #128 -: Февруари 24, 2008, 11:37:24 am »
камето,чесит рожден ден!
олестискам палци всичко да е наред с малкото човече.за съжаление не мога да ти помогна с инфо,но нали все пак кръвопотока е в граница
*
« Отговор #129 -: Февруари 24, 2008, 12:56:08 pm »
Камето79, честит рожден ден!
dekki,
имах подобно оплакване и същото притеснение, но на прегледа не се констатира проблем. Това, дали може да се види шийката на УЗ, зависи от това колко е напреднала бременността. При мен вече беше невъзможно и затова ме прегледаха по старомодния начин. Сподели с лекаря си, той ще прецени какво да прави. Успех!
« Отговор #130 -: Февруари 24, 2008, 17:13:33 pm »
Много благодаря на всички за честитките и пожеланията!!!
maia,ти как си с кашлицата?Надявам се,че вече си се оправила!Бързо да оздравяваш и само хубави неща да ти предстоят занапред!!!
Да сте живи и здрави всички! :bighug: :balk_14:
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #131 -: Февруари 24, 2008, 17:37:07 pm »
Дива Роза, късмет и успех до финала :P

Камето, 4естито :D

Декки,според мен е нормалано това напрежение и аз съм имала това усеЩане. От тук нататък запо4ват по странните болки ,придърпвания и тежест :P
Разкритието се установява 4рез вагинален преглед и то в доста по краен етап на бременността.

Оле,дано вси4ко е наред

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
« Отговор #132 -: Февруари 24, 2008, 17:42:51 pm »
Ками   да си много здрава,щастлива и много оби4ана!!!
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #133 -: Февруари 24, 2008, 18:00:13 pm »
Цитат
Момичета, приемате ли в темичката и голеееми магарици!   
Понякога за някое глупаво въпросче, породено от повечко страх. Успех на всички и да няма проблеми никакви!!!
Дива Роза, аз рядко поглеждам тази темичка, но ти пожелаам безпроблемна бременност и леко раждане.
Чакам те в седмичната тема за вече родените бебоци, да се заяждаме  :D на бебешки теми, щото и ти като мен си чепат характер. :D
*
« Отговор #134 -: Февруари 24, 2008, 18:40:17 pm »
Честито,на Дивата Роза...Стиснати палци за лека и безпроблемна бременност.Другите пожелания ...после
*
« Отговор #135 -: Февруари 24, 2008, 18:52:04 pm »
Ками, честит Рожден Ден! :)
Да си жива и здрава, много обичана и се наслаждавай на ена лека и спокойна бременност!
 :hbirth: :balk_5:
*
« Отговор #136 -: Февруари 24, 2008, 19:07:57 pm »
На Бари, Всичко_възможно, елеонор, лейди_11, дидон - най-сърдечни благодарности!!! Нека на всяка от вас да се сбъдне най-съкровеното и желание в най-скоро време!!!

Лейди, ти предизвикваш ли ме?!  :D Ха-ха-ха! Това за "чепатия характер" няма да го споделям с мъжа ми, защото аламинутно ще се съгласи с теб... :D Този вид характер май го има всеки от нас и е все още остатък от класовата борба..., като богатите упорито се мъчат да ни зомбират..., но интернет и форумите направиха отново всички равни, за техен голям ужас!!!  :D
*
« Отговор #137 -: Февруари 24, 2008, 19:27:00 pm »
Дива Роза, честито и лека и безпроблемна бременност.
И на всички нови попълнения в темата, стиснати палци.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #138 -: Февруари 24, 2008, 19:28:35 pm »
kameto79 честит рожден ден !
Желая много здраве,щастие и
попътен вятър! :D
*

dеkki

• **
  • 74
  • Вярвам в чудеса!
« Отговор #139 -: Февруари 24, 2008, 19:42:26 pm »
Благодаря, момичета. И аз така си мисля, че може вече и да е от тежестта в този период, но пусто този вечен страх...