Ние сме в цветния сега, ама търсим по-голяма квартира, че сме в гарсониера
. Така че незнам после накъде ще сме. Защо още работиш? Аз вече съм си у нас от 2 седмици. Мойта док не ми дава да ходя повече на работа, че шийката ми започнала да се отваря.
Чудя си се на акъла и аз, защо още работя. Ами първо защото разчитаме и на моята заплата, пък паричките ще ни трябват сега за бебките, пък и после за майчинските. После съм главен счетоводител в голяма фирма и трябва да мина две одиторски заверки
. Няма кой друг да ги направи, обучавам сега едно момиченце да ме замества, ама тя хал хабер си няма. И ме е яд на себе си, че съм такава коза, дето не спрях да се доказвам толкова години, а сега като разбраха, че ще отсъствам си имах проблеми с шефа, и въпреки всичко продължавам да стоя и да им бачкам. Много съм загубена
Ама съм решила, само да усетя, че нещо не е наред и ще им духна под опашките
Да се спасяват!
[/quote]
kit kat
За количката чиполино. Ами вчера ми беше на гости една мама, която я хареса доста и каза, че нейната единична тежи също толкова. Иначе е много сладка. Има си всичко. Не съм я сгъвала, но определено се разгъва със замах. Иначе горе долу ми изглежда маневрена - ама то на килима в хола какво да тествам .
Така или иначе избор и алтернатива няма.
Избор наистина няма никакъв. Другата, която си харесах е на Грако, тази дето става и за новородени, но не намерих никой във Варна да я предлага. За сега основният ми критерий е да е лека, защото ми се очертава голямо мъкнене, защото нямаме асансьор, а долу в блока няма къде да я оставя. Мисля някакъв вариант да я държа в колата. Ама как ще свалям бебетата, ще разпъвам количката и прочие, акъла не ми го побира