0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
Re: Дайте да ви видя графиката-3
« Отговор #40 -: Март 07, 2008, 08:24:39 am »
Здравей .................
Ако МЦ средно е повече от 28 дни - на 11-12 ден от МЦ /УЗ/

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #41 -: Март 07, 2008, 08:27:35 am »
денис .......
Графиката ти не показва да е имало О.
Съжалявам
Надявам се, че мериш правилно и терм-ра ти отчита вярно.
Пиши как е минало, ще чакам  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #42 -: Март 07, 2008, 11:20:03 am »
Zdravei denis,
Az sum ujasno nova v tezi ne6ta, no bih se radvala ako moje6 da pogledne6 i moqta grafika do sega za tozi mesec. Dali e imalo ve4e ovulacia? Tova e purvia mesec, v koito si merq temperaturata. Iz4etoh vsi4ko i mislq,4e go pravq kakto trqbva!
Blagodarq ti predvaritelno za suveta!
« Отговор #43 -: Март 07, 2008, 11:42:10 am »
Denis, potrebitelskoto mi ime za grafikata a "magyto"! Pi6i mi dali moje6 da q vidi6!
*

asita1

• *
  • 48
  • мама на слънце и луничка
« Отговор #44 -: Март 07, 2008, 14:08:55 pm »
денис .......
Съжалявам
денис ще хвърлиш ли едно око.температурата пада,като преди цикал.?днес ще ходя на лекар в 17.00.да видим защо след + тест и 4 дневно закъснение имам кървене,за сега неменструално.имам1 аборт в 6 гс преди 1 година,явно пак нещата ще се повторят.каква е причината толкова рано да се прекъсва бременноста,хормони ли какво??до сега не са ми правени никакви изследвания.аз съм от малък град-представи си какви специалисти имаме.направо не зная от тук на къде???добре че ви има вас да разяснявате.ще се побъркам до 17.00 часа.то е и толкова рано 4е не зная изобщо какво ще успее да види гениколожката.помагайте с мнения.благодаря ти отново
денис как така съм нямала О .а от къде този + тест за бременност.направо ме матира?обясни моля те 4е съвсем се обърках.
« Отговор #45 -: Март 07, 2008, 17:42:36 pm »
денис .......
Съжалявам
денис ще хвърлиш ли едно око.температурата пада,като преди цикал.?днес ще ходя на лекар в 17.00.да видим защо след + тест и 4 дневно закъснение имам кървене,за сега неменструално.имам1 аборт в 6 гс преди 1 година,явно пак нещата ще се повторят.каква е причината толкова рано да се прекъсва бременноста,хормони ли какво??до сега не са ми правени никакви изследвания.аз съм от малък град-представи си какви специалисти имаме.направо не зная от тук на къде???добре че ви има вас да разяснявате.ще се побъркам до 17.00 часа.то е и толкова рано 4е не зная изобщо какво ще успее да види гениколожката.помагайте с мнения.благодаря ти отново
денис как така съм нямала О .а от къде този + тест за бременност.направо ме матира?обясни моля те 4е съвсем се обърках.

Само не се шашкай! Денис е написала, че графиката не показва да е имало О, а не че е нямало такава. Може би не мериш правилно, имаш проблем с термометъра и т.н.....
След като идеш на лекар ще разбереш повече.
Не знам къде живееш, но след положителен резултат на тест за бременност и зацапване (или кървене)три дни да стоиш без да идеш на лекар си направо за мъмрене.
Дано всичко да е наред, стискам палци и въпреки всичко да си знаеш, че съм ти се скарала:)
*

asita1

• *
  • 48
« Отговор #46 -: Март 07, 2008, 18:01:40 pm »
денис .......
Съжалявам

Само не се шашкай! Денис е написала, че графиката не показва да е имало О, а не че е нямало такава. Може би не мериш правилно, имаш проблем с термометъра и т.н.....
След като идеш на лекар ще разбереш повече.
Не знам къде живееш, но след положителен резултат на тест за бременност и зацапване (или кървене)три дни да стоиш без да идеш на лекар си направо за мъмрене.
Дано всичко да е наред, стискам палци и въпреки всичко да си знаеш, че съм ти се скарала:)
[/quo
аха сега ми стана ясно .благодаря.аз от днес кървя не от 3 дни,утре съм на лекар.днес не можах,защото водих малкия на лекар.той е преди мен,имаме малко проблемче и със него.утре ще ви пиша какво е станало с моя преглед
« Отговор #47 -: Март 07, 2008, 21:15:46 pm »
asita1, стискам палци, дано всичко е наред и се надявам малкия да е добре!
*
« Отговор #48 -: Март 08, 2008, 14:47:15 pm »
Здраевй Денис
3 дена мерене БТ беше 36 и 85 ,но вчера се вдигна до почти 37,0 т.е 36,95
Обикновенно я меря към 6 и 30 или 7 до 7 и 30 сутринта о днес по изслючение спадна до 36 и 4 , а аз рядко имам толкова ниска БТ. Мисля че е съвсем нормално, малко ме наболяват яйчниците напоследък, включително и днес десният ,но нека пак ми видиш графиката като можеш , защото този спад незнам дали е добре.  :bighug: :balk_21:
*

asita1

• *
  • 48
« Отговор #49 -: Март 08, 2008, 15:32:14 pm »
clevergirl_75 ,денис,Днес бях на лекар,както си и знаех,понеже съм го преживяла и преди това ,загубих бебето.от тук нататък ми предстоят доста изследвания за да не се потрети това неприятно изживяване.благодаря ви за подкрепата и ще поддържаме връзка.със сигурност за напред ще имам и други въпроси ,надявам се да помагате.
« Отговор #50 -: Март 08, 2008, 15:33:28 pm »
Здравей Денис и Честит празник:)
Мисля, че е съвсем ясно, че е имало О. Ти как мислиш???
Само не казвай, че е рано:)
FertitlityFriend ми каза, че О е била на 13 ден, ама и аз като гледам май е билоа тогава. Какво е твоето мнение?
Благодаря предварително:)
« Отговор #51 -: Март 08, 2008, 15:36:53 pm »
clevergirl_75 ,денис,Днес бях на лекар,както си и знаех,понеже съм го преживяла и преди това ,загубих бебето.от тук нататък ми предстоят доста изследвания за да не се потрети това неприятно изживяване.благодаря ви за подкрепата и ще поддържаме връзка.със сигурност за напред ще имам и други въпроси ,надявам се да помагате.

Съжалявам миличка:(
Стискам ти палци, да стане чудото пак и да не ти се налага да минаваш през това!
И не забравяй, каквото и да ти струва направи си всички изследвания. Аз знам какво е да живееш в много малък град, където или няма лекар или са касапи (имам предвид никакви специалисти).
С теб сме!
« Отговор #52 -: Март 08, 2008, 16:08:19 pm »
здравейте! може ли да погледнете и моята графика ! хич не ги разбирам тия неща но вече 2 години нямаме успех с правенето на бебе а толкова много искаме! при мен всичко уж е наред но имам и прекъсната ранна бременност всмисъл такъв че не се образува плоден сак и ми дойде мц.просто не мога да изчислявам тия овулации и кога точно трябва да се прави опит във или преди ?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #53 -: Март 09, 2008, 10:04:56 am »
Denis, potrebitelskoto mi ime za grafikata a "magyto"! Pi6i mi dali moje6 da q vidi6!
20/02/2008 - до тук графиката ти не показва да е имало /все още/ О.
По графика се разбира доста късно - поне 3-4-5 дни след О.
Може да е имало на 17/18  ден от МЦ, но за да е вярно това /че е имало О./ Бт трябва да се повиши още и да се задържи висока около 37,2 /за теб/
Прави тестове за О. - с тях + БТ, О. се засича по-точно

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #54 -: Март 09, 2008, 10:06:41 am »

денис как така съм нямала О . 
clevergirl_75 ти е обяснила вече много точно  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #55 -: Март 09, 2008, 10:08:55 am »
Здраевй ...........
Сигурно е инцидентно, провери си терм-ра за всеки случай.
Според мен графиката ти до тук е добре - тези дни май ще има О.  :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #56 -: Март 09, 2008, 10:22:06 am »
clevergirl_75 ,денис,Днес бях на лекар,..............
Съжалявам много, но да ти кажа честно не съм много сигурна /това е само по графика/ дали е имало зачеване.
Не съм склонна да вярвам само на един уринен тест.
Извинявай, че съм така пряма.
Графиката ти  не е много убедителна дали е имало О.
Може и да е имало
Защо не направиш 1-2 МЦ ФМ.- така поне ще си сигурна че е имало О., ще знаеш точно кога, може да пускеш и кръвен тест...всичко друго е само предположения

ПП. Лекарят ти сигурен ли е, че е имало О.?
Защо не пуснеш един кръвен тест /ЧХГ/ -той ще ти покаже дали е имало наистина зачеване

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #57 -: Март 09, 2008, 10:39:14 am »
здравейте! .....
Според мен нещо не мериш както трябва.
Спазваш ли всички правила при измерването?
О. и фертилните /плодовити дни, в които ако има полов акт може да стане зачеване/се определят така.
Ако си с МЦ 30 дни - О. при теб ще е 30-14=16, т.е на 16 ден или ферт.дни са от 13 до 19 ден на МЦ.
О е само в един ден /тя е дори секунди - това е пукането на фоликула и отделянето на яйцеклетка/

Овулация:

А ето и фертилните дни, когато О. е фиксирана/ когато се знае кога е/

Ако О. не е фиксирани - тогава се предвиждат няколко дни преди и няколко след нея /предполагаемата О./

Виж тук...
МЦ - Ендометриум
*
« Отговор #58 -: Март 09, 2008, 10:47:03 am »
Нямам проблеми с термометъра за сега. Като е инцидентна тази ниска БТ по добре да не я нанасям , а по късно ще нанеса и тази от недс. +6 и 4 е е мерена в 5 и 30 сутринта , а също тази БТ 36 и 95 след 3 дена 36 и 85 добре ли е?
А иначе ако се задържи 2-3 дена ниска ще е добре ли или не ?
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #59 -: Март 09, 2008, 10:47:51 am »
Здравей Денис...............
Мерси, честит да е и на теб  :D
За графиката- според мен е имало О. на 14/15 ден от МЦ - това според Бт , и дори и според тестовете.
Според тестовете: пика на ЛХ е на 13 рано сутринта от 13 на обяд /да речем/ до 15 сутринта трябва да е О.
О. настъпра 12-48 час след пика на ЛХ.
Сметни си го пак да не съм объркала нещо.
За да е имало О. Бт трябва да се задържи висока - този спад днес не е проблем, може да е инцидент.
Дано да е станало. :D

Виж тук...
МЦ - Ендометриум