Сложна е ситуацията само тогава, когато си позволиш да мислиш за нея като такава. Но ако погледнеш от друг ъгъл, това дете ще получава много повече любов от останалите при родителите си братче и сестриче, защото ще бъде обичано от четирима души по-силно и по-всеотдайно! Всеки от тях ще се стреми да докаже на това дете, че е желано,чакано и обичано. Всичко е въпрос на разбиране, и на това как биха искали да обяснят един ден истината за осиновяването. Ако се намери правилният подход дори още в ранна детска възраст и му се подава малко по малко информация по подходящия начин, няма да има проблем! Все пак те се опитват да спасят един заченат,но нероден още детски живот. Аз адмирирам подобна смелост, защото много по-лесно е да мислим какво биха казали хората и от страх да не сгрешим ако постъпим както бихме искали да постъпим! Решение за детето има , и ако се подготви предварително почвата, реколтата ще бъде богата и ще удовлетвори мнооого хора! Ще бъдат щастливи родителите, че не са лишили детето си от живот, ще бъдат щастливи осиновителите, че има кой да радва живота им, а самият факт, че се дава шанс на детето да съществува е повече от задоволителен. Всичко останало са подробности. И още нещо. Щом са готови на подобна благородна постъпка, значи са осъзнати и интелигентни хора, които биха проявили разума си на бойното поле на живота и биха могли да извоюват своето мечтано щастие!!!
Ивет, миличка, ако все още четеш, имаш моята пълна подкрепа! Това,което искаш да направиш е ВЕЛИКО!!! Чувала съм за хора-близки или не- които предлагат утробата си за да износят дете, чувала съм за донорни яйцеклетки и сперматозоиди, май е излишно да споменавам самото осиновяване/ на напълно непознати деца за които незнаеш нищо за родителите/, а това дете дори ще носи твоята кръв! Ако наистина си готова- дерзай!
п.п. Не зная закона в Б-я за подобни случаи, но ако ТОВА не е позволено, ще бъде срам за правителството което ежедневно мъдри закони/ най-вече за глупости/