0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Успех на всички с инсеминации през март и април!
« Отговор #160 -: Март 25, 2008, 23:18:34 pm »
tutinka, прочети тук поста на Лотус и не се обезкуражавай!
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=3370.100

Желая ти късмет, както и на всички момичета!  :grouphug:

*
« Отговор #161 -: Март 25, 2008, 23:52:09 pm »
Бисерче успех !  :crossfingers:
*
« Отговор #162 -: Март 26, 2008, 08:43:25 am »
Добро утро, момичета.
Вече със сигурност мога да кажа, че моето инсе е неуспешно, вчера лелката ме навести.
Не съм решила дали този месец да продължа или да почина.
Двете ми инсета бяха в два поредни цикъла, може ли да продължа с третото на този цикъл?
« Отговор #163 -: Март 26, 2008, 10:00:49 am »
Добро утро и от мен :)
bisercheимаш много стиснати палци от мен :crossfingers:.Току виж и мойто е тогава и ще си чакаме и тръпнем заедно :D
Blue_skyблагодаря ти мила , знам че има и такива щастливки, но нали знаете човек понякога си мисли че нищо хубаво неможе да му се случи :(
Gloryедно голямо гуш :bighug:.Доколкото знам може да продължиш с инсетата ,стига да се чувстваш добре.Пожелавам ти третото инсе да е последно /нали казват че те с най- голяма успеваемост/ когато и да решиш да го направиш :bighug:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #164 -: Март 26, 2008, 10:07:49 am »
Бисерче късмет миличка. Този път имам хубави предчувствия за теб. Много, ама много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
« Отговор #165 -: Март 26, 2008, 12:37:04 pm »
 biserche  много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и от мен!! Glory, съжалявам много за лелката :( :( Събирай сили за следващото инсе. Аз си мисля , че няма проблем ако е този цикъл, но все пак твоят док. трябва да каже със сигурност.
 А при мен почнаха едни болки от вчера точно като ПМС :( , а ми е десети ден след инсето. Мисля , че и аз вървя към трети опит. Може утре да пусна един кръвен тест да видим на какво положение е чхг-то.
« Отговор #166 -: Март 26, 2008, 12:53:28 pm »
Tinam не се настройвай може да не е ПМС/ама и аз как го казах като чели е лесно/ :bighug:Имаш много стиснати палци от мен дано е бебче :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: Чакаме те с хубави новини.
*
« Отговор #167 -: Март 26, 2008, 13:06:10 pm »
Благодаря ви мили момичета!
На всички чакащи успех и много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

eagle

• 515
« Отговор #168 -: Март 26, 2008, 13:37:18 pm »
А при мен почнаха едни болки от вчера точно като ПМС :( , а ми е десети ден след инсето. Мисля , че и аз вървя към трети опит. Може утре да пусна един кръвен тест да видим на какво положение е чхг-то.
нали знаеш, че са еднакви симптомите, не се настройвай за лошото, а за хубавото
*
« Отговор #169 -: Март 26, 2008, 14:50:43 pm »
 Благодаря ви, момичета, но сега при втория опит ми е много по-трудно психически отколкото първия път.  Днес ме е налегнал един песимизъм нетипичен за мен....
 :balk_134:
*
« Отговор #170 -: Март 26, 2008, 18:15:49 pm »
Глори не се отчайвай  :bighug: . Тинам я по ведро, имаш  :crossfingers: . Момичета да ви питам,има ли някакво значение-днес съм забравила да си изпия клостила в 11 и съм го изпила в 18 ч. ?
« Отговор #171 -: Март 26, 2008, 21:56:47 pm »
Благодаря за стиснатите палци момичета, в петък ще знам със сигурност кога ще е процедурата - или събота или неделя, има време.
Тани и аз имах не един път подобно "гафче", но не знам дали има значение.

И аз ви стискам палци, Глори, няма пречка да правиш инсе на този цикъл, само се зареди с положителни емоции и хъс за успех!!!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #172 -: Март 26, 2008, 22:48:27 pm »
Момичета, успех на всички и много кураж.  :) Не се предавайте, а следвайте мечтите си. Аз временно се оттеглям от тази клауза  :? , но ще следя за Вас и скоро ще се върна.
никога не отстъпвай на принципите си!
*

eagle

• 515
« Отговор #173 -: Март 27, 2008, 09:49:27 am »
Хайде Бисерчеидва Великден, дано "възкръсне" мечтата ти и те дари с чудото - дете.
tinamкакво става миличка, я не така, горе главата. Всеки опит ни доближава по-близо до заветната цел. Само не се отчайвай, ако не сега, ще стане следващия път, само не губи духа си. :bighug:
« Отговор #174 -: Март 27, 2008, 10:19:01 am »
Игълче, благодаря за подкрепата и пожеланията,незнам какво щях да правя без вас.
При мен е крива шийката и процедурата /инсе/ е много болезнена, но ще я изтърпя отново, щом трябва. Явно при мен нещата стават с много труд и усилия.
   Важното е, че всички гоним целта и никой не трябва да се отчайва - не го позволявам нито на себе си нито на вас  :lol:
 :bighug: :balk_21:
*
« Отговор #175 -: Март 28, 2008, 10:38:59 am »
Бисерче, успех и от мен. Стискам палци. :crossfingers:
« Отговор #176 -: Март 28, 2008, 13:35:10 pm »
Благодаря, този път наистина вярвам, че може да се получи, защото съм "отгледала" цели четири фоликулчета. Надявам се всичките да се спукат и в неделя след инсето да разчитаме даже на близнаци.
Ох ДАНО, ДАНО, ..... радостта да ни споходи скоро, наистина идва ВЕЛИКДЕН, не случайно има приказка "Всеки ден не е Великден" ...

Стискам ви палци и ще се моля за вас да имате повод за много радост в периода до и около Великден!!!
Целувки от мен!
*
« Отговор #177 -: Март 28, 2008, 13:40:08 pm »
Biserche, от цялото си сърце ти желая Великден за теб да е наистина велик и наистина да ти се случи великото чудо! Успех на процедурата!

Момичета, няма ли кой да се похвали с нещо хубаво?  :)
*

eagle

• 515
« Отговор #178 -: Март 28, 2008, 13:54:22 pm »
Така, така Бисерче :crossfingers:
Аз да се отчета, че говорих с доктора и този цикъл и ние ще правим второ инсе. Чакам да ми дойде другата седмица и ще повторим пак като първия път с клостилбегит. Тогава и аз отгледах 4 фоликула, които се спукаха, дано и този път да е така, но с положителен резултат. Моля се от сърце, идва такъв хубав християнски празник, дано да е вече нашия месец. :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #179 -: Март 28, 2008, 14:59:00 pm »
Здравейте :wink:
Biserche успех и от мен и много стиснати палци :crossfingers:
И моето инсе е в неделя, може би :?Ама радвам ви се по колко фоликула си отглеждате  :bighug: аз с моя самотен на какво ли да се надявам :roll:
И на всички останали много успех в това с което се борят гушкам ви.и приятна почивка
« Последна редакция: Март 28, 2008, 15:00:34 pm от tutinka »