Мисля, че след днешния преглед мога да го напиша
Бременна съм
Само накратко да припомня какво се случи. Цикъл със стимулация с клостилбегит, 14-и ден прегнил 10 000ед. и инсеминация на 15-и ден на неспукан фоликул. Фоликула беше един огромен в левия яйчник. На 17-и ден фоликулът беше започнал да търпи обратно развитие, което беше доказано с изследване на прогестерона.
Чудо е, необяснимо е, но аз и не искам обяснение. В клиниката казаха, че понякога медицината е неспособна да обясни някои нелогични явления като това
Благодаря от сърце на д-р Владимиров и д-р Димитрова. Именно тя направи инсеминацията
Днес й припомних, че тя направи инсе-то, беше безкрайно щастлива. Тя първа видя и плодния сак, днес към 11ч беше около 5мм
Ами сега искам да кажа на всички момичета, никога да не се отчайват така, както бях се отчаяла аз преди 3 седмици. Толкова сълзи и нерви излях, за предстоящото ин витро, за което щяхме да се подготвяме от началото на този цикъл...
Никога не съм била така обезверена както след изследването и обезмислянето на ре-инсе...
Желая много късмет и успех на всички поели трудния път към това начинание!
Желая ви от все сърце мечтите ви да се сбъднат много скоро!
Благодаря за съветите и куража, за безрезервните вложени вдъхнати сили да продължа!