0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, милички! Хайде, викам си, стига сте ме избутвали все най-накрая на списъка, да взема да си напиша датата на очакване  :P

ОЧАКВАЩИ    :bfp:

vmj_83   stork-boy   
Simoni         4.(5).03   stork-boy
Meggy          8.(9).03   stork-boy
_Elfita_       12.(13).03  stork-boy 
Lisko          13.03   stork-boy
Kylie          13.03    stork-boy 
Silvi4ka       13.03    stork-boy
Vickson        13.03    stork-boy
Ladybebi       14.03      stork-boy
krasiko        15.03     stork-boy
Vesska         15-16.03     stork-boy
Deskata0177    16.03    stork-boy   
dianka         16.(17).03   stork-boy
Clevergirl_75  18-19.03    stork-boy
biserche       18-20.03   stork-boy
dgina          19.03   stork-boy   
prettily       19.03   stork-boy
Sof            20.03    stork-boy
radost_I       20-21.03   stork-boy
Lubaboiko      22-23.03    stork-boy
Galichka       23-24.03   stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

Rouzi-Anna   :eggsperm:
lqlyo      :eggsperm:     
tani77  :eggsperm: 
ivaqna   :eggsperm:

Искам и аз да благодаря на Бисерче, за молитвата, която е отправила за всички нас. Аз в неделя бях малко тъжна и въобще изключих за "срещата" ни в Руската църква, но се моля за всички останали скоро молитвата ни да бъде чута.
Симони, Микивл, Виксон, адашче, стискам палци, милички, да ни зарадвате тия дни с  :bfp1:
Ийгъл, Дани, съжалявам  :bighug:
Аника85,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и на теб.
Хубава и слънчева нова седмица желая на всички, изпълнена с много усмивки и поводи за радост !

Don't worry, be hippy
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Ехаааа, виждате ли какво ято щъркели са се насочили към БГ:)

Момичета, успех и никакво отказване и предаване защото няма начин да не успеем:)))))))

:bighug: за всички вас:)
*
Vicson и аз като теб имам подобни симптоми, но без болезнените гърди. Забелязах някакво течение но като при О, ама са минали 10 дена от О. Пишка ми се постоянно. Усещам някаква тежест и тайничко се надявам на 13.03 да НЕ ми дойде. Дано това да не са ПМС  :crossfingers: 
Vickson - чела съм че при доста жени ранната бременност е със симптоми на грип или вирус и доста жени не предполагат че са бременни. Стискам ти палци да не ти дойде :lol: :bori_010:
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Е-е-е-х-х Kylie!!! :lol: Ако знаеш само как се надявам! Дано да имаме мъничко късмет и това да не са ПМС  :crossfingers: :crossfingers::crossfingers::crossfingers::crossfingers:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Момичета, аз се отписвам от "очакващи" защото днескашния резултат от ЧХГ-то ми е потресаващ - 1,52:)))))))Така, че малко преди датата за теста приключвам:)
И да не си и помисляте, че повличам крак за неуспех.Никакви такива.Имах успех, че ми върнаха 3 прекрасни ембриона и малшанс, че не се задържаха, но на есен с нови сили продължавам:)))

На всички ви ви стискам много палци и се моля да сте само с +++++ тестове:)

vmj_83         stork-boy
Simoni         4.(5).03 stork-boy  
Meggy          8.(9).03 stork-boy
_Elfita_       12.(13).03 stork-boy  
Kylie          13.03    stork-boy  
Silvi4ka       13.03    stork-boy
Vickson        13.03    stork-boy
Ladybebi       14.03    stork-boy
krasiko        15.03    stork-boy
Vesska         15-16.03 stork-boy
Deskata0177    16.03    stork-boy
dianka         16.(17).03 stork-boy
Clevergirl_75  18-19.03 stork-boy
biserche       18-20.03 stork-boy
dgina          19.03    stork-boy
prettily       19.03    stork-boy
Sof            20.03    stork-boy
radost_I       20-21.03 stork-boy
Lubaboiko      22-23.03 stork-boy
Galichka       23-24.03 stork-boy

ЛОВУВАЩИ:

Rouzi-Anna    
lqlyo            
tani77    
ivaqna    
« Последна редакция: Март 10, 2008, 13:56:18 pm от Lisko »
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
 Kylie , Vicson
Една приятелка ми се обади преди малко , че е  preggo
А само преди дни се оплакваше , че има силно жълтеникаво течение и чака лелката  :D
Така че дами , може да се е получило и при вас  :crossfingers:

fatalwoman , чакаме те миличка  :bighug:
*

Vickson

• 1201
Krasiko, Ivaqna - думите ви са като лекарство за болна душа  :)
Кайли - освен да се молим сега и да чакаме друго не ни остава май...  :balk_112:
*
Lisko много съжалявам и ти пожелавам успех на есен  :bighug:
Vickson ще стискам палци и много ще се моля този месец да е нашия  :crossfingers:
Хайде момичета чакам днес да видя положителни тестчета. :bighug:
Симони... трябваше днес да си го направиш, сега ще ни държиш пак в напрежение  :D
*
зрдавеъте момичета
аз днес ходих да ме изпитат по курмуване, и си взех изпита де  :cheerleader:
момичета и аз от днес имам странно течение а е само 2 дни след О

*
Здравейте моми4ета. Лиско съжалявам мила, толкова се молих за теб. Стискам палци и о6те се надявам да не е така, пожелавам ти успех, ако не сега другия път да стане.
На вси4ки 4ака6ти само +++++++, време е за 6търкелите, няма да стоят без работа я :-)) :D. Аз има резултати от микробиология и се оказа 4е имам някакви гъби4ки и май и този месец няма да се класирам. Въпреки 4е гърдите ми 6те се пръснат, БТ ми се пока4и о6те от втори ден след О, имам болки нниско, гади ми се, сега ве4е съвсем се омотах и незнам какво да правя.
На вас пожелавам успе6на седмица, изпълнена с много хубави емоции и ++++++++++

Galichka поздравления за взетия изпит. Пожелавам ти безпроишествено шофиране  :youwoman: и много бебета отзад в колата.
*

Vickson

• 1201
Lisko - много съжалявам  :(
Галичка - ЧЕСТИТО!!!! Безаварийно шофиране ти желая и една хубава нова кола!!!  :balk_46: :balk_47:

Ne6i - май трябва да направиме една под-група на "неопределените" :lol: с разнородни симптоми като нас с кайли и ти да си с нас  :)
*
Вксън, Кайли, дано поне вие да се похвалите. :crossfingers: Аз се опасявам 4е ако по4на антибиотик, съм загубена.  :D този месец. Ама се надявам тайни4ко  :wink:
Момичета а колко струва да си пунеш ЧХГ?Трябва ли направление :oops: Не съм пускала и за това питам- и след колко време излизат резултатите.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
ladybebi, не ти трябва направление - в която и да е лаборатория могат да ти направят изследването, и мисля че излиза за няколко часа - максимум един ден. За цена - не мога да ти кажа, тъй като и аз до сега не съм пускала такова  :oops:
Vickson, Kylie, дано това течение да е предвестник на нещо прекрасно! 
ne6i, недей да започваш нищо докато не ти дойде наистина. Винаги има надежда да е станало чудото, а едва ли да слагаш глобули и да се тъпчеш с антибиотици е добре в такъв случай.
galichka, ЧЕСТИТО за изпита - леко и безаварийно шофиране ти желая! А за течението - ДАНО да е от бременеещото като на Vickson и Kylie

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
СОф, благодаря ти, май наистина трябва да не по4вам, а да 4акам.  Много се надявам , за6тото действахме по4ти по график и все един фол. се е пукнал и все един работливко е стигнал там. Ох, разме4тах се.
Гали4ка, успех със 6офирането и безаварийно.
*

Vickson

• 1201
Неши, и аз мисля че е по-добре да изчакаш с антибиотика да ти дойде наистина,
аз също трябва да пия, защото имам висока утайка и не мога да направя хидротубация, но ще чакам първо да видя, какво всъщност вещае това течение  :)
*
Момичета а колко струва да си пунеш ЧХГ?Трябва ли направление :oops: Не съм пускала и за това питам- и след колко време излизат резултатите.
Моят кръвен тест струваше 22лв.
Резултата излезе след 40 мин.
Направление не ти трябва.
Може да го направиш по всяко време на деня.